Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oksa, ráér, reggel is szuper lesz!Köszi
Nagyon fontos lenne most kinyitnod? Az a baj, hogy az én gépem jelenleg sötétben áll. Reggel tudok neked képet csinálni.
Próbálkozok, köszi mindenkinek!a fotót elfogadom, ha tud valaki kattintani egyet!
Gaben tudsz lőni egy fotót, hogy ne legyek vakon, hogy hogy is néz ki ez a kallantyú amibe be kell akasztanom?Nem figyeltem meg annira.Ha lehet vedd bele a gépet is ,hogy arányaiban lássam, hogy kell majomkodnom.Köszi
A másik megoldás esetleg: Hogy a hátsó kerékdobnál megpróbálsz felnyúlni vagy kézzel vagy dróttal, és úgy kiakasztani a zárat!
Jaja, egyik oldalt tuti fel bírod annyira emelni, hogy a drót simán beférjen, és láss is mindent...
Sajna fotóval nem érünk semmit, mert látnál egy csinos gs500-ast, az ülés rajta, én meg ott pityergek magzati pózban mellette.
Kell egy darabka aránylag keményebb drót, meg kézügyesség! Meghajlítod a drótot pici "L" alakra, az ülés és a burkolat között bedugod elfordítod és óvatosan meghúzod. Mind ezt a gép bal oldalán, és a hátsó ülés rész fele tájékán.
Ez úgy néz ki, hogy a bovden most lóg, egyáltalán nincs közel a záró szerkezethez, és a kulccsal hiába is csinálnék bármit.
Próbáld meg nyitott állapotba forgatni a kulcsot, és közben lenyomni....

hátha beakad...

Ha sikerül, utána már párban ki kell nyíljon, most szerintem az lehet, hogy egyik beakadt, másik nem és feszül a nyereg.... (szerintem)
Sajna a zárnál.

Megkérdeztem, 2000 Huf-ért megcsinálják és sajnos igen, leszerelve kell bevinnem a hidat!

Ha valaki másnak is kell szóljon, és intézem, csak kell hozzá a híd (hőfúvó kell hozzá, azzal dobják fel)

Ganja! Te is hőfúvóztad, vagy csak egyszerűen felragasztottad? Bár gondolom előbbi a minőségi munkából ítélve?! Ha csak ragasztanád az bubis lenne, ugye?
MOCSOK JÓ VIDI!
Nyomj egy fotót, hogy mi a szitu, mert így nem nagyon vágjuk szerintem...

Ha a zárszerkezet nem akadt be, akkor le kell tudd venni...

Ha meg beakadt, de nem akar nyílni kulccsal, akkor annyi, hogy kicsit lenyomod az ülést, mikor fordítod a kulcsot, mozgatod ide-oda és előbb utóbb el fogja engedni..

SEMMIKÉPP SEM KELL FLEX!
Szia Mentős!
Melyik részét nem akasztottad vissza? A zárnál-vagy a kulcsnál?
Igen ám, csakhogy a zárszerkezetet nem akasztottam vissza!
Akkor csak bedugod a kulcsot és már nyitod is.
Ahol beakad az ülès,0tt van egy zárszerkezet,amit egy bovden vezèrel,azt pedig a kulcs.
Miért az nem kulccsal nyílik? Vissza kell akasztani? De mit?
Sziasztok!Segítsèg kellene:nem akasztottam vissza a z ülèsnyitót,persze az ülèst meg vissza raktam!Flex?Vagy van más megoldás?
Akkor ezt csak simán becuppantjátok a helyére? Nálam a légszűrő ilyen:
https://picasaweb.google.com/1...

https://picasaweb.google.c
om/1...

Aztán megy rá a fedél/kupak.
Ja azért nem rossz megoldás, csak nem értettem, h ítt írták, hogy mi van ha lelazul és elereszti az olajat. De akkor ez jó. Viszont nem olcsó a filter, és ezt nem vágom, h miért.
Nem kell lelazítani a leömlőket és kurva egyszerű, nem kell hozzá leszedő sem, szűrő mellett van tömítés is azt ennyi...
Na ja. Az enyémen viszont szépen körbeveszik a leömlők és tényleg nagyon egyszerű lecserélni, csak nem árt hozzá leszedő. De az meg megoldható.
Nem konkrétan a te motorodra gondoltam. Hanem pl az SV-DL Transalp mind ilyen külső, felcsavarozható olajszűrővel jöttek ki. És ott nincs ám előttük semmi. Azokat szépen le lehet fittyenteni óvatlan padkázással pl.