Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új betétet neked is be kell koptatni? Mennyi idő? Mi a jobb, ha finoman fékezgetek, vagy ha nagyobb satukat?
Annyira biztos nem szar mint az enyém volt Ha leteszem az asztalra jobban hasonlít egy lyuggatott wokra mint féktárcsára, és a minimum méret alá is volt kopva 1 mm-rel 5 volt újkorában, 3,5 volt amikor lekerült. De műszakin azért átment lazán..
Azok igen, csak a tárcsám egy rakat szar, konkáv van benne, homorú.
Elvben szépen vissza is húzza, most már gurul szépen, de a szélén valahol még beleér, Ganja azt mondja guruljak finoman le 1-200-at és bekopik, figyeljek rá. Most melóban voltam, mentem vagy 6 km-et, még nem kopott be
Nagyon jó kép!
Nem.De lusta vagyok.Kurkassza mas hogy merre kene menni.Meg sasolni a sebesseghatarokat hogy nagyon ne szalljon el a tarsulat.csak annyira uogy fizetheto legyen.
Ilyesmik.
Na nálam sem minden ok, ezt akartam:
munkahengerek faszák?
Rám sötétedett, de szép volt:
Mondjuk még a fékem is be kell vasalnom, mert melegszik... jó lenne belerakni egy százast, hogy lássam, bekopott...
Hát ez most is bogaras.
Krissal, légy férfi! Mond hogy a vasárnap a motorozásé!
Az se gyenge. brezno és kriván közötti szakasz is hatalmas, ott már fenyvesek közt mész.

na még egyszer a sajátomat:

m

t
Kurva jó.... hazaértem és mondja asszony boldogan, hogy mehetek szombaton Pannónia találkozóra, mert vasárnap lesz a szülinapi ebéd... köszi.
Most elkapott az agyfasz.
Megbolondult megint...
Majd holnap felnyomom mindkettőt újra.
valamit nagyon elnyomtál...
Lehet szavazni:

mátra

tátra
Ilyesmihez mit szólnátok?:

tátra kör

a km sem sok, akár még lehetne a szlovák részt szélesebbre húzni, csak ott ahogy mondtam nem nagyon jártam, ezért nincs ígéretes ötletem...
De igen és ezért ültetni kel a gépet akkor tér vissza az eredeti állapotba mert igy a lánc se koser.
..és rossz volt?
Persze.
Amíg az ember béna addig azért akar elöl menni, mert szar érzés ha leszakítják... esetleg még képes saját magát is hülye helyzetbe sodorni, hogy csakazért is megmutassa; aztán amikor már úgy istenesen, adj isten az átlagnál jobban tud motorozni, akkor meg azért akar elöl menni, mert egyszerűen idegesíti ha botladoznak előtte. Legalábbis én mindig ilyen önző hozzáállással viszonyultam a hol jó menni kérdéshez.
Én már szinte úgy kezdtem motoros pályafutásomat, hogy "menj előre!"
De nem bánom, mert akkor tőlem függ a tempó.
Amikor kajakoztam akkor is mindig én voltam a sztrókoló.
a 20.-ai hosszúhétvégésen te vezettél, nem?
Talán ha 23 volt a kezemben mikor először "vezettem" túrát, ráadásul mindjárt külföldre.. utassal. De jó is volt
Fraszt.Stresszes.
Folyton eltevedtem es faluvegi kukoricason atvezeto utakra jutottam.