150-es, de azt akartam volna kideríteni hogy erre a felnire ami nekünk van rá lehet e rakni nyomorítás nélkül a 160-ast. Dehát sokféle válasz érkezett... Mondjuk az meg az én saram, hogy nem tudom pontosan collban a felnim méretét.
Előre szólok hogy megrázó lesz, ezért azt javaslom, hogy először takard el az egyik szemed és úgy olvasd el, vagy eleinte csak minden páratlan betűt olvass el belőle, aztán jöhetnek a párosak.
Én csak 1 milit hézagoltam a láncon....és majd a másik teló és az emelés megoldja...Nem teszek rá nagyobb gumit...csak 70 helyett /60-at. Most a "tök" lámpa felfogatójával szarakodok..
Küldtél mailt? Nem kaptam semmit és a héten megyek postára.Küldj egyet a belafigkukacajkanet.hu-ra a címeddel és feladom.Egyenlőre még nem vettem semmit de inkább feladom minthogy elfelejtsem.
Ataaa........
Hú de régi ez a téma,már el is feledtük a dolgot.
Na szóval a 150/70 "magasabb" mint a 160/60 ezért érhet neked bele a sárvédőbe. Az általam használt felni 4,5"-os gyári sv felni,amire 160/60-as gumi való.
A lánckereket addig hézagold,hogy az ne kerüljön ki a központosító helyéről ez kb(2mm) a másik 2mm-t a lánckerék agy hézagolásával csalhatod ki.Ja és a féktámasz az nekem teljesen egyedi.
Nekem S-es lábtartó volt.
Mivel S-es-ből lett N.
Nem volt gondom.
Néha nyujtózkodok picit.
Pár Km állva és elvagyok.
Imádtam a bukógombát.Városba érve tuti feldobtam rá mindkét pacskert és úgy krúzoltam.
VFR-es ipse halálra röhögte magát.
Magasabban volt a lábam mint egy csopperen.
Előre szólok hogy megrázó lesz, ezért azt javaslom, hogy először takard el az egyik szemed és úgy olvasd el, vagy eleinte csak minden páratlan betűt olvass el belőle, aztán jöhetnek a párosak.
De azt mond már meg, hogy a mi felnink 4,5"-os?
Küldtél mailt? Nem kaptam semmit és a héten megyek postára.Küldj egyet a belafigkukacajkanet.hu-ra a címeddel és feladom.Egyenlőre még nem vettem semmit de inkább feladom minthogy elfelejtsem.
Amúgy a 4,5-ös felnire is rá lehet tenni a 150-es gumit.
Ganja! A miénk is 4,5-ös? Mert úgy emlékszem hogy csak 150-van rajta, de nem biztos. A4,5 azonos a 150-el?
Hú de régi ez a téma,már el is feledtük a dolgot.
Na szóval a 150/70 "magasabb" mint a 160/60 ezért érhet neked bele a sárvédőbe. Az általam használt felni 4,5"-os gyári sv felni,amire 160/60-as gumi való.
A lánckereket addig hézagold,hogy az ne kerüljön ki a központosító helyéről ez kb(2mm) a másik 2mm-t a lánckerék agy hézagolásával csalhatod ki.Ja és a féktámasz az nekem teljesen egyedi.
zsámbék felé amúgy is jó kanyargós dimbes-dombos az út ha normafáról mész dobogókőre...
nyomok egy ilyet és útbaejtem:
üvegtigris karika
Valamelyik nap megkukkantom! =)
Az már húzós.
Mivel S-es-ből lett N.
Nem volt gondom.
Néha nyujtózkodok picit.
Pár Km állva és elvagyok.
Imádtam a bukógombát.Városba érve tuti feldobtam rá mindkét pacskert és úgy krúzoltam.
VFR-es ipse halálra röhögte magát.
Magasabban volt a lábam mint egy csopperen.