Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézzetek egy K1-es szuperfigh-ot:

K-1001
Szerintem KB GS pozíció.
S-esből túrakormányos átalakítással lehet olyat csinálni.
650-é drága opció KB 100 rugó ezresből könnyebb,olcsóbb.Ebayről 50 rugóból megáll.
Az első szmájlit kicsit mellényomtam.
Azon más az üléspozíció?
De nem is rád gondoltam, de azért szoktad gyűrni a hosszabb távokat is!
Szerintem akkor még N-ese volt nem S-es.
700 az nem volt gond.............se SV-vel se mással.
Az ujjaim alatt a tenyerem felslső részén a párnázat nem birta akkorra már.
Más nem amit nem kúrált volna ki egy 20 perces pihenő.
Laci1234!

Ha majd újra itt jársz, egy kérdést intéztem hozzád a 100731-es hozzászólásban.
Az is bőven jónak számít!
Mondjuk az nem SV-vel volt.....azzal talán 6-700 volt a legtöbb... ....
Még hogy kényelmetlen az SV...
Nincs kényelmetlen motor, csak pubi motoros!
2 napos lenne az úgyis, mert hiába lenne letudva 1 nap alatt, akkor már lőttek a következőnek is
Miért ne?...nekem asszem 1000 volt a legtöbb és ez sem sokkal több....van akinek ennél több is megy...
Fickos lenne 2x 600 egy napra.
hááát, gondoltam ha beírom, hogy bled akkor a gugli kidobja szlovéniát és kiderül, hogy több napos....bár egy nap alatt is meg lehet járni....gyere ki vasárnap reggel és egy igen fasza úton jövünk haza....
Jaja,így pontosabb:)
Az szép!
Pénteken dolgozom, szombat vasárnap meg szintén, csak itthon. De azért egy hazai kört be szeretnék iktatni még egyik nap.
Péntek kb déli indulást, másnap mangart és hasonlók vasárnap haza....kb 1300km oda-vissza, szállás 20€/éj és hasonlók.....vagy horvát part lesz megint ami kb ugyanennyi km csak olcsóbb szállással....majd meglátjuk...
Sanyi, mit takar a Bled?
Nekem meg benzin kéne, ha tudna valaki baráti gesztusból!
Balassagyarmat.
Talán.
Merre vááááz?
Mesélj.
23-án Orfű?
Pff Zoli32,sztem láttam a vasad ma!Nem jobb oldalon a járdán parkoltál? Ahol a rendőrők beengedtek! Ott állt egy fehér Triumph
Laci1234 neked hogy a fenébe fér el a 160/60?
Nekem a 150/70-es Battlax 020 beleér a hátsú sárvédőbe huppanóknál. Szépen le is darálta a szélét a guminak. Először azt hittem hogy a féktámasz (enyhén ívelt Bandit támasz), meg a lánc ér hozzá, de azok így is pár mm-re vannak a 150-estől.
Tudom hogy a /60, az íveltebb, de akkor is szélesebb legalább 1 centivel, úgy meg már minden hozzáér mindenhez.

Az lenne a kérdésem, hogy a felnid az ugye 150-es! Vagy az is 160-es mint a gumi? (ezt már a múltkor is kérdeztem)

Ha rakok a lánckerék alá 3 mm-es alátéteket meg nyomok a féktámaszon kicsit azzal nyerek egy kis helyet. Elég lesz az?
Ha a lámpánál gyorsultál egyet, akkor te is nagykanállal eszed az életet.
Válaszoltam a kérdésre.
Tömören.
Amúgy balassagyarmat.