Ez nem az 527 Zójom felé, amin Teplicézni szoktunk menni!
Kriván és Brezno közötti rész az egyik legjobb útvonalak egyike odaát! De odáig el kell jutni.
Melyik az a szakasz amelyiktől irtózol?
C pontnál olyan a panoráma hogy beszarsz. Előtted az a gyönyörű tó, szemben a Magas-Tátra, mögötted az Alacsony-Tátra, és az út is végig fasza kanyargós. D pontban hozzákapcsolható egy kis 577 levezetésnek.
Csak annyit, hogy gyengülne a motor, de hangja nem nagyon van és épp ez a gond mert szép lassan beégnek a szelepek....ezért kell rendszeresen ellenőrizni a hézagokat..
beég a szeleped mint nekem
nő a fogyasztás, csökken a teljesítmény, egyenetlenül fog járni.
egyébként nem csökken a szelephézag (legfeljebb új motoroknál)
Dehogynem sőt....aki kicsit is hajtja a gépét ott inkább csökken a hézag mert a szelep beveródik na meg akkor is ha túl keveset ka a motor nehogy sokat fogyasszon jelszóval és akkor is ez lehet.....és az a nagyobb gáz....túrás használatnál és jól beállított motornál valóban inkább nő a hézag...legalább fele-fele arányban találkozom csökkent és megnőtt hézaggal...
Hát most megfogtál, nem tudom.
Sanyi ha felnéz szerintem felhomályosít minket, vagy más is aki tudja.
Vasárnap jó idő lesz, mindjárt lövöm fel az alternatívákat!
Nah szal le is teszteltük az új olajat egy 350km -es túra keretében, és minden ok volt, szal büszke vagyok magamra, hála az égnek láncot nem kellet húzni, 3-3,5 cm leng ki és mivel mindig két személyezek kibírja hazáig!
Másik mintha hallanám a szelepeket ciripelni, meddig lehet húzni ennek az ellenőrzését állítását? még kb 1000-1500 km -et kikéne húznia, lehet ebből baja a motornak?
Én egyébként az elsősegély csomagomat meg a tárcsazárat is a oldalsó idomban tartom, mind kettő tépőzáras és oda bentre feltudtam simán tépő zárazni így nem hagyom el, az ülés alatti kis helyen meg szerszámok vannak
Fel lett téve az új tárcsa meg a betét, és a féknyereg is fel lett újítva, aztán elindultam a krímre.. valahol útközben bekopott, nem igazán figyeltem rá Mivel mindig hátsó fékezek, így szerintem elég hamar bekophatott
Egész pontosan itt, a B pontban.
zuza