Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor holnap mögöttem mész!
Szerintem itt is van ilyen a topikok között? Egyszer mintha láttam volna,... de lehet máshol volt.

Szóval akkor holnap 9:30-kor Esztergom Shell kút (2. körforgó).
MentQ, Ddundy, Lovi81, Gaben78
Kérek mindenkit hogy itt reagáljon vissza, mert akkor indulunk tovább, ha mindenki megérkezik. (no meg ha 9:35-öt üt az óra ...nem ám, legalább 9:40-ig türelmesen várunk. )
krissal, ujtordai köszi a gurulást...

Jól éreztem magam, bár az igazat megvallva még (vagy már megint ) éhes vagyok, úgyhogy lehet csinálok egy kis chillis babot, csak hogy ne törjem meg a menüsort

Csodálkozom, hogy nincs még ilyen globális motoros oldal, ahol ajánlások és "nem" ajánlások vannak fenn..., mármint szállás, vendéglátóhely, motorosbolt, stb...

Pedig tök jó lenne...
Ahol még jókat lehet kajolni, az a Mozaik utcánál egy pecsenyés. Át költöztek ott egy másik utcába, de a minőség nem változott. Viszont az csak hétköznap van nyitva, úgy tudom. Hurka-kolbász pecsenye!
Igen nem rossz! Anno sokszor jártunk ott, mi csak KOLESZTERIN PITYU-nak hívtuk.
Én is láttam róla videó, 1 kg rántott hús meg hasonlók...
Nem olyan jó az...

2 hét szabin vagyok, és már első héten túlléptem az 1 hétre szánt lóvét...

DE motorozni muszáj!
Jól megy már nektek,ráértek a vasárnapi motorozásra is :)
Sajnos nekem meló van,úgyhogy kilőve a hétvége :(
Ok, akkor 3/4-re igyekszem csak odaérni...

Majd szuszogósan készülődöm (itt vagyok egy köpésre a római fürdőnél)

30-645-8706
Bocsi, lehet neked kell ránk várnod...bye.
okok. most indulok, elsőre bachcsomó.
Óbudai temetőnél becsatlakozom, ott várj meg, rendben?!

1/2 3-ra ott vagyok...

A kajáldát tudom hol van, melóztam arra, de még nem ettem ott...

Elmehetünk, kíváncsi vagyok rá... =)
Nem tudom meddig van nyitva, de kb. itt van:
Pléh Csárda - Bádog Gundel
Ja igen, csajt ne vigyetek oda, de ha nagyon éhesek vagytok akkor ne menjetek tovább!
Ez nem vicc, láttam a TV-ben is. A tulaj sem kisdarab.
Kis árréssel dolgozik, viszont oda visszatérnek a vendégek. Én ezt szeretem.
Visszafelé beugorhatnánk, nekem fogalmam sincs, hol van...
Ha böszme nagy adagot akarsz, akkor nem kell BP.-en messzire menni. XV. ker piac Pléh Csárda avagy a Bádog Gundel.
Multhét szombaton voltam ott, 1 adag rántott gomba 1000pénz de a gomba csekély 65dkg volt ebből! Természetesen rántott húst is ettem, kellett vegyek dobozt hogy hazavigyem a maradékot, pedig a 60dkg-s Chateaubriand a Branco steak house ban nem okoz gondot...
A higiénia talán némi kivánnivalót hagy maga után, de NEM VÉSZES! Aki éhes, eszik!
Én ott leszek 14h-kor a Back csomópont benzinkútnál, várok 10 percet, Moszkva téren keresztül elindulok kifelé a Bécsi úton és az Óbudai temetőnél leszek 14:30-14:40 körül, ott megnézem a telefonom, hogy jön-e valaki, utána már csak Dobogókő...
06-30-4442551
Na, sütök tojást, mert így éhenhalok
A Mátrakeresztes utáni visszafordítók nagyon szarok. Utána szódával elmegy. Viszont tényleg szép.
Krissal!

Akkor megyünk valamerre?
Na az jobb lenne...

Galyatető amúgy is szép, csak néhol kicsit gáz az út (kavics, kátyú), de úgysem sietünk...., vagy de? :D :D :D
60-Gödöllő nem is unalmas, csak kamionstop idején
aha, igyekszünk