Szerintem itt is van ilyen a topikok között? Egyszer mintha láttam volna,... de lehet máshol volt.
Szóval akkor holnap 9:30-kor Esztergom Shell kút (2. körforgó).
MentQ, Ddundy, Lovi81, Gaben78
Kérek mindenkit hogy itt reagáljon vissza, mert akkor indulunk tovább, ha mindenki megérkezik. (no meg ha 9:35-öt üt az óra ...nem ám, legalább 9:40-ig türelmesen várunk. )
Jól éreztem magam, bár az igazat megvallva még (vagy már megint ) éhes vagyok, úgyhogy lehet csinálok egy kis chillis babot, csak hogy ne törjem meg a menüsort
Csodálkozom, hogy nincs még ilyen globális motoros oldal, ahol ajánlások és "nem" ajánlások vannak fenn..., mármint szállás, vendéglátóhely, motorosbolt, stb...
Ahol még jókat lehet kajolni, az a Mozaik utcánál egy pecsenyés. Át költöztek ott egy másik utcába, de a minőség nem változott. Viszont az csak hétköznap van nyitva, úgy tudom. Hurka-kolbász pecsenye!
Ha böszme nagy adagot akarsz, akkor nem kell BP.-en messzire menni. XV. ker piac Pléh Csárda avagy a Bádog Gundel.
Multhét szombaton voltam ott, 1 adag rántott gomba 1000pénz de a gomba csekély 65dkg volt ebből! Természetesen rántott húst is ettem, kellett vegyek dobozt hogy hazavigyem a maradékot, pedig a 60dkg-s Chateaubriand a Branco steak house ban nem okoz gondot...
A higiénia talán némi kivánnivalót hagy maga után, de NEM VÉSZES! Aki éhes, eszik!
Én ott leszek 14h-kor a Back csomópont benzinkútnál, várok 10 percet, Moszkva téren keresztül elindulok kifelé a Bécsi úton és az Óbudai temetőnél leszek 14:30-14:40 körül, ott megnézem a telefonom, hogy jön-e valaki, utána már csak Dobogókő...
06-30-4442551
Szóval akkor holnap 9:30-kor Esztergom Shell kút (2. körforgó).
MentQ, Ddundy, Lovi81, Gaben78
Kérek mindenkit hogy itt reagáljon vissza, mert akkor indulunk tovább, ha mindenki megérkezik. (no meg ha 9:35-öt üt az óra ...nem ám, legalább 9:40-ig türelmesen várunk. )
Jól éreztem magam, bár az igazat megvallva még (vagy már megint ) éhes vagyok, úgyhogy lehet csinálok egy kis chillis babot, csak hogy ne törjem meg a menüsort
Pedig tök jó lenne...
2 hét szabin vagyok, és már első héten túlléptem az 1 hétre szánt lóvét...
DE motorozni muszáj!
Sajnos nekem meló van,úgyhogy kilőve a hétvége :(
Majd szuszogósan készülődöm (itt vagyok egy köpésre a római fürdőnél)
30-645-8706
1/2 3-ra ott vagyok...
A kajáldát tudom hol van, melóztam arra, de még nem ettem ott...
Elmehetünk, kíváncsi vagyok rá... =)
Pléh Csárda - Bádog Gundel
Kis árréssel dolgozik, viszont oda visszatérnek a vendégek. Én ezt szeretem.
Multhét szombaton voltam ott, 1 adag rántott gomba 1000pénz de a gomba csekély 65dkg volt ebből! Természetesen rántott húst is ettem, kellett vegyek dobozt hogy hazavigyem a maradékot, pedig a 60dkg-s Chateaubriand a Branco steak house ban nem okoz gondot...
A higiénia talán némi kivánnivalót hagy maga után, de NEM VÉSZES! Aki éhes, eszik!
06-30-4442551
Akkor megyünk valamerre?
Galyatető amúgy is szép, csak néhol kicsit gáz az út (kavics, kátyú), de úgysem sietünk...., vagy de? :D :D :D