Lánc feszítéshez lenne még egy kérdésem, mikor meghúzom a kereket egyszerre két kulccsal kell meghúzni hogy ne legyen ferde? vagy mindig ugyan annyit tekerni rajt? melyik a jobb? Másik meg hogy a láncnak milyen feszesnek kell lennie mikor beállítom kb hány cm az amit kilenghet terheletlen állapotban?
kösz
Ezt félreértetted, én nem mondtam ilyet, hogy szebb meg jobb, meg komfortosabb. A komfortról nem tudok mit mondani, de hogy szebb meg jobb..
Vitatható?
Nem tudom te mennyi idős vagy de kinőhetnél már a mesékből.
Egyébként mint régebben írtam, ha ismernénk egymást tuti nem így állnál hozzám. Csak mert nem GS-em van.
Nem lesznek yardok, beszéltem velük!
Tamásinál voltak múltkor, ha arra megyünk, figyelünk.
Ha óra szerint 60-al megyünk településen, nagy baj nem lehet. Múltkor ott ba..tam el, hogy lendületből mehettem át Egerbaktán.
Leszarom ,hogy milyen márkanévvel illetik a motort. Ha jó,megbízható,értelmesen fenntartható akkor mindegy mi a neve.Csak a sztárolást ,vetítést mosolygom meg... az ágyúgolyón repülő Münhausen bárót is le alázom dumától meg röhögőgörcsöt kapok..
...mint tudjuk pontsóó motorjánál jobbat,szebbet,konfortosabbat..még nem találtak ki
ezt nézd meg
kösz
Az F-es meg szebb...
Vitatható?
Nem tudom te mennyi idős vagy de kinőhetnél már a mesékből.
Egyébként mint régebben írtam, ha ismernénk egymást tuti nem így állnál hozzám. Csak mert nem GS-em van.
Pannonia 2012
Imádom ezeket a régi motorokat.
Tamásinál voltak múltkor, ha arra megyünk, figyelünk.
Ha óra szerint 60-al megyünk településen, nagy baj nem lehet. Múltkor ott ba..tam el, hogy lendületből mehettem át Egerbaktán.
...mint tudjuk pontsóó motorjánál jobbat,szebbet,konfortosabbat..még nem találtak ki
Remélem ellövik a memoriát rád a yardok.
Én olyannal tanultam, a GS fürgébb szerintem.