Nem, csak nem szeretem ha motoros túrázás közben végig fényvisszaverő oszlopokat nézegetek az út szélén.. meg felfestett felezővonalat (bár azt még valahogy csak kibírom)
Nem voltam sokat a dunántúlon, 2 viszonylag nagy biciklistúrát leszámítva, de azt tudom hogy a 6-os út nem túl érdekfeszítő, viszont Tamási felé már dimbes-dombos a táj, ergo nem csak egyenesen kell menni. Somogy pedig elég szép, bárhonnan is nézzük. Útminőségre nem vagyok allergiás, úgyhogy nekem ott bármerre jó lenne, ha elég kanyargós.. az biztos hogy a nagy utakat kerülném ahol csak lehet
egész napos lenne, az biztos, de szerintem simán nyomható. haverral annó dél körül indulva nyomtunk 600e+ km-t a bp-börzsöny-mátra-bp vonalon és még éjfél előtt hazaértünk
Nem tudom mennyire tanulmányoztad a térképet de Nagykanizsa és a Fertő-tó elég messze van egymástól
Egyébként Nagykanizsa felé a 7 út borzalmas tele kamionokkal és olyan nyomvályúkkal amin egy Niva is fent akadna.Viszont Kanizsától Szombathelyig az E65-ös egész kellemes bár kb 5 éve nem jártam arra.Mikorra tervezed a túrát?
jelentem meg volt az olaj csere
először csak rosz irányba tekertem de hála az égnem rájöttem hogy faszságot csinálok megint most hagytam alatta egy újságpapírt hátha csöpög de csak nem.... , egyébként az olaj szűrőnél az a 3 kicsi csavar hogy hogy nem esik le ? én azt hittem van alátét de nincs is
ja és a készlet remekül működött
Na jahh...tavaly a kicsivel akkorát tanyáztam a hóban a Miskolci-Csömöri sarkon...az autósok csak néztek mint a lőtt medve...ahogy kiterültem mint a béka ..Azóta fáj a jobb vállam...
Igazándiból ha szar lenne az úszóház tömesz akkor ott is jönne a lé...Nekem is csinálta....szétszedtem...nem találtam semmit...összeraktam és azóta jó..Persze az úszóház puha elnyalódós csavarjait keményebbre cseréltem..
Bármit is csinálsz...építs majd be egy szűrőt a karbi elé..
Nem tudom mennyire örülnének, egy bazi nagy behajtani tilos tábla mellett mentem be, ami mellesleg egy lehajtott sorompón pihent...
Félő úgy járnék, mint a Jánoshegyi kilátónál, hogy a tata zavart le, fenyegetve hogy hívja a köztereseket, pedig csak egy k....a fotót akartam, na de hát mindegy...
Ha sokaknak a vasárnap lenne jó, akár mehetnénk bandában is?!
Faluközi utak, olyan rosszak nem lehetnek... forgalom traffipax nuku, maximum egysávos hangulatos árnyékos részek lehetnek.. de azok meg bájosak
túra b
túra c
ezek már tényleg simán teljesíthetőek, akár nagyon sok megállással is...
fotózni, kajálni amúgy is többször meg-meg szoktam állni, és a tempó sem nagy, olyan átlag 120-as utazó...
ma már késő elindulni, holnapra meg elég esős időt mond, ezért gyanús, hogy csak hétvége lesz belőle...
jönnél?
túraterv
egész napos lenne, az biztos, de szerintem simán nyomható. haverral annó dél körül indulva nyomtunk 600e+ km-t a bp-börzsöny-mátra-bp vonalon és még éjfél előtt hazaértünk
Egyébként Nagykanizsa felé a 7 út borzalmas tele kamionokkal és olyan nyomvályúkkal amin egy Niva is fent akadna.Viszont Kanizsától Szombathelyig az E65-ös egész kellemes bár kb 5 éve nem jártam arra.Mikorra tervezed a túrát?
gyakorlás
Balassagyarmat telibe...
Szombathely, Fertő-tó és vissza az 1-esen...
Járt már arra valaki? Milyen a környék motoros szemmel?
Megyünk Korfura...őőőő...akarom mondani Orfüra.
először csak rosz irányba tekertem de hála az égnem rájöttem hogy faszságot csinálok megint most hagytam alatta egy újságpapírt hátha csöpög de csak nem.... , egyébként az olaj szűrőnél az a 3 kicsi csavar hogy hogy nem esik le ? én azt hittem van alátét de nincs is
ja és a készlet remekül működött
minigun
Ganja, nem csinálod meg?
Bármit is csinálsz...építs majd be egy szűrőt a karbi elé..
Félő úgy járnék, mint a Jánoshegyi kilátónál, hogy a tata zavart le, fenyegetve hogy hívja a köztereseket, pedig csak egy k....a fotót akartam, na de hát mindegy...