Micsoda? Te vagy a túravezető. Kérjük a pontos itinert! Dózer nem ér rá, vagy eladta a motorját? (már nem is emlékszem)
De ha gondolod összeállítok egy karikát, aztán közkívánatra megfaragjuk vasárnapig.
Én úgy nézegettem hogy 500 alatt megállunk.
Tigrishez még októberben is elmehetünk, én optimista vagyok, lesz még jó idő szerintem.
Ezekkel a gumijaimmal nekem ez lesz az utolsó köröm, de azért bízom benne hogy nem véglegesen az utolsó.
6-700 még nem egy nagy dolog de itthon olyant nem szeretnék.
Iszonysok lenne az üresjárat és kevés az izgis rész aránya.
Nekem ez hattyúdal idénre.
Túl nagy történetet már nem megyek,.Ingázom meg ha beesik valami nem tiltakozom.
Gumi már végét járja.Van még két határtól épp még innen lévőm.
Evvel elkacolok 2-3e-rt márciusig és annyi.
Jövő héten ha marad lém még rendelnem kell az x-bike-ban egy készlet féknyergecsavart és hétvégén nekiesek a szerelésnek.
Bár tetszik a tigris és szeretem Dobogókőt, de már picit unalémas, mégha egy közös fotót elviseltem is volna...
Legyen jó és egész napos, de 1000km-es maraton, mert gyilkolni fogok
Ó ez semmi, nekem a hátsó betét fémen volt.
Az első meg kb. 40%-os. De hát együtt kicseréltem őket. Ferodo betétek. Szerintem puhább a gyárinál, és vörösesre festi a felnimet.
Remélem nem... jó lenne gurulni az új fékeimmel
Sajna kiderült, hogy a szombat tuti nem jó, nem tudok menni a Pncsi talira, asszony papájának szülinapja van, ez nem kihagyható, de a vasárnap nyitott és tuti motorozni akarok.
Ganja-nak köszönöm a mai segítségét, ami nem segítség, mert konkrétan, csak az izzókat cseréltem én.
Vicces menet volt az első is, de utána vette észre, hogy a hátsó fék is fog... addig nem mentem sehova, amíg mindent rendben nem talált, most tartok a finom bekoptatásnál
Érzem közel vagyok a megoldáshoz. Az már biztos, hogy a tűszelep a hibás, ahogyan azt sejtettétek
Felcseréltem a tűszelepeket, és most a másik oldal engedett.
Ahogy cseréltem, nekem érzettre úgy tűnt, hogy a tűszelep házon lévő "O" gyűrű a hibás. Az egyik szorul, a másik közel sem annyira.
Cserélt már ilyet valaki, vagy csak kompletten cseréltetek ?
Már megérdeklődtem, 18 eFt, és 5 munkanap alatt van itt. De ha nem muszály, akkor nem adnék ki ennyi zsét egy "O" gyűrű miatt.
De ha gondolod összeállítok egy karikát, aztán közkívánatra megfaragjuk vasárnapig.