Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Be kell vasalnom a fékem, úgyhogy nekem 10km-enként megállást és pihi.
Alapban, ha nem jön senki velem, akkor nyugiban kigurulok Pilisvörösváron és szántón keresztül, fel Dobogókőre, utána meg amerre lejt az út, aztán kibaukkanok Esztergom környékén és valamerre elindulok haza, ami sokszor az Andretti fagyizót jelenti a Váci út végén (motorosoknak 50%, aztán hali...
Ha 13h - 14h körül indulok, akkor a 18h körül már hazajöttem, de legalább gurultam...
Bárhova szívesen megyek, ha valakinek ötlete van, csak a lényeg, hogy guruljak...
De akár kereshetsz egy geocaching célpontot is, azt megkeressük (fingom nincs, hogy megy ez, nekem csak a telcsimen van GPS), illetve Isti meg itt van valahol Budaörsön, ujtordai te merre?
Akkor keresek egy találkozási pontot, de mondhattok is, motorral minden közel van.
?
Nekem is bejönne egy kis lazulás...

Most jöttem vissza Dabasról, az idő sem olyan vészes, bár kétségtelen, hogy hamarabb eliramodik a gép a hideg aszfalt miatt (2x indult meg az eleje, de igaz, akkor még hűvösebb volt)

Ha tudtok valami jó kajáldát (alacsony árak, böszme adag és persze finom étek), akár mehetnék gasztro-túrára is...

A hét elején voltam Soltvadkerten a Szent Korona cukrászdában, akár oda is leugorhatnánk egy sütizésre...

Vagy menjünk Ganja helyett régi vasakat nézni?

Vélemény?
csacsogj valamit ! egy unalmas lazát , még kibír a vasam szétesés nélkül...
(13.h körül idekukkantok)
hali
Nekem lenne kedvem gurulni délután egy "unalmas lazát"
Mire gondoltál?
Később felhívlak, legalább remélem kialszod magad, hátha tudok segíteni, így persze én sem megyek, de nem gond. (Asszony örül )

Srácok, 11. ker-ben 11 fok van, északabbra 3-5 fokkal hidegebb, én is elővettem a betéteket.

Valakinek van kedve délután gurulni egy kicsi és unalmas lazát?
Végül is teleportal megoldható lenne...
Direkt úgy válogattam össze hogy a lehető legtöbb jó szakasz legyen benne, de mégsem az Alpok közepén élünk!
Nézem-nézem, de nem tudok haverkodni vele...
Az a majd 100km a 3-mason nem valami izgi.
Dumálok még haverokkal, hátha mégiscsak lesz egy szlovák karika...
Sajnos az egész hétvégém kilőve....őszintén szólva a faxom tele van!
OK
Ott leszek.
80% hogy vasárnap randevúm lesz egy Hálóval.
A szó szoros értelemben véve.
Sajnos meló közbeszólt.
Délelőtt össze kell raknom.
Ha 9:30 Esztergom, akkor valaki Gödöllő felől megy?
(mindenesetre a termo bélést visszaraktam a ruhába, mert a reggel, meg az este hűvös már...)
9:30-kor Esztergom, Tesco melletti Shell kút (Dobogókői úton befele a második körforgalom).
Az útvonal a 100993-as hozzászólás "Mátra" útvonala lesz.
Hali Skacok!

Akkor most vasárnap, hova-merre? Tali mikor-hol?
Na ez nekem most pont jól fog jönni, hétfőn indulok arra felé.
Hát hozzám minden minimum 200 kilométeres távolságra esik... ahogy így jobban megnézem.

(közérdekű közlemény, már tud a google.maps boszniában is útvonalat tervezni... végre valahára )
260km nekem egy Balaton oda-vissza. Annyit nem mennék egy kanyarért :)
Mondjuk én is csak azért jártam ott, mert mentünk Hyosung-találkozóra Bogácsra, és Budapest meg az unalmas főutakat nyilvánvalóan messziről el kellett kerülni. Így lett belőle Szlovákia, Cered, Pétervására, Egerbakta, ilyenek. Visszafele meg Mátra. Emígy nekünk sincs sokkal közelebb. Bár ezek legalább nem síkegyenes kilométerek.
Engem jobban zavar az hogy 260 (alföldi) kilométerre van a garázstól (mátrát beiktatva pedig 290), így amíg nem megyek messze északnak, biztos nem fogok elugrani oda, mert tiszta ráfizetés lenne

Vannak hozzánk közelebb eső hosszabb és jobb kanyargósok is szerencsére
Kár, hogy hagytak rajta hulladék részeket felújítás nélkül. Pár hete voltunk ott, valahol még kaviccsal is meg volt szórva az út, nem igazán élveztem úgy, ahogy azt reméltem.
A ceredi szakasz tényleg ütős lehet, kár hogy kurta.. kb 15 kilométer hosszú. Kétlem hogy a közeljövőben kipróbálom
Jó videók, jó szakaszok. A Pécs-Orfű is nagyon jó :) Youtube-on találni is róla felvételt.
Egy kis kedvcsináló sorrendben az egyes szakaszokról a teljesség igénye nélkül.
Naszályring
Cered (odabasz)
Egerbakta-Sirok
Mátra
..és korán kelni sem:)
Végül is mindegy...ha befáradok leválok...Melózásból megyek motorozni...holnap is..
Nekem mindegy. Én benne vagyok a mátri karikában is. Midegy, csak menjünk.
Nem akaro porszívó zúgás hallani. Szebben szól a 2 henger.