Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit akarsz ázni-fázni? Vasárnap 22 fok lesz Észak-Magyarországon és napsütés.
Öreg vagyok én már...hívjatok csak pamut motorosnak...de fázzon,ázzon a franc
Ha Mátrázunk, akkor jó a 9:30-10 órai indulás is, akkor meg már nincs olyan hideg.
De hát masszívak vagyunk, nem sütikék!
Én sokkal inkább tartok a hideg aszfalt kopott gumi kibékíthetetlen párosától. De hát ásóval eszem a sz.rt, ezt a karikát még lenyomom vele.
Nem a fenét! Reggel befagy a seggünk!
Szép munka!
Tényleg hideg lesz a hegyekben.
Ráadásul ha erre a karikára megyünk akkor haladósan kell mennünk, mer 7-kor már sötét van, és ez pihenőkkel is 10 órás lenne. Balassagyarmat után az első pihenő fent a víztározónál lenne (kb. 220 km).

De lehet jobban járunk ha a 100993-as Mátra karikát nyomjuk, aztán majd nyáron úgyis elmegyünk a nagykörre. Látom te is inkább ilyen hosszútávfutó vagy, rám meg számíthatsz jövőre is!

Az itthoni karika is szép. Jó lenne ha mindenki Esztergomból indulna, így a Gödöllőiek is lenyomják a teljes kört. Szép ám a Dunakanyar az északi oldalról!
Párkány után friss aszfalt van, aztán lesz ott Naszályring, Cered, Egerbakta, Mátraháza, csak hogy a legjobbakat említsem.

És akkor nem kell télapóruhába jönnie senkinek.
Akkor csak annyi, hogy 4041. oldal 100999. hozzászólás
Nekem is szétesett
Csak ismétlésképp, hogy ataaa mit szerkesztett össze nekünk:

mara

Egy kis előrejelzés-csokor vasárnapra:

Rózsahegy

Besztercebánya

Balassagyarmat

Magy
arán esőruha nem igen kell, de garbó és meleg alsó annál inkább!
nekem az is bejönne
Annyira nem lesz pontos a mérés úgy se, hogy abból értelmes adatot lehessen kapni. Meg most azon az össz-vissz 20 literes tankot mit kell méregetni?

Max 9000 forintért bármelyik kútoszlop kiírja mennyi hiányzott belőle
Nem kell tankolni, hogy tudd, mennyit evett es kicsit ugy erezheted, van egy trabantod.
Áruljátok el legyetek szívesek mi haszna van annak hogy pálcával méregetitek hány liter van a tankban? Nem kétütemű ez hogy számolgatni kelljen mennyi olajat kell belekeverni a benzinbe. Ha pedig fogytán van, jelzi azt a benzincsap tartalékra állításának a szükségessége.

1 kivételtől eltekintve nem tudok olyan esetet mondani, ahol látnám ennek a megoldásnak a gyakorlati hasznát, egy GS 500 esetében
Laci1234, ha mégis Mátráznánk vasárnap, akkor nem jössz ki Egerbe a Szépasszony völgybe? Megcsodálnánk a 160-asodat.
Laci1234!
Tudnál a benzinszint mérő pálcádról csinálni egy képet úgy, hogy mellé teszel egy centit kihúzva? Mert akkor meg van a pontos méret mellette és úgy könnyebb lenne legyártani így mint töltögetni.
Köszi előre is
Az is fasza, én állítottam össze.
Lehet ,hogy a M.o túra lesz a nyerő....mert a felhők is úgy akarják?:)
Majd előző nap meglessük a jelentést, aztán úgy döntjük el.
Ugye milyen jó, hogy több útvonalat is beterveztem?
bár ezt Magyarországra néztem csak, kitudja, északon milyen lesz az idő..... biztos arra akarunk menni?
Hasonlóan oldottam meg én is.
Egy kis praktikus műanyag pálcát csináltam,aztán szépen elkezdtem literenként önteni a benzint a tankba.....pálca behelyez.....és ameddig benzines oda tettem egy jelölést..........és jöhet a következő liter :)))))))) fontos hogy a motor egyenesen álljon a jelölésnél is meg később amikor megnéznéd hogy mennyi benzin is van még :)
az időképen egyenlőre nem mondanak esőt........
Igen Herceghalom! A stop shop..hát tavaly voltam....Kacatokat árulnak arany áron.. Majd eldől...improvizálunk:)
Itt legyen is. Motorozni úgy sincs időm, és így locsolnom se kell
Szia!

Pontos leszek, ha kések megyek utánatok, ne várjatok, induljatok pontosan. Ez ugye a Herceghalmi verseny?

A másik, hogy visszafele beugorhatunk az Érdi STOP.SHOP-ba, mert valami motoros börze lesz, vagy leugorhatunk Blatonalmádiba is Japán napok vannak... mondjuk lehet az csak engem érdekelne...

http://www.port.hu/pls/w/festi...
Dehogy mondanak esőt. Max elszórtan Dél-Keleten.