Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnézheted a légszűrőt is, hátha....
OldPiet, GSTeddy, köszi a tippeket, megnézem mindkettőt!
Látod, Teddy, senki részéről nincs elfelejve a vezeklésed, bármennyire is szeretnéd!
Az izomfáradtsáság-vagy lázról beszéltünk az előbb, az pedig az ásásos vezekléstől lesz!
Egyébként Teddy ! Nem tudtad, hogy akkor jó az ásás ha más ás?!
Ilyen nekem is előfordult a robesszal: én ugy gondoltam a bowden ragadt be egy kicsit. Kis olajozás segit ha ez eset forog fenn. De ez csak tipp.

Talán a soksoksok kajálástól?
Hát, jah! Közel leszek a végelgyengüléshez... de mitől is?
Főleg, ha Teddy már pénteken odaér!
Ez valami üzemanyagos bánat lehet. Szerintem próbálhatod a csavarral, de akkor meg hidegen fog megállni...
Nézd végig a benzincsöveket, hogy nem repedt-e ki valamelyik. Utána egy pucolást megér a cső.
Valakinek volt ilyen problémája az elmúlt hetekben... úgy emlékszem.
Le bizony! Olyan, mint a Nagy Testvér, semmi nem marad titokban előtte!
Reménykedjünk, hátha...

Egyébként jövőhéten ilyenkor már pokoli izomfáradtság lesz részedről!
Remélem mindenki egyben haztért! Kíváncsi leszek a videora... a tavaji HELP-es vidi közben még a könnyem is kicsordult. Jövőre igyekszem én is ott lenni!

No, ezektől a motorosokról érdemes képet alkotni a közvéleménynek!

Öröm volt bőven a csemeték részéről, gondolom!
Szerintetek a magas alapjáratot mi okozhatja?
Meleg motornál, ha többet megyek egyhuzamban, az alapjárat nem áll be 1200-ra, hanem 2000-2500 körül marad, gázadásra a fordulatot lassabban ejti vissza mint kellene. Érdemes megnézetni, vagy lehet alapjáratállító csavart tekergetni mint MZ-n? :)

Le vagyok nyomozódva!
A péntek sajnos csak pénteken derül ki. Minden esetre már csütörtökön felmálházom "Zsuzsikát", ha emberi időben hazaérnék, akkor csak pöccinteni kelljen és mehessek. Tényleg nem tudom előre... (Ígérni meg nem igen merek mááá"... )
Megható volt a mai nap!
No, csak óvatosan, figyellek ám!
Mi van a péntekkel? Intézkedj!
Szupi ez Csajszi, nagyon szupi!
"Mackó" mindig van nálam! A lényeg, hogy az eső elkerülje a rendezvényt. A 25-30 fokkal nincs bajom, jobban bírom, mit a kánikulát. Estérem meg jól befújom a sátrat. Piszkosul várom már a jövő hétvégét!

Még jó hogy a Kedves Papát nem hagyod ki a játékból. Elég baj neki, hogy dolgoznia kell.

Majd eljárom a szépidőhoző medvetáncom. Néha működik... Legalábbis az idén eddig bevált!
Tessék, itt a bizonyíték, hogy eredményes volt a DRUKK!
Nem, ma nem csináltunk semmi gusztustalanságo, mivel édesapám dolgozik, én meg egyedül nem fogok ilyen finom hamit összepakolni... Pedig de jó is lenne...
Imádkozunk mi is a szép időért, de melegítőt hozz magaddal, nem lesz kánikula!
Nem lesz, már van!
Nyuszi, Macska, Csikó, Medve...

Sőt, a bibliai szereplők közül itt az Ősgonosz, Góliát... van Inkvizítorunk is ám!

És sokan-sokan, akik a nevükben nem állatiasodnak! De állati kis komák!
Köszi, hát igen, alakul, alakul...
Láttam/hallottam elég szörnyűséget én is, drága édes anyukám így is leizzadt, amikor meghallotta hogy mi a helyzet, a páromról nem is beszélve, úgyhogy kénytelen vagyok vigyázni magamra...
Amúgy meg, lassan egész kis állatkert lesz itt..
Dorina!

Ma is csináltatok valami gusztustalanságot a kerti grillen? Én most megyek egyet szalonnázni-füstölni...
Jóvő hétre áldozzatok az égieknek, hogy legyen szép idő! Jobban szeretek a szabad ég alatt sörözni, mint egy füstös kocsmában!
A "bátrak" közül sokan már nem irogatnak ide...
Én is inkább bátortalankodom, és élvezkedem. Remélem jó sokáig... így is akad jó néhány barom, akire figyelni kell. Lásd, a tegnapi biciklis kaszkdőr barátom!

Kicsit durva és sarkított: "Ha élni akarsz, vezess defenzíven!"-Ezt ma olvastam a Motor Revüben... van benne okosság.

Szóval Macsek! Csak ügyesen, és macskaszem legyen nyitva... nem lenne jó kipróbálni, hogy tényleg 9 életed van...
Jó hír, hogy "egyenesedik" a paripa útja hozzád!
Biztosan, de ezt Blue dönti el. Tisztában vagyok vele, hogy nem veszek észre dolgokat, ezért is kértem segítséget tegnap... Első motor, kevés rutin, még nagyon sokáig nem leszek bátor.
Az a baj, hogy neked nem lesz összehasonlitási alapod, bár sok mindent te is észre tudsz venni (sokmindent meg a profi szerelők se!). Szoval ha Blue megnézi neked az a legjobb, addig meg ott tudja hagyni a sajátját