Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NEONCSŐ!

LEDEK!

KIRÁLYSÁG!

és évente egy új akku:-)
De amugy a fekete nekem jobban állna:-)

Aki meg nem látja? Nyissa ki a szemét:-)

És 40 fokban még tépőzár se kell, mert rádolvad:-))))

Merész ötlet:-))))) De tudod - Én minden hülyeségben benne vagyok:-)
Mellényem is van - mert anno egy kamionos aztatatatt mondta hogy az osztrák, horvát autópályára KÖTELEZŐ.....
No azóta is bent áll a szekrénybe:-)

Amugy 10db-tól ócco......
Jól beszélsz TESTVÍREM:-))))

Melyik SPEEEEEEED....szóval rizsrakéta megy el annyit mint mi:-)
Tegnap írtam.....28.000 van a láncban és most van középen a mutató:-)))))
Az első gumába 32.000 illetve még a GAGYI gumába is 28000km ment......

Tessék:-) Lehet licitálni:-)))))
Vagy jöjjek megint a 3 éves motorommal amibe 62.000km van?
EsSO!

Jutt eszembe:-) Megvan az esőruhád:-)
XXL - 1900 euró:-) - kék....
Én is mindig hordok magamnál mellényt. Mondjuk, csak esőben és éjszaka veszem fel. A következő beruházás "világítós" felnicsík lesz. Ugyanis észrevettem, hogy éjszaka oldalról semennyire sem vesznek észre, hiába világít a lámpa.
Szóval, felnicsík, és valami fényvisszaverős matrica lészen felszerelve a mocikára, hogy pompás legyen éjszaka is!
Ez jó ötlet!
Bár én baromságnak tartom a mellény kötelezővé tételét (pl biciklin is minek, ha a lámpa is kell?!), de előbb-utóbb vmi eszement kitalálja a mocikra is! Széééép zőőőőőőd világ! Brrrrrrrrrr.........!
Szóval, ha már kell, akkor lehet Gs Fanos.
Blue Főni!

Ötlet pattant ki az eszemből!
El kellene látni a Pólómestert egy kis munkával. Mi lenne, ha a pólókhoz hasonló akció keretében csináltatnánk GS Fanos láthatósági mellényt? Valami jó kis cippzáros mellényre gondoltam, hogy a tépőzárakat ne bontsa ki a szél. Gondolom ezt is meg tudja nekünk csinálni a Mester. Neonzöld, vagy narancs, mindegy... példaértékkel bírna az utakon is! Mennyi is a minimum rendelhető mennyiség?
Most, felétek gurulva kipróbálom én is a 100-ast. Szerintem így sem leszek 4 alatt. Hozzáteszem, a karbiszinkron gondolom gyárilag nem a legpengébb... szóval az első állítás után derül majd ki, hogy mennyi az annyi!

Piet gumija nagyon jól bírta! Az enyém már kockásodik és 5500 van benne. 10-11 ezernél cserés lesz. Sajnos csak a közepe kopik. Sokat mentem a szép alföldi egyenesekben. No, majd orvosolom ezt most a hétvégén, meg amikor meglátogatom Dzsokit, és Csikó felé is el szeretnék nézni még az idén!
Ez megint egy olyan hozzászólás, aminek semmi értelme...
Aki GS 500-zal jár, az nagy valószínűséggel naponta használja a vasat. Közlekedésre is! És kíváncsi lennék, hogy egy csupasz motorral ki az, aki hosszútávon száguldozni szeretne. (érvényes ez a nagyobb nakedokra is...) Valószínű az, aki még csak tervezget egy ilyen vásárlást...
Azt hiszem sokak nevében mondhatom, hogy a GS nem csupán szórakozás nekünk, így a fogyasztás igenis számít. Sőt a gumikopás, a láncnyúlás, a fékbetét és egyéb "forintos" dolgok.
És ezek némileg fontosabbak, mint hogy "menjen kéccázzaaaa, vagy háromszázzzaaa".

Ennyit gondoltam rozsdás épületes hozzászólásához kiegészítésként hozzátenni!
Nem ment, nem ment!
Ez egy GS500-as, persze, h nem ment! De nem is várható el tőle, h repüljön!
lol,de nem is ment
Én is kb igy használtam a GS-t mint te esSo. Én is keveset fékeztem a gumin 9500km után cca 1 mm hiányzott. Az enyém nem fojtott verzió volt, 4 liter alatt nekem is simán megvolt a fogyasztás (3,8-4,2 között)
Felmerül itt több kérdés. Az enyém pl folytott verzió, biztos, h ez is bele játszik. Igaz, h 110-120-ig néha én is húzom neki, de nem sokszor. Általában 5ezres fordulattal közlekedem, ami 95-100-nak felel meg. Meg én spec nem nagyon használok féket. Elágazónál pl hagyom kigurulni - szóval elmondható, h energiatakarékosan közlekedem.
Ja ja:-)

Miskolc - Poprad = szakadó eső...köd....nyálka......
de csak 3,82:-)

Amugy meg az enyém zabál a legtöbbet:-)
Autópálya = 6,5
Teddy!

Videó még vagy egyáltalán nem lesz (nem tudom)

De Bobek képei:
http://helpcsap.extra.hu/bobeb...

Erik képei:
http://helpcsap.extra.hu/erik....

Ilyenkor sajnálom a 3 műszakot........
Szerintem egyszer próbáld meg 120 alatt tartani tartósan több száz kilómétert.
AAAAAAAAAA ZIGEN!

Nekem még egyszer sem sikerült 4,2 alá vinnem! Hogy a rákba fogyaszt ilyen keveset a tiéd is és esSO-é is? Leközelebb elóvatoskodom a gázcibálást és kipróbálom, hátha!

Minden esetre ez egy nagyon jó fogyasztás!
3,86
A széles mosolyod arra enged következtetni, hogy lényegesen fölé lőttem!

Legyen akkor 3,8. Valahol a kettő között kell lennie!
nem nyert
4,2 l az enyém tippem!
No, ha ások akkor szombatra lesz má" medanszié! Ezért kéne szabaddá teeni magam pénteken...?!
Fürdőbugyit, fecskét senki ne hagyja otthon. Ne vezekeljek hiába!
Sziasztok

Miskolc - Battonya - Orosháza tippeljetek mennyi volt a fogyasztásom, 70 km 140-el a többi 110-el és egy kicsi város, + motoroztatás.

?