Mivel: az ilyen extrákat egye meg aki akarja.......(kakashere?, nyúl?)
A heréről nem nyilatkozom, de az tuti hogy nem eszek meg olyat amit simogatni szoktam......(viccen kivül ez tényleg így van)
Szóval.....
Legyen MUFF-in Nyuszi segedelmével
Legyen MUFF-lon grillezve
Legyen MUFF-kotályos bor:-)
ŐŐŐŐŐŐ
JA:-) Most ilyen MUFF-os korszakomban vagyok:-)
Hát ja!
Vanak olyanok akik ilyen mocskok:-)
3-kor felébrednek, elmennek dolgozóba, szétizzadnak a napon, alig várják hogy leléphessenek....összeverbuválódnak...és szépen a munka végeztével 5-re odaérnek.......
Én is utálom az ilyen köcögöket......
Befuttnak, eszi-isszi, a lányod meghódítása, invitálása egy éjjeliémeztelen pancsira....azt alvás.....másnap meg követeli a kávét, cigit.......összepakol és leleép mert már unja a fejed.....így inkább visszamegy dolgozni....
ok! vettem figyelek!
Blue, Nyuszi! a jövé 7 közepén egyeztessünk útvonalat, időt. Ha jól sejtem végiggurultok a Hungárián, aztám M3, majd 2A és irány észak. Én itt a Hungárián szívesen csatlakoznék, márcsak azért is mert halovány fogalmam sincs a célt illetőleg.
Köszi
Sztem csak megtévedt a maci. Igaz, h én nem vagyok boros, de azért azt tudom, h Miskolc nem egy kifejezett borvidék! Ergó,mit hozna onnan? Bár Tokaj nincs messze!
Akár hordó is! Ha van, aki szereti!?
Mindenki jelölje az igényeit! (Évjáratot, pincészetet lehetőleg ne kérjetek mert akkor már nagyon bonyolult lesz.) Igyekszem teljesíteni a kéréseket, amennyire képes vagyok.
Remélem, nem lesz túl zavaró, bár ide fog hallatszani. De sebaj, majd megpróbálunk túl tenni rajtuk!
Még korán van összesíteni, hisz van még egy jó hét. Jövő hét közepe felé gondolom a kaja-számolást. Aztán, ha mégis jön +ba vki, az belefér.
Nem belekotyogni szeretnék, de mi lenne, ha azzal sütnénk. ha vékony a husi, akkor pikk-pakk megsül. Amellé a sali. Mennyei kaja.
esSO: DORINÁVAL mi van? Itt halálra szorítjuk magunkat, és semmi életjelet/beszámolót nem kapunk cserébe?
Nem fognak minket zavarni a gólyatáborozók? Ricsajozó kis suhancok.... Meg sokat isznak is.... Még a végén belevisznek a rosszba...
Ma este
22:30 Svihákok (A nyúl viszi a puskát) (kan.-am. vígj., 2002)
Remélem ez csak kamu:-)
A fegyver nálam van:-)