Nekem télleg mindegy, de egy jó kis grillezés... az az összenyomós vas tuti ötlet. De azé ki kéne találni mi legyen, mg azt is, sacc mennyien leszünk, hogy lehessen kalkulálni.
Biztos, hogy a szegecselésnél lóg a tárcsa? Mert a kis kottyanása a keréknek attól szokott lenni, hogy a betétek kottyannak a féknyeregben. De ez utóbbi természetes, viszont a szegecselés nem lóghat.
Ha előtte MZ -d volt, akkor itt is fogsz boldogulni. Semmivel sem bonyolultabb, csak 2 henger meg négy ütem. A karbantartandó dolgok ugyanazok, csak itt még 6000 -kén olaj és szűrőcsere.
A porvédőt vizsgáld meg van -e rajta sérülés, a munkahengert tisztítsd ki az esetleges portól, (De nehogy kivedd a dugattyút !) és ha nincs sérülés a porvédőn rakd vissza. Cserélni csak akkor ha nagyon muszáj. Mint írtad a tied még eredeti Japó, így nem biztos, hogy az új is lesz olyan minőségű. (Persze ez feltételezés.)
Írtad, hogy csak alapjáraton melegen van kopogás. Lehet, hogy semmi baja a vasnak. A GS -re szokták mondani, hogy ez ilyen. Amúgy az enyém is szokott ketyegni. Egyszerű, primitív, semmi csicsa, kis zörgés csörgés néha lehet, de ezért király.
Alapvetően a léghűtés miatt minden kis zörej úgy hallatszik mintha kalapáccsal püfölnének odabent. A bordák felerősítik a zajokat mint állat.
A szelepek, meg a vezértengely mellett mint írtam az is lehet, hogy lóg egy kicsit a vezérlánc, és alapjáraton csattog egy kicsit, de a karbiszinkrontól is lehet, mert az egyenetlen alapjárati hengerteljesítmény különbség (amit te füllel nem veszel észre) is okozghat némi ketyegést.
Szóval sok minden lehet, egyszer nézesd meg és ha nem is találnak semmit legalább megnyugszol, hogy minden ok.
Nem gond!
Egyszerűen csak azért kellett volna, hogy elférjek a paripán. A kis sátorunk nem csomagolható elég paraktikusan (hosszú), a nagy pedig min. 25 kg. + boroskanna, +1 hálózsák,+egyebek.
Így szívesen elfogadnám a felajánlásodat, hogy ne zavarjak mást édes pihenésében.
Nagyon nagy a baj!
Most jövök a táborból, sajna nincs szállás! A bp-i Madách Gimnázium jön gólyatáborozni 150 fővel. Magyarul, övék az egész, még a földön is fognak aludni matracokon. Előzetesen már beszéltem velük, de ez most jött közbe. Elnézést kérnek, sajnálják, de a gazdasági helyzet ......stb. Hát ez van!
Légyszi nyilatkozz, h neked a sátor jó-e, v eü okok miatt kellett volna-e az ágy. Mert sátor lesz, többen jönnek egyedül, biztos befogad valaki. Ha nem, nekem is van egy 2 személyes, azt nagyon szívesen a rendelkezésedre bocsájtom.
Szuper vagy, reméltem, h benned bízhatom!
A pöri lehet csirke is, nem gond, de nyársaláshoz van az az összenyomós nyeles vasam is. azzal 15 perc.
Csak tényleg nem szeretném, ha a főzőcskével menne el az idő.
Na, akkor komolyan, még ha nehéz is.
Azért nem szeretnék 6 fogást, mert az időben sok, és nem ez a csapásirány.
A lényeg, h együtt legyünk, és erre nagyon jó egy kis bográcsozás. De úgy érzem, elszaladt veletek a paci, mind a 44 v33. A vége az lesz, h tortát is süssünk. Hát NEM!
Főleg az a baj, h azok beszélnek leginkább, akik este 6-ra tervezték az érkezést. Bár ez sem rossz progi: 1-2 hule főz déltől, én lemegyek, jól lakok, kicsit röhögünk, lefekszem, reggel meg hazamegyek. El kell szomorítanom az ilyet tervezőket.
Szóval! OK,este bogrács, aki meg finnyás, annak összedobok legfeljebb egy olyat, amilyet vmelyik este ettünk a lánnyal. Képek megtalálhatók visszalapozva a fórumban!
Ácsi!
1., a saját farkaddal verd a csalánt, jó?!
2., mi volt a 2 menü Baján? A kolozsvári szalit lehetett sütve v nyersen enni!
3.,a salátáktól az én kezem kiütést kap!
Télleg ásás lesz a vége, ha így fojtatod. A homokozó készletet már ugyis megvetted!
Még gondolkodom a tippemen.
A Drukknak vége, köszönjük, megvan minden! Matek 4 ,magyar 4 , angol 5, biosz 5, töri 5 !