Remélem addigra kialusszák...
Most nyomás alatt vannak az érettségi miatt! Viszont, ha holnapra sem enyhülnek, akkor tényleg be kell szereznem egy strapabíró ásót!
Az a baj, hogy megvesztegetni nagyon nehéz lesz őket. Pedig valamit ki kell eszelnem...
Gondolom a Balassagyarmati meetingre gondolsz, ugye? 30-án szombaton lesz esSO& Dorina (lányzója) szervezésében. Ottalvós. LEhet ingyé sátrazni és 2000 pengőé pedig ágyat bérelni! Indulás, ilyesmi még nincs lefixálva. Van aki korábban, van aki később megy!
Bölcs ember!
Kicsit próbáltam enyhíttetni a büntetéseden, azt hiszem kevés sikerrel.
Azonban azt látom, ha így haladsz tovább b. gyarmati vendéglátóink irányába, súlyosbítás lesz a vége!
A szárnyas bogrács-perkelt igazi ritkaság felénk! Egyszer már próbáltam. Csúcs volt!
De a nyúlp.-sal elbizonytalanodtam. Nyúl alakú, alkoholos, marcipántorta? Olyat nem tudok kotyvasztani. De szívesen megkóstolnám!
Akkor megnyugodtam, hogy nincs gond a beszólásocskákkal.
Mielőtt eljutnánk a sült medvecombhoz... szerintem csináljunk A és B menüt. Baján bevált a múltkor (az első alkalommal).
Bazi nagy pörköltre gondoltam, és némi grillezett madáralkatrészre. Akár cicire is...
Akár így egymás után is! Valaminek csak fel kell szívni a szeszeket!
Salátát meg pikk-pakk össze lehet küldeni a sültek mellé. Erre gondoltam én!
A gépet a múlt héten vettem 13.600 km-rel, azóta átléptem vele a 15000-ret .
Ennek nagyon szép hangja van, hidegen, melegen egyaránt, a kopogás csak néha jön elő, és akkor is csak alapjáraton.
Hol és mikor lesz egyébként a tali? Hátha el tudok jutni én is Békéscsabáról.
Na, Te aztán ne beszélj! Mikor még nem is találkoztál senkivel, akkor is úgy oltottál mindenkit, hogy csak NA! Szóval ezt a stílust már megszoktuk, nem felvevős, hanem visszaszólós a banda. Asszem.... vagy még mindig haragszom az első hozzámszólásodért?
Azért igyekszem óvatosan adni az ívet mindenkinek, amíg nem találkoztunk személyesen.
De utána.....
Viccet félretéve, azért remélem, nem bántottam meg senkit ismeretlenül?
Mondom én, hogy a húst le kell tisztázni előre!
Mit bír bevenni a pocakod?
Remélem, ez a bő egy hét elég lesz a beszerzésre, ha valami nagyon extra igény felmerül. Bár esSo gyanítom lebeszél róla!
Az átba....sdiról úgy általában: majd rájössz idővel, h sokszor azok nyomnak át a leggátlástalanabbul, akik "jó ismerősök"! Kívánom neked, h minél később tapasztald meg az élet ezen sötétebbik oldalát! Sőt! Egyáltalán ne legyen részed ilyenben!
Most nyomás alatt vannak az érettségi miatt! Viszont, ha holnapra sem enyhülnek, akkor tényleg be kell szereznem egy strapabíró ásót!
Az a baj, hogy megvesztegetni nagyon nehéz lesz őket. Pedig valamit ki kell eszelnem...
nekem is alapjáraton van kopogás.
Gondolom a Balassagyarmati meetingre gondolsz, ugye? 30-án szombaton lesz esSO& Dorina (lányzója) szervezésében. Ottalvós. LEhet ingyé sátrazni és 2000 pengőé pedig ágyat bérelni! Indulás, ilyesmi még nincs lefixálva. Van aki korábban, van aki később megy!
Szép pacek!
Bölcs ember!
Kicsit próbáltam enyhíttetni a büntetéseden, azt hiszem kevés sikerrel.
Azonban azt látom, ha így haladsz tovább b. gyarmati vendéglátóink irányába, súlyosbítás lesz a vége!
A "vad"nyúlnak meg a farkát kell paprikázni és sözni... akkor meg lehet fogni, ügyesen. Ezt mondta a nagyapám!
Ha megyek, kiválóan tudok tüzet rakni.
Ne feljetsd, csak beszélni kell... azt meg tudsz te nagyon!
Csak ügyesen Nagylány! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy szorítok, hogy majdnem be...
De a nyúlp.-sal elbizonytalanodtam. Nyúl alakú, alkoholos, marcipántorta? Olyat nem tudok kotyvasztani. De szívesen megkóstolnám!
Akkor megnyugodtam, hogy nincs gond a beszólásocskákkal.
Mielőtt eljutnánk a sült medvecombhoz... szerintem csináljunk A és B menüt. Baján bevált a múltkor (az első alkalommal).
Bazi nagy pörköltre gondoltam, és némi grillezett madáralkatrészre. Akár cicire is...
Akár így egymás után is! Valaminek csak fel kell szívni a szeszeket!
Salátát meg pikk-pakk össze lehet küldeni a sültek mellé. Erre gondoltam én!
A gépet a múlt héten vettem 13.600 km-rel, azóta átléptem vele a 15000-ret .
Ennek nagyon szép hangja van, hidegen, melegen egyaránt, a kopogás csak néha jön elő, és akkor is csak alapjáraton.
Hol és mikor lesz egyébként a tali? Hátha el tudok jutni én is Békéscsabáról.
Üdv:
Zoli
nyúlpaprikás? az mi? valami marcipándesszert? vagy paprikás ízű nyusziformás torta? esetleg valami finom alkoholos koktél?
Azért igyekszem óvatosan adni az ívet mindenkinek, amíg nem találkoztunk személyesen.
De utána.....
Viccet félretéve, azért remélem, nem bántottam meg senkit ismeretlenül?
Majd el felejtettem! Szorítsatok lécci a mai napon egy közeli ismerősömért, délután "érik"! Szóbeliileg.
Mondom én, hogy a húst le kell tisztázni előre!
Mit bír bevenni a pocakod?
Remélem, ez a bő egy hét elég lesz a beszerzésre, ha valami nagyon extra igény felmerül. Bár esSo gyanítom lebeszél róla!
A nyúlpaprikást direkt nem is említettem.
Megkérlek, h figyelmesen olvass ! A kulcsszó: általában!
Egyébként a finnyás nyuszpocak mit szeret akkó? Hogy lehet nem szeretni pl a rántotthúst egy nőivarúnak?
miért nem alkalmas Teddy töltögetőnek? Aszonta hoz behert. veszünk almalevet. Teddy meg keveri a koktélt az ürülő poharakba!
Az átba....sdiról úgy általában: majd rájössz idővel, h sokszor azok nyomnak át a leggátlástalanabbul, akik "jó ismerősök"! Kívánom neked, h minél később tapasztald meg az élet ezen sötétebbik oldalát! Sőt! Egyáltalán ne legyen részed ilyenben!