Emlitettem hogy nekem nem volt a Louisosban sem. Szerintem azért nem katasztrófa ha 2x használod a tömitést, de elismerem ha van az biztosabb megoldás.
Ez már téma volt itt.......
sajnos van pár hely ahol kiszedik belőle.......Én is jártam így......
Ellenben ahol kiszedik (NEM VOLT BENNE) ott külön lehet venni..........
A lényeg hogy rendelésnél MINDIG Kérdezzetek rá! Ha nincs benne? Megyek más bolthoz..........
Nekem amugy a Suzuki Hollóstól hozta a cimbi valami 700ft-ért.....
Épp ezért KAMU! Hiszen Kint a louisban 3,45 euró.....(kb 1000ft)....és abban benne van minden......
Itt meg 1300+700?
Na ne má:-)
Én épp ezért szoktam hoztani, vagy kimenni....és akkor veszek 3-4-5db-ot.....
Amugy mint mondom!
HA CSAK TÖMÍTÉS KELL....
Hivjátok fel Ladányi Lacit a Hollós raktárában
Full jó csóka, nekem eddig mindig segített ezért is merem reklámozni!
Ha szoltók neki hogy sürgős lenne, szerintem már holnap postára dobatja nektek....
Bocs, félreértettem valamit, azt hittem van neked tartalék tömítésed szűrő nélkül, nem akartam szemtelen lenni.
Egyébként teljesen igazad van. Az olajcseréhez megrendeltem a holmikat, olajat és szűrőt. Nem a nagyvasról rendeltem, mert a Castrol olajat jóval olcsóbban megkaptam ebben a BOLTban. Hallottam már olyat, hogy a tömítéshez nem adnak szűrőt, ezért direkt megnéztem az online katalógusban, ami a HifloFiltro oldalára irányít, hogy a képen rajta van a tömítés.
Aztán amikor megkaptam a csomagot, nem volt benne, sőt, nem HifloFiltro márkájú volt a tömítés se, hanem valami más, 1300 Ft-ért.
Próbáltam fenyegető levelet írni amelyben negatív reklámmal riogattam (lásd, ez a post ) őket, de leráztak, hogy ők nem HifloFiltrot árulnak, csak nekik van a legjobb online katalógusuk, ezért rakták ki, és ezért egyeznek meg a cikkszámok a HF-éval. Az eladó megnézte a többi dobozt is, azokban sem volt tömítés, nem az enyémből hagyták ki. Annyit ajánlott fel, hogy ha visszaküldöm, visszatérítik az árát. De +meg, nekem nem az ára kell, hanem olajat akarok cserélni.
Most rendeljem meg a nagyvas-ról az 1060 Ft-os olajszűrőt tömítéssel, rá az 1490 Ft-os pkg-t? Több a leves mint.. ezért akarok külön egy tömítést szerezni. Persze ha lenne más is, amit rendelni kéne, akkor lenyelném, lenne is, de most nem tudok tartalékholmikból bespájzolni.
Bocs, de CSAK tömítést nem adok el, hiszen mit kezdjek a szürővel?
Amugy nem tudom mit problémáztok? Meg ne sértődjön senki! De azért ha valaki tudja hogy jön az olajcsere akkor előtte nem kellene megvenni a szürőt, olajat?
ezek nem olyan tételek hogy fölösleges lenne 1-2 tartalék a polcon:-)
Lásd a tegnapi témát.....
Nekem még tartalék kuplungbowdenem is van......(5000ft)....de ha elszakadna akkor előveszem és kész...amugy 1 hónapot vártam Én specc rá....szóval nem hülyeség tartani egyet a polcon:-)
3 nap alatt nálatok van a cucc..... Én innen rendeltem az olajat pénteken és tegnap meg is jött.....de ugye ebben benne volt a hétvége is
1060ft.......
Mellesleg a kép alapján a GUMI JÁR HOZZÁ! Szóval aki vesz egyet és nincs benne azt átbaszták a palánkon!
De ugye értelemszerű...... hiszen ha veszel egy gázpalackot ahoz is adnak új tömítőgyürüt.....
Szóval bementek......
Alkatrész.....szürök.....Suzuki 400-750......és kikeresed a motorod évjáratát.....
A légszűrő 3500ft.......mivel ez is ezen az oldalon fog szerepelni......
Ha még most megrendeled akkor lehet hogy pénteken nálad is van (megjegyzésnek ird oda. SÜRGŐSSÉGIVEL!)
a postaköltséget ugy is Te fogod fizetni, szóval a boltosnak meg mindegy......
Csak lécci akkor pénteken írj, mert így meg tom rendelni, és a hét elején kihozzák. A multkor vasárnap rendeltem, hétfő este itt volt. És az olajszűrőben benne volt a tömítés!
Esso!
Pénteken beszaladok a Blue féle címre, és estig nyilatkozok! Remélem addig még ráér.
Én sem akarok már ezzel a fékbetéttel menni a szlovén túrára! Még egy pici türelem lécci, lécci, lécci!
Én egyszer vhol olvastam (ilyen okos válaszol címűben), hogy nem ajánlják a keverést, de ha minden kötél szakad, másfajta olaj is utántölthető szükség esetén! Semmi problémát nem okoz a motornak. Olaj-olaj, nem csapja ki egymást, stb, stb....
A Suzuki márkakereskedések általában Castrol olajat használnak. Ha az van a számlán, hogy ACT-EVO hordós, és az olaj a blokkban piros színű, akkor szinte biztos, hogy 10W-40. Azért nem árt rájuk kérdezni még egyszer...
Sziasztok!
Lenne egy (hülye) kérdésem...
Legutóbb a suzuki hollósnál cserélték az olaja a kétkerekűmbe, és most kéne utántölteni.
A számlán valami hordós Castrol olaj van, de semmi fokozat (10W40 v20W50).
Szerintetek milyennel érdemes szintre tölteni?
Kérdeztem a hollóst, de mostanáig nem hívtak vissza, hogy tulajdonképpen mit raktak bele.
Csak így barátok közt! Lehetne még egy öcsém, vagy kettő... jah, ki nek mi kell, az most szóljon... Aztán majd a fater után én lennék a klán feje!
Szép kis família jönne össze pikk-pakk!
ÁÁÁÁ, és bazi nagy medence kéne, ha valakinek szülinapja van, pláne nyáron...
Ugye nem kell mondanom:-) a régi linkek élnek....de az oldalról már a SZERVÍZ.....SUFNITUNING oldalon lehet megtalálni a dolgokat:-)