Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zimacs!

Vmit félreértettél, ez az üzi nyuszikusznak ment. Ő a GSnyusz. Te GSmacs lehetsz.

Egyébként nagyon sok szeretettel üdvözöllek köreinkben, szorítunk, h sikerüljön a bolt. Én személy szerint nagyon örülök, h vannak ilyen bevállalós karakán csajszik a kis hazánkban.
Blue!
Kész lettem az átalakítással. Ma próbáltam rá a paripára az ajándékod! Azért még ráismersz szerintem...
Holnap lesz a végső szerelés és a próba.
Nagy keletje van az 500-asoknak. ER-5, és CBF 500 is egyre gyakrabban kerül a szemem elé. Ez az új ETZ, JAWA generáció, ahogy azt megállapítottuk, amikor benne voltunk a TV-ben!
Mi is láttunk sokat a Nyuszival. Nem számoltuk, de 15-20 bizti volt... és ez csak az, ami a szemünk előtt ment el az alsóörsi felvonuláson.
Kíváncsi lennék mennyi van az országban...
2-3000?
Ez kedves, hát ha még hallanál nyávogni!
Hmmm, ha összejön a vásár, nem kell befűznöd, cicabecsszó!
NyAu!
nahát.. egy csomó gs-t látok mostanság a zuuton.. ma is jött egy piros régebbi szembe kétszer is dobogókő felé..
JA BOCS:-) Ide nem is írtam be..... mert a cégtől nem tudtam belépni........

http://akmt3.blog.extra.hu

Itt keresd meg ezt a képet és ott olvashatod
Akkor mögötted mentem? Engem Dunaújvárosnál kapott el és hazáig (Piliscsaba) kísért! Jó volt!
Néha jól esik ilyen perverzül elázni!
No ha te is visszaolvasnál akkor olvashatadd volna, hogy Én a legdurvább időben voltam a 6-oson....MET MENNI DOGÓZÓBA.....
Szóval az ütő megállt bennem, mikor a laza 100as tempóról visszestem 40-re, mert a szél épp az árokba akart tóni:-)
Plusz villámlot mindenhol......csak épp hang nem volt benne (És ezt nem szeretem:-)

egy kép Batta Cityről.......a neten akadtam rá
Én már tudom:-) Egy kedves hangzú hölgyet:-)
Nekem meg ennyi elég:-))) És még ráadásul GS párti is....háááááát:-) remélem sikerül befüznőm:-) És akkor.......HŰŰŰŰ 1 hölgyel megint bővül a társaság:-)
Előre szólók:-) OLVASS VISSZA:-)))))
Tiszteletem! Tegnap este voltam feléd nagy Blue vezér! Este 6kor kitaláltam,h lemegyek Paksra egy bőroverálért és meg is tettem! Csak a 6-os út nem volt a leg jobb főleg nem hazafelé! oldalról 100 km/h szél és eső! Néha egy két fröcskölő teherautó! De bele zavartam 300 km-t a vasba és egy bőrrucival gazdagabb vagyok! Juhú! Na csak annyit akartam írni,ha láttál este 22:00-felé egy motorost menni a szakadó essőben Pest felé az én voltam!

Ui.: (Szép a szélkerék és hogy pörög 100 km/h -s szélben!)
Azzal nem lesz gond!
Hát, drukkolj hogy legyen!
Hi!

Az már van!
Gsmacs nincs!
Még egyelőre csak szeretnék az lenni!
Ha pedig az leszek, már nyomom is fel a képet.

Még nem tudjuk, kit fed a zimacs név (remélem, hamarosan ez is meglesz), de gratulálok a gyors intézkedéshez! Igazi GSnyussz vagy!
Látom, hát... Ezer és millió köszi! Ezután meg majd jövök a hülye amatőr kérdéseimmel, próbáljatok csak levakarni!
A link hogy keresni se kelljen:-)

http://forum.sg.hu/listazas.ph...

A lényeg viszont:
http://helpcsap.extra.hu
Zimacs!

Láttod! ezért mondtam neked hogy gyere fel ide:-) Jó emberek vannak itt és a GS a szívügyük:-)
Ha nem találsz senkit akkor mint írtam hétfőn a tiéd tudok lenni:-) Ugy is megyek fel.....

ALL!
2 dolog van!

1., a holnap HELP 2007"
Aki megyen az olvassa el a saját fórumban lévő topicot és KÉREK minden HELPEZŐT hogy így járjon el.......szóval van tárhely, már csak képek, videók kellenek......

2., Hétfő....
érdekel e valakit motoros cucc occón?
PL Bőrjackó 19000-ért?
Nem teszem ide be a bolt linkjé, mert még mire felérek addigra elkapkodnak előlem mindent:-)))
De akinek kell és megnézné az akciót annak elküldöm mailben......
Hétfőtől van akció - 5-éig
Igen, én is nagyon remélem, köszi a segítséget!
Holnap, ha hazaérek, jelzek, hogy mik a fejlemények!
Drukkoljatok!
Remélem, tényleg csak esztétikai hiba lesz rajta! Más nem is nagyon lehet! Bár, nem árt tüzetesen átnézni, hogy minden a helyén van-e és nem görbe sehol...
*jav: Dorinánk
Akkor a kis érettségiző Dorinának maradék DRUKK-jából küldök egy gs500f-nyit!
Zimacs!

Lehet, h más topikokban is tudnának segíteni, ha esetleg Attila mégsem tud segíteni...