Vmit félreértettél, ez az üzi nyuszikusznak ment. Ő a GSnyusz. Te GSmacs lehetsz.
Egyébként nagyon sok szeretettel üdvözöllek köreinkben, szorítunk, h sikerüljön a bolt. Én személy szerint nagyon örülök, h vannak ilyen bevállalós karakán csajszik a kis hazánkban.
Nagy keletje van az 500-asoknak. ER-5, és CBF 500 is egyre gyakrabban kerül a szemem elé. Ez az új ETZ, JAWA generáció, ahogy azt megállapítottuk, amikor benne voltunk a TV-ben!
Mi is láttunk sokat a Nyuszival. Nem számoltuk, de 15-20 bizti volt... és ez csak az, ami a szemünk előtt ment el az alsóörsi felvonuláson.
Kíváncsi lennék mennyi van az országban...
2-3000?
No ha te is visszaolvasnál akkor olvashatadd volna, hogy Én a legdurvább időben voltam a 6-oson....MET MENNI DOGÓZÓBA.....
Szóval az ütő megállt bennem, mikor a laza 100as tempóról visszestem 40-re, mert a szél épp az árokba akart tóni:-)
Plusz villámlot mindenhol......csak épp hang nem volt benne (És ezt nem szeretem:-)
Én már tudom:-) Egy kedves hangzú hölgyet:-)
Nekem meg ennyi elég:-))) És még ráadásul GS párti is....háááááát:-) remélem sikerül befüznőm:-) És akkor.......HŰŰŰŰ 1 hölgyel megint bővül a társaság:-)
Tiszteletem! Tegnap este voltam feléd nagy Blue vezér! Este 6kor kitaláltam,h lemegyek Paksra egy bőroverálért és meg is tettem! Csak a 6-os út nem volt a leg jobb főleg nem hazafelé! oldalról 100 km/h szél és eső! Néha egy két fröcskölő teherautó! De bele zavartam 300 km-t a vasba és egy bőrrucival gazdagabb vagyok! Juhú! Na csak annyit akartam írni,ha láttál este 22:00-felé egy motorost menni a szakadó essőben Pest felé az én voltam!
Ui.: (Szép a szélkerék és hogy pörög 100 km/h -s szélben!)
Láttod! ezért mondtam neked hogy gyere fel ide:-) Jó emberek vannak itt és a GS a szívügyük:-)
Ha nem találsz senkit akkor mint írtam hétfőn a tiéd tudok lenni:-) Ugy is megyek fel.....
ALL!
2 dolog van!
1., a holnap HELP 2007"
Aki megyen az olvassa el a saját fórumban lévő topicot és KÉREK minden HELPEZŐT hogy így járjon el.......szóval van tárhely, már csak képek, videók kellenek......
2., Hétfő....
érdekel e valakit motoros cucc occón?
PL Bőrjackó 19000-ért?
Nem teszem ide be a bolt linkjé, mert még mire felérek addigra elkapkodnak előlem mindent:-)))
De akinek kell és megnézné az akciót annak elküldöm mailben......
Hétfőtől van akció - 5-éig
Remélem, tényleg csak esztétikai hiba lesz rajta! Más nem is nagyon lehet! Bár, nem árt tüzetesen átnézni, hogy minden a helyén van-e és nem görbe sehol...
Vmit félreértettél, ez az üzi nyuszikusznak ment. Ő a GSnyusz. Te GSmacs lehetsz.
Egyébként nagyon sok szeretettel üdvözöllek köreinkben, szorítunk, h sikerüljön a bolt. Én személy szerint nagyon örülök, h vannak ilyen bevállalós karakán csajszik a kis hazánkban.