Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak szeretnének a fiúk idillt!
Látod, ajánlgatják magukat, meg álmodoznak.....
Sztem vitamintúltengésük van!
Sziasztok !

Egy óriási kérésem lenne hozzátok !
Valaki nem tudna nekem küldeni péntekre az olajszűrőnél lévő o- gyűrűs tömitést?
Utánvéttel fizetnék,vagy pedig jövő héten jön meg a kereskedésbe, azt átküldeném a jótevőmnek !
Előre is köszönöm !
Mi ez a családi idill?
Nehéz meccs lesz! Nem tudom, melyiktekre fogadnék inkább!

De hogyan is lesztek ti sógorok?
Mivel a táv ugyan annyi - így inkább BAJA:-) ott van egy laszoktatásra váró maci - ha már sogorók leszünk:-)

Hiszen ezt mondta:-)
Vagy Én leszek alkesz, vagy Ő nem iszik többé:-)

Akkor nem marad más, mint hogy feljössz! Ha válogatós vagy.

Akkor maradjunk az xxl-es méretnél, h a ruhára is felvehető legyen.
Előre is naon kössz!
A Dunába itt Adonynál meg fürödj TE:-)
Alsó és felső....külön....
Neked is ott a Duna, nem?

Szal a ruha. Egy xl-es Louisos sárga van, az lesz a lányé. Az overál. A tiéd mi? Alsó, felső,v együtt?
OKSI!

Csak mekkora kell? És hány?
Neked Én az enyémet ajánlanám - vagyis az XXL-est, mert az alá ugye lehet öltözni.....

Dorina? Vagy Ő ázzon?
Neki szerintem bőven elég az XL-es....

Ha jól emlékszem 1850ft/db
Mentek ti a csába.....

És nekem? Azt hiszem kiváltom Teddy adósságát - és inkább befogom itt egy medence ásásra:-)
ERIK!

Megnéztem a betéteket: legolcsóbb a GOLDFREN, első-hátsó 5300-5300. Cseh gyártmány, sztem nem lehet rossz. Az ára is baráti, ha nem számítjuk a Blue-féle verziót. Az összes többi e feletti áron van a Nagyvasnál. Egyéb dolog esetleg?
Blue főnök!
Esőruha ügyben zaklatnálak. Tudod, megbeszéltük Baján. Megnéztem itthon a munkaruházatiban, nincs nekik. Úgyhogy, ha megtennéd, vennél nekem egyet, és a MEGA COOL PARTYn kicserélnénk jó magyar forintra?
Erik mester!

Kellene nekem egy nyilatkozat, miszerint kell-e a fékbetét a Nagyvastól, és ha igen, melyik, mert rendelném az olajkámat is! Lassan itt az idő, még 1500 km hátra van, de beleszalad hamar, ilyen melegben.
Meg nem szeretném Szlovénia előtti este cserélni, hátha enged, stb.
Hát, apa, tegyél ellene! Neked is van víz a közeledben!
Esssszméletlen meleg van... Lóg a Macinyelv, a földig ér.
esSO, most irigyellek a tóért!
Mi a gondja, fiatalember, a táplálkozási módszereimmel?
Tán nem jó? De hatékony!
"Palacsinta Ossszibácsi, palacsinta...!"
esSO egy igazi "Nyaligátor"!

Húúúúúú, de komoly tápegység lehetett! Meg is éheztem... megyek, feltépem a hűtőt és lesz itt olyan Norbi Update, hogy csak úgy zörög!
Dorina!

Nem lettem volna ott burgonya...! Az a "ragadozó pillantás" nem sok esélyt sejtet a számára... gondolom nem is volt neki!

A Kedves Papa meg szépen egyen, me" e"veszem!
Ez má" nem fért oda az előzőhöz...
Nyamm! Fini hagyma... sok hagyma!
Én is jártam erre-arra az elmúlt két napban. Már amennyi belefért a tervezett dologok mellé...

Megnéztem, milyen is legyen a medanszié, megkukkantottam a "kis magyar Toscanat", szép köveket és Dunát is láttam... jah, és 80 km-t motoroztam csak, meg 15-öt csónakkal közlekedtem. Szép ez a kis ország!
Blue!

úgy tűnik, az a kevés sör is +ártott, amit ittam. NEm találom egyik oldaladon sem a karbantartásos doksikat, pedig ott kell lenniük valahol. Kisegítenél?

köszi: heinrich
Ennyire sikerült rosszul...
A délutáni fürdőzés után unatkoztunk, ezért elkészítettük ezt: