Egy óriási kérésem lenne hozzátok !
Valaki nem tudna nekem küldeni péntekre az olajszűrőnél lévő o- gyűrűs tömitést?
Utánvéttel fizetnék,vagy pedig jövő héten jön meg a kereskedésbe, azt átküldeném a jótevőmnek !
Előre is köszönöm !
Megnéztem a betéteket: legolcsóbb a GOLDFREN, első-hátsó 5300-5300. Cseh gyártmány, sztem nem lehet rossz. Az ára is baráti, ha nem számítjuk a Blue-féle verziót. Az összes többi e feletti áron van a Nagyvasnál. Egyéb dolog esetleg?
Blue főnök!
Esőruha ügyben zaklatnálak. Tudod, megbeszéltük Baján. Megnéztem itthon a munkaruházatiban, nincs nekik. Úgyhogy, ha megtennéd, vennél nekem egyet, és a MEGA COOL PARTYn kicserélnénk jó magyar forintra?
Kellene nekem egy nyilatkozat, miszerint kell-e a fékbetét a Nagyvastól, és ha igen, melyik, mert rendelném az olajkámat is! Lassan itt az idő, még 1500 km hátra van, de beleszalad hamar, ilyen melegben.
Meg nem szeretném Szlovénia előtti este cserélni, hátha enged, stb.
Nyamm! Fini hagyma... sok hagyma!
Én is jártam erre-arra az elmúlt két napban. Már amennyi belefért a tervezett dologok mellé...
Megnéztem, milyen is legyen a medanszié, megkukkantottam a "kis magyar Toscanat", szép köveket és Dunát is láttam... jah, és 80 km-t motoroztam csak, meg 15-öt csónakkal közlekedtem. Szép ez a kis ország!
úgy tűnik, az a kevés sör is +ártott, amit ittam. NEm találom egyik oldaladon sem a karbantartásos doksikat, pedig ott kell lenniük valahol. Kisegítenél?
Látod, ajánlgatják magukat, meg álmodoznak.....
Sztem vitamintúltengésük van!