Oké, ha gondolod, megpróbálok lenyugodni... Kissé parázok, az azért egyértelműen látszik, mi?
Hát, végülis ha nyílt napokon odaadják a vadizsír Drag Starokat próbakörre a Yamaha-nál, akkor talán ezt is odaadnák, max. jön mögötted a csóka másik motorral...
De oké, nem majrézok. Csak tudod, ez volt a nagy álmom, és szeretném, ha szépen teljesedne be.
Kiporolhatod, persze, csak előbb én is leporolom a tudásomat, mert jó ideje nem ültem nyeregben...
Blue nem az a lényeg hogy megy-e 175-öt (persze az is egy pontocska), de ezt te is tudod. A városban is mehetsz 1 percig 100-al é s már érzed is hogy vibrál-e, hogyan gyorsul, egyenletesen, nem huz-e valamere, nem üt a kerék, vészfékezés stb, teló ezek után nem erszt?
Barátom szervizelt egy K5-öst, nyilván cserélték a telóját, szét kellet szedni erre kiderült hogy a teló K4-esé és más volt a belseje .Egy kormánycsapágy is elmehet, kicseréled aztán pár ezer km és megint huzogathatod mert az egész környéke kikopott. Szoval ami látszolag jó az se biztos és csak idővel derülnek ki. De egy használt ezzel jár, pláne ami sérült volt.
De ha Nyusszancs haverja megnézte és ÁMENT mondott - akkor az nem lehet rossz....hiszen Ő szerelő....Én meg csak szerelgetek:-) Tudod...sufniituning:-)
Szóval olajat tudok cserélni:-)
ÁÁÁÁ NYUSZ és ALL!
ciccegő hang.....
Felkelltem és ugye mivel sirály az idő így megcsináltam a szervizelést......
Belekerült a 20-as olaj, belöttem a hézagot a gyertyákon...stb.......ja meg meghúztam 3x-ra a láncot:-) Most van félállásban....pedig benne van 28.000km:-) (KB)
A cicegés nem elég hogy megszünt, de kibäszottul dögös lett a paripa hangja..... az az igaz MÉLYSÉG:-))))
Így szeretem:-))))
Eddig úgy néz i hog yráérek.....a gond, hogy szerinted csak úgy ideadják egy körre? Ráadásul ugye Pesten hol hajtsam meg?:-)
Nyugi!
Bármi baja van akkor tudsz reklamálni, hiszen egy BOLTBAN veszed - HITELRE......szóval nem szarozhatnak csak úgy..... mert ha csúnyán elnyávogod magad, akkor sokat bukhatnak.....
PL a bank nem áll velük szóba többé.......
Szóval BOLTBAN veszed - így ha nem is mondják, de van rá gari..... (legalább 3 nap)
Ha minden OK - és nálad van AKKOR SZÓLJ!
Akkor szívesen felugrok és Te jössz az enyémmel, Én meg kihajtom belőle a porcicákat:-)
Igen, leelőlegeztem már.
Igazad van Piet, én is azon agyalok, hogy az átvétel előtt bizony meg kellene hajtani jobban... Mert az nem történt meg. Blue, nincs kedved hétfőn mégiscsak megnézni? Ha még ráérsz esetleg. Hm?
Azzal az eldobással vigyázz! Hihetetlen dolgok lehetnek mögötte és amit megcsinálnak abból is visszaköszönhetnek problémák..Menjen vele valaki aki sokat hajtott már GS-t és ne csak 40-el egy kört.
Srácok, csajok! Köszi a drukkolást! És a gyors segítséget, és mindent!
Ha minden jól megy, egy hét múlva a popsim alatt lesz a paripa... El se hiszem, itt remeg a térdem...
ÁÁÁÁ!
Egyébként elég csúnyán eldobták szegényt, úgy tűnik, ezért sikerült még egy jót alkudni belőle, plusz kinyávogtam magamnak egy szett ruhát vesevédővel.
Fülig ér a macskabajszom, de azért parázok, mert még nem biztos, hogy nem jártam vele rosszul...
Sok pusz mindenkinek, kellemes hétvégét!
Most értem haza......
Napos- részben felhőátvonolásos......
20 fok....
néhol élénk szellő (nem szél)
Pont motoros idő:-) csak a szemeimnek kell valami támaszték:-)
Alszok pár órát azt jövök:-) délután meg mivel lemaradtam mindenről jön a szervíz
Kicsit átnézem a vasat.
Ha valaki gondolja jöjjön le azt az Ővét is átnézzük, meg dumálunk egyet:-)
Ja! A Battonya akció....
Láttjátok....5:35 ,még mindig a melóban, szóval Viktor szólj a többieknek hogy biza Én ezt most kihagytam..........
Nem volt egy gyenge az éjjel - csak most kerültem gépközelbe.......
Megnéztem délután. Bár, nem ezzel a módszerrel, de az enyém nem csinál ilyet. Holnap kipróbálom, ám nem gondolom, hogy ennek érezhetőnek kell lenni, ha van is hézagolása. Nagy sebességnél be is rázhatja a kormányt, ha lötyög, nem is beszélve a nagy fékezéskor. Ha koppan, akkor az előbb-utóbb szakad is. Ami a féktárcsánál nem egy előnyös dolog.
Az előbb majdnem elb.sztam egy biciklist. Megyek egy 4 sávos úton, a pali meg ott áll az út szélén, merőlegesen az úttestre. Oszt vár. Mikor féktávon belülre értem, lehajtott elém! Jelentem a GS-sel lehet keresztben csúszni...
A faszi meg áll a terelővonalon két sáv között, és azt sem tudja holvan. Mondjuk énsem... már számoltam a telókat, meg a lámpát, meg a sárvédőt...
Kiveszem üresbe a motort, letámasztom...elindulok felé. Néz rám, mint aki nem látott embert még. Mikor majdnem odaérek, menekülőre fogja a bringával. No, elpattant az agyam! Fel a pacira és utána... 100 m alatt utolértem. Letessékeltem a bringáról, elmagyaráztam neki, hogy ez legközelebb nem biztos, hogy sikerül. (2 tőmondatban, cifra káromkodással lezárva ). És gazdagabbá tettem magam egy szeleppel. Az ilyen ökör tolja haza a bringát, még akkor is, ha a Föld másik felén lakik!
50-nel menetem, senki nem volt az úton még a fasorban sem, a keró meg természetesen ki sem volt világítva, jah, és a csákón Iron Maiden-es póló volt. Ennyire emlékszem. K..va mérges voltam!
voltam ma a suzukinál, megkérdeztem a féktárcsa lötyögést. Azt mondták, hogy a diletáció kell, teljesen természetes. Megnézné nekem valaki a sajátját, hogy az is lötyög-e? A teszt:
Közép sztender, első fék behúz, kereket előre-hátra mozgat. Ilyenkor ha a tárcsa szegecseit figyeled, akkor kicsit mozognia kell. ezt mondták...
Semmi gond.
Azért tényleg ne ijedj meg, ha nem jön ez össze, van elég sok eladó, lehet válogatni. Kokrétan csak az F-es verzió érdekel?
Megszokni sztem neked nehezebb lesz ezt a sok dinka kanit! Néha nagyon hülyék tudnak lenni, és folyamatosan piszkálódnak! Persze csak humorból, sose kapd fel a vizet.
Tényleg, igazat szóltál vala, bocs! Mert már megint meló mellett félszemmel olvasok hülyeségeket. Nem vagyok ám százas, majd megszokjátok, ha úgy alakul...
Köszi a drukkot! Ha ez nem jön be, majd összejön egy másik. :)
Hát, végülis ha nyílt napokon odaadják a vadizsír Drag Starokat próbakörre a Yamaha-nál, akkor talán ezt is odaadnák, max. jön mögötted a csóka másik motorral...
De oké, nem majrézok. Csak tudod, ez volt a nagy álmom, és szeretném, ha szépen teljesedne be.
Kiporolhatod, persze, csak előbb én is leporolom a tudásomat, mert jó ideje nem ültem nyeregben...