"Számítógépes modern kori történet
A kisgyerek kérdi az apját:
Apu, én hogyan jöttem a világra?
Az apa belekezd:
Az úgy volt, hogy anyád és én egy chat szobában ismerkedtünk meg.
Ezután találkoztunk egy internet kávézó mosdójában, ahol
feltöltést kezdeményeztem anyád szerverére. Utána vettük észre, hogy
anyád nem használt tűzfalat, így megtörtént a baj: kilenc hónap múlva
letöltődött a vírus.
Hát ez vagy te."
Gyanús vagy nekem, te lány! Ki neked ez a Teddy-kölök, h ennyire félted, meg aggódsz érte?
Szegény Teddy így, szegény Teddy úgy! Bezzeg, h én ásnám, nem sajnálna senki!
Ja, és Zs helyében elkezdenék aggódni!
OK! köszi!
a baltáról és az ásóról: sztem az egyik legnagyobb hiba amikor egy szép szál egyenes fa (nevezhetjük nyélnek is) végére vmiféle csúf vasdarabot tesznek, pláne ha még dolgozni is kell vele, főleg nyáron a napon. na neeeee
Amúgy is, lustaságomból adódóan sztem kezdje el a fiatalság az ásást, aztán a sörözésben megfáradt "öregek" majd tesztelik a végeredményt, és észreveszik a javítható hibákat
A mostani hétvégén még előttem van kb500km. Ha ezt sikeresen túlélem (meg az alfelem is) akkor jönnék én is szurkolni az ásónak
Még alszom félig. Éppen annyira jutottam, hogy elolvastam az ajánlatod. Most megyek egy olyan helyre, ahol se internet, se telefon... este írok emilt!
Köszönöm, hogy gondoltál ránk!
Van egy helyjegyem a bajai halászlébulira, ha érdekel benneteket, és esetleg akarnátok halat főzni július második szombatján.
Azért gondoltam rád/rátok, mert te bajai vagy, meg amint látom egy jó kis csapat vagytok, és elég sokat buliztok is, akár Baján is. Mi sajnos megint nem tudunk menni (babázni fogunk addigra ), de visszaadni nem akarjuk, mert akkor elveszik a jog a későbbiekre.
Nem nyerészkedni akarok, úgyhogy önköltségi áron továbbadnám (5765 Ft). Kb. 10 személyes asztal + tűzifát is adnak a főzéshez. Egyébként R73-as a hely száma - ha mond valamit -, azaz lent van a szigeten, a Sugovicához közel, fás részen, nem pedig fent a tűző napon.
Jelezd, hogy érdekel-e (eniregnat kukac gmail pont com ) addig nem kínálom máshol.
Akkorát röhögtem a hozzászólásod olvasva, h majdnem beszaladt a sárga!
Ne ijeszd el az újakat!
Viszont tényleg, kezdem átértékelni a dolgokat! Mi lenne, ha mégis kiásatnám Teddyvel a gödröt? Elvégre ő a bűnöző, ő akar vezekelni!
Részemről biztos nem mert akkor vagyok annyira paraszt hogy megjegyzem: BUNKÓ VAGY ÖCSÉM:-)
Amugy tudtommal ez is GS csapatás lesz - vagyis topic és havertalálkozó...... szóval részemről gyere....
Gondolom :
1., nem vagy egy baltás gyilkos - így a hölgyeket nem kell elzárni tőled
2., max segítesz Teddynem ásni:-)
Ért valaki a vírusokhoz?
"Számítógépes modern kori történet
A kisgyerek kérdi az apját:
Apu, én hogyan jöttem a világra?
Az apa belekezd:
Az úgy volt, hogy anyád és én egy chat szobában ismerkedtünk meg.
Ezután találkoztunk egy internet kávézó mosdójában, ahol
feltöltést kezdeményeztem anyád szerverére. Utána vettük észre, hogy
anyád nem használt tűzfalat, így megtörtént a baj: kilenc hónap múlva
letöltődött a vírus.
Hát ez vagy te."