Nekem a gyári/szervizben berakott olaj volt benne, de az egyest sokszor nehezen vette. Ha nem is a csillagok állásátol függ, de a fogaskerekek poziciojátol igen- szoval ez a tudományos magyarázata.
Egy kicsit arrébb gurulva máris simán vette be az egyest. Érdekes ezt csak a GS produkáljaez a tipushiba?
Jah, hogy a pirosnál... No, úgy tényleg nehéz lett volna "közeledni". Azt hittük, hogy akkor láttál, amikor leszíttuk az bankártyánkat. Mi is Földváron akartunk enni, de nem jó étteremnél álltunk meg... kijövő motrosoktól kikérdezet a konyhát... nem dícsérték. Így egy faluval odébb ettünk...finomat! Nyamm.
Nos, az Őrséggel kapcsolatban nekünk éppen az a jó, ha Alsóőrstől 120 km-re laksz...
Nekem valamikor szeptemberben lesz rá legközelebb érkezésem, hogy menjek, addig még többek csatlakozhatnak. Gurigázunk egyet... tarts velünk, mint "helyi illető"! Akkor nem halasztunk, de még egyeztetni kell...
Én személy szerint azért nem szóltam hozzá, mert élménybeszámoló volt az xx98-as. Ahoyg az enyémhez sem szólt hozzás senki (az élménybeszámolóshoz). Ez itt közlés szintű dolog, mint pl. Blue Adony környéki csavargása...
Ellenszenvről szó nincs szerintem. Csak olvastuk, és nyugtáztuk, hogy megérezte a hátsód. Ahogy az enyém is a szombatit.
A gyarmati túrára pedig esSO megadta a választ! Jutalékra gyúr a fagyisnál...
A buli nagyon zártkörű! Annyira, hogy aki feliratkozik, az jön!
De tényleg, ne viccelj! Persze, hogy jöhetsz! Ez az egész társaság így gyűlt össze, sokan még nem is látták a másikat. Ezért kell ismerkedni, és erre az ilyen bulik a legalkalmasabbak.
Pár nap alatt ki fog alakulni a megközelítési mód is, figyelj továbbra is!
Sosem tudhatod! Mivel én nem ismerek mindenkit személyesen, ezért gondoltam,h ott is fel kell dobni. Azt aki jön, az ott lesz! Az illem is így kívánja, meg vannak akik csak azt olvassák. Pl Hápi. Ő meg sztem tutira jön, de senki más sem lesz útban! ( legfeljebb a fagyis ad NEKEM jutalékot )
Úgyhogy HAJRÁ!
Sziasztok!
Ugye nem voltam ellenszenves a 9598-as hozzászólásomban (csak OldPiet reagált)?Már csak a kevés reakció miatt kérdezem. Olvasom a gyarmati túrát is. Mennyire zárt körű a buli? Esetleg én is beférnék? Nagyon jól jött a "nehéz egyest kapcsolni"-ról szóló eszmefuttatás is, úgy tűnik nekem is csak 40-es olaj lehet benne, mert szombaton nekem is "rendetlenkedett".
Köszi
Ha éppen nem az "ebédem" fogyasztom és ti nem egy piros lámpánál álltok meg,akkor biztos ,hogy oda megyek! Fura lett volna,ha a vendéglátóhelyről csak úgy kilépek egy körre ! Amúgy Teddy sajna nem ott lakom ! Alsóörstől még 120 km.
A topic mindjárt kész, bár szerintem AKMT színten ne nagyon gondolkozz:-) Mert a sátorozás csak a kemények hobbija:-)
De mindjárt kész.......
Program?
Szerintem erre ne vegyél mérget....
ÉN és ezek szerint Nyusz délután érkezők meló miatt...... De a többiek lehet hogy már ott toporognak neked délben:-)
Teddy meg ugye valamikor hajnalban, hisz napon, 40 fokban szar dolog ásni:-)
Én a rakparton járok, az a legrövidebb, bár most fel van túrva. A kiskörút sem rosszmotorral a nyugatiig, majd Váci út végig ki Pestről. Onnan meg a 2-es, v a 2/a Rétságig, majd a 22-es Bgy-ig.
Nyilván az érkezési időpont a meghatározó, h mennyi fér bele a napba. Úgy látom, nagy dolgokra nem kell készülnöm. Tehát a javaslatom: érkezés után kis pihi, sátorverés. Utána én javaslok egy jó kis pancsit, majd fagyizást. Este pedig sztem megejtjük a Baján elmaradt főzőcskét - ha mindenki úgy gondolja.
Természetesen ez csak egy vázlat, igény szerint alakítható.
Télleg érdekelne az ágyat igénylők létszáma, hiszen azt le kell beszélni. Nyiss légyszi egy topicot a másik fórumban erre a célra. Vannak olyanok, akik csak azt olvassák.
A programszervezést hanyagolhatom ezek szerint: du 5-re érkezés, de 10-kor indulás, sokat nem kell izgatnom magam! Kb így néz ki a dolog: ideértek, kis dumcsi, alvás, ébresztő, indulás....
Neked nem volna csere, amit később visszaadhatnék? Vagy valaki másnak?