Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áj tink, én Nyuszival tartok... Nem eszek marhát, így is elég kerge vagyok! Körmöt szintén, mert abból nekem is van. Azért remélem, mi sem halunk éhen...
Kire is gondolsz, mint kisebb?
Nekem új volt, mert most olvastam. Icaka nem vagyok gép előtt! Jó reggelt, persze! (esSO neked is!)
na, icaka nem vagyok, aztán milyen jó múlaccságból maradok ki! nem vagytok komplettek!
esSO: miért bántod mindig a kissebbet?
aprócska kaja-javaslat: ha van nyársatok, (nem félreértendő ), akkor lehet, h szívesen sütnék egy pár Füstlit+hagymát, ha nem gond. Amúgy köztudott, hogy a nyulak legszívesebben a szárnyasok grillcicijeit fogyasztják. Vagy csirkepaprikást. vagy brassóit. meg.... és még....
Sütire bizniszelve jeligére:

Jó reggelt!?

Elsőként? Hmm.... egy kicsit lekésted a csatlakozást! Itt már előrehaladottak az állapotok.
De a biznisz az biznisz!
Megyegyeztünk!
JÉGBOR? De az nagyon drága?! Ilyet hoznál ennek a lüke bandának? ú
Húúúú, állítólag az naon fincsi.... asztaaaaa
Az igen! Jól kiteszel magadért!
Nem figyeltél!
Erikkel itt szarakodtunk a fékbetéten, h szívesen megrendelem neki a Nagyvastól, mert magamnak is kell több cucc. Miért nem szóltál, h kell neked is 1l olaj?
Jól betépünk este, összeverekedünk, reggel kibékülünk oszt megyünk haza.
Ha tudok menni akkor viszek Tokajit.
Igaz lesz ami lesz.

Én nem a tanácsházára hanem a Egerbe a megyeházára megyek fél négyre.
Akkor elsőként jelentkezem a borra: egy kupica az édesebb fajtából bőven elég lesz a nyúlpocaknak!
jelige: sütire bizniszelve
Egyetértek!

Akkor téma lezárva!
Lesz ami lesz! A lfsz. tudja mi lesz. Aki többet akar tudni, menjen a tanácsházára!
Igazából volt egy jogsi plusz program keretében egmaradt k6-os ,de két üzlet egy raktárkészlet! Mire mentem érte addigra eladták! Így maradt nekem egy nem akciós akcósabb áron!
4-et mert Blue mester is a cicit szereti....... szép fehér színhusi:-)
Bár ha 2ő lesz és egy nőn annak jobban fogok örülni:-)
Hékás! Itt magyarázom hogy Én inkább boros vagyok, mint sörös:-)))
Igaz iszom, de ha kell értek is hozzá:-)

At Én is eltudom játszani, mint a nagy szakik......

"ÓÓÓ érezni a nyugati lejtőt az ízében, mert ott már nem a perzselő napfényt kapta a szőlő...."
Én legalábbis mindig röhögök, mikor a sok nagyarc lötyköli a bort és szimatolja, meg forgatja, meg nagyokat mond:-) És ettől királynak érzi magát:-)
A sok hülye rufnya meg issza a szavait:-))))

Ez ugyan olyan mint a festészet:-)
"Ó ahogy a müvész kezeli az ecsetet......".....beszarás:-)

DE!
A JÉGBOR maga az isteni nedü!

Egerben volt részem inni egy pár kortyot.......
NAGYON KIRÁLY - és nagyon drága! szóval ezzel szerintem ne terheld a buxindexed....

Akkor 1L MEdina 400ft volt......1L jégbor meg 2000.......

de az tény! Annál finomabb bort Én még nem ittam.....
EsSO

ÉN a magam alkoholrészét már megittam 15-18 éves korom közt:-)
Szóval ha nagyon inni kell akkor Én a körömlakot (likörök) és a vörösbort (tisztán az édeset, kólával a többit) részesítem előnybe......

A jéger = kanalas gyógyszer izű förmedvény
a pálesz = már a "illatától" is rosszul vagyok
sör = így is van pocakom:-)
TEDDY!

Szombatra tudsz hozni nekem DURABLEND 4T 20w50 olajból 1 Litykót? (ha nincs akkor 10w40), a lényeg a DURABLEND 4T rész.
Mert akkor nem rendelek pluszba....(ezt elcsesztem, mert csak 3L-ert rendeltem a múlt héten)

Tavaly is kellett pár deci - így nem akarok ebből se kockáztatni, hiszen 6 napig megyünk és megyünk.....
Márcsak azért is mert én is mindenevő vagyok: Sztem teljesen igazad van! Hajrá!
Sziasztok

Dzsoki a Medina az nagyon jó.
Szeretem a borokat, de minden borvidéknek vannak sajátos jó ízei, és az Egrinek szerintem a Medina a legjobb.
A Tokajinak viszont a szamorodni, persze az aszun kivül.
Én nem vagyok finnyás, megeszek szinte mindent, ezért nem vagyok mérvadó! Majd jönnek a többiek, és jeleznek. Ha nem, esznek ami lesz, hasonlatosan a borhoz!
Én személy szerint marhára szavaznék! A natúr desznaj nem kihívás. Esetleg néhány körömmel extrázva.
De megfőzünk bármit. Döntsenek a többiek, mi meg csodát teszünk bármiből. Bár ez lesz az első közös remekünk.
Vettem az adást!
Akkor majd én megmondom, hogy mit szeretne mindenki!
Szép lassan a kajcsikát is ki kellene találni, és fixálni, hogy tudjak vásárolni!
Akkor jöhetnének a javaslatok! De nem úgy, mint Teddy a múltkor: 6 fogás!

Maradjunk a sima sertéspörinél, vagy nyuszi kedvéért lehet csirkéből is tőlem. Legfeljebb teszünk bele csöcsöt is vagy kettőt-hármat a finnyáskodó lányoknak!