Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem itthon kell huppogni.
Megba...m a huppanókat báááz! Egyebet se találok, huppanórol huppanóra huppanok!
Nálam valsz. dús a keverék, meg elég kegyetlen a csuklóm, imádom alacsony fordulatról csutkán felpörgetni és sokat városozok, 4,5 - 5,2 között etetek vele, csak akkor mérek kevesebbet, ha Ataa és Ganja kartársakkal motorozok, mert ők megadják a tempót.
Sokszor írjuk, hogy Ataa állat, de nem úgy, hogy húzogatja, hanem tartósan gyorsan és lendületesen megy és Ganja is tartja az iramot, érdekes, ott nekem is 4-el kezdődik, csak egyedül szalad el a ló.
89-as GS-től ne várja 4 alatt, sőt az tök jó!
Most megint beleszerettem a paciba, mert hihetetlen barátságos, belefutottam egy előzésnél egy kibaszott kavics/homok lerakatba és most először nagyon beszartam, mindene megcsúszott, de valahogy kihoztam, utólag érzem, nem is én voltam, hanem 50%-ban a VAS, innen is köszönöm neki!
Egyik sem.
A 800-as tiger leginkább bár tökmás.
Bár én simán elvagyok a streettel.
De az meg nem lesz jó neked.
Túl zömök kompakt nem lehet dobozolni.
Pöttyet erősebb.
Szerintem a futómű/váz is jobb/modernebb de ez senkit nem zavar mert a bandit egy nagyon jó gép.
Szerinted melyik hasonlít leginkább a GSX650F-hez? (leginkább a belcsíny szempontjából)
Huhha............azt kurvanehéz lesz.

Viszont van:
-street R
-Speed
Tiger 800
Tiger 1050
Tiger 1200
Talán Sprint GT de ez nem tuti.
Bonveville.
na jó, de ott gondolom nem tudok Suzukit próbálni?
Semmit..............email-en bejelentkeztem,odamentem,kitöltöttem egy két papert,hozzámvágták a kulcsot,mentem egy félórát a gépessel, másnap feldobtam a hahura az esvét.
km díjat sem?
A triumphbudapestnél egy büdös bruznyákot nem kértek.
Köszi, és mindenki másnak is a jótanácsokat!

Valószínű felkeresem a Full-Gas-t tesztvezetés céljából, egyedül ott olvastam talán, hogy a kicsi és a nagy is van nekik, és még kauciót sem kérnek, bár nem tudom a km díjuk reális-e?!

Tud ennél olcsóbb tesztlehetőséget valaki?
Me nem lassítasz huppanókon.
Ganjának is ugyanez volt 2 főnél! Sőt keményebb utakon (felénk csak az van) nekem is belekap...
Bizony jó kis mókamotor s tény, hogy fogyaszthatna fél littyóval kevesebbet, de 95 nyihahát meg kell etetni Túrázásra nem igen használtam, meg valahogy kérte a 12ezret De utcán 6 liter fölé nem mentem vele. Ring és utca felesbe 8 literre jött ki 150km. Ez volt a legutolsó "túránk"
Régen én is nézegettem a géeseket, de nem bántam meg, hogy eltévedtem a jó irányba. Nekem pl fontos volt, hogy előzni lehessen vele és 150nél ne villogjon le a bárki. De akinek a vérmérséklete nem kívánja a "száguldást" akkor tényleg jó kis motorka a gées, mert szerethető. De sosem árt ha van pár kipihent telivér a blokkban, hogy szükség esetén nyeríccsnek egy jót.
Nekem ez nagyon bejön!

http://www.sportmotor.hu/motor...
csak azért mert két személlyel olyan faszán beleért a kerék dobba a 150-es gumi,hogy faszán kopt a gumi is és a műanyag is pedig 7 fokozaton van a teló állító.
Lesz két jóképű 2007-es cbr 600 telóm.
Nem vagyok szakértő, de szerintem megéri. valaki itt cserélt 10 000-ért és az is jónak számított.
Kíváncsi leszek a végeredményre. Ha beválik, akkor lehet egyszer én is meglépem. Sőt ha első telóm megadja magát, lehet kap progresszív rugókat is. Szerintem a 120/150-es gumibővítés után ez már semmiség.
Van rá ellenpélda.Espista asszem fehér újabb hornettel elég keveset szokott tankolni.
Nekem 3,5l a focsasztásom most karbi szinkron után elötte 5l volt.12 e ft-ért megéri a sv 650 hátsó teló?12 ezer km van benne.
Mindkét motorból van ismerősöm, és ugyanez a vélemény. Hornet eszik mint az állat, 2 Fazer 6-ost meg a szemem láttára tankolták újra, és 4,5 l körül volt a fogyasztás. Ez Szlovákiában volt, hegymászással, meg néhol 140-150-es tempóval. Amikor szaladtam utánuk, nekem is 4,2-4,3 körül volt.
4 hengeresek közt lehet.De ezewkszerint nem rúg labdába mert 5,1 könyékén etetek civilizáltan én.
A Hornet nem fogyaszt jól 5 és 10 liter között minden elképzelhető, ha húzod neki 8 a reális. Az viszont igaz, hogy nagyon megy. Ha valami jól fogyaszt, akkor az az Fz6: 5-6liter 150km/h ig, legjobb a 600-as 4hengeresek között fogyiban.
Persze, hogy elhiszem. Neked mindent!
De a 3 fog tényleg sokat számít.