Nem vagyok fanatikus BMW-s sem. Szeretem ezt a márkát, de szeretem a Guzzit is, meg mást is. Azért vagyok itt, mert van Suzuki GS 500 is a flottácskában. Gondolom az azért nem baj?!
Ezt most mire alapozod? Arra, hogy Zoli32-vel ilyen kitartóan beszélgetek? Szegénynek biztosan hiányzik a gyermekkora. Vannak ilyen elakadások, Hellingertől sokat olvashatsz róla. Tudod, ott segítek, ahol tudok. Régen fizetős lenne ennek a szerencsétlennek, de annyira hülye, hogy az áldott jó szívem.
Hát Holiday eddig csak azt hittem hogy fanatikus Bmw-s vagy de most már inkább egy idiótának tűnsz.... ezt direkt tanították a pszichológia órákon? vagy esetleg a kezeléseid alatt ragadt rád valami?
Nem panaszkodom. Komoly ösztöndíjat kaptam, persze tudom, ez is sznobizmus. Ez legyen a legnagyobb baj.
Ne izgasson, téged nem fenyeget ez a veszély. A helyesírásodból ítélve az érettségi is halványkán jöhetett össze.
Egy magyarországi monitor elől egy olyan alak, aki szemmel megállapítja egy múmiáról a korát, mindenki sznob, akinek BMW-re telik. Nincs ezzel gond. Lehet ezzel együtt élni.
Kettessel?
Mivel délután óta próbálom kihozni a szobbéjemwést belőled sikerrel mert a pénzel hozakodsz elő rögtön.............ez a kisebbségi komplexus jellenző rájuk.
Ezért sikerült a tesztem.
Nem...........mivel aszfaltra,rossz útra kifejezetten tökéletes a motor.Még a DÖNGÖLT,kavicsos földutat is kurvajól teljesíti.A futómű tökéletes hangolású és kivasal mindent amit nem szeretnél érezni.
Főleg az ESA rendszerrel.
De ez túl sterillé teszi az egészet.Mintha kanapén siklanál.Bármi jön eléd,kikerülöd vagy áthajtasz rajta és mintha ott se lenne.
A blokk alacsonyan adja le a nyomatékot és stresszmentesen tol bárhol.
Iszonyat meg lehet pakolni asszonynak nagy kényelmes ülése van.
Szóval arra amire az alpokban használja az a sok ember akit látsz arra pont tökéletes.
De mivel itt arról van szó hogy a versenyzős béjemvés haverok a söröspult mellett aszondták terepre való (mivel sárnehéz és pillanat alatt elássa magát)nem igen igaz ez az állítás.
Oszt annyi.
legalább te ne nehezítsd a dolgom.
Ne izgasson, téged nem fenyeget ez a veszély. A helyesírásodból ítélve az érettségi is halványkán jöhetett össze.
Nem lehettél túl eminens.
Bicskád van?
Kiaffen a CubE?
Akkora hülye vagy, amekkora csak lenni akarsz, jogod van hozzá.
Angol nyelvi környezetben dolgozom. Vagy német, csak nem tűnt fel?
Meg azt is hogy a szöghajtás egy kalap szar és a segédváz is törik mint a ropi ha nem aszfalton használod.
Mivel délután óta próbálom kihozni a szobbéjemwést belőled sikerrel mert a pénzel hozakodsz elő rögtön.............ez a kisebbségi komplexus jellenző rájuk.
Ezért sikerült a tesztem.
Azt mondták, hogy aki tud motorozni, az jól elboldogul vele.
Tényleg direkt csinálsz magadból hülyét?
Főleg az ESA rendszerrel.
De ez túl sterillé teszi az egészet.Mintha kanapén siklanál.Bármi jön eléd,kikerülöd vagy áthajtasz rajta és mintha ott se lenne.
A blokk alacsonyan adja le a nyomatékot és stresszmentesen tol bárhol.
Iszonyat meg lehet pakolni asszonynak nagy kényelmes ülése van.
Szóval arra amire az alpokban használja az a sok ember akit látsz arra pont tökéletes.
De mivel itt arról van szó hogy a versenyzős béjemvés haverok a söröspult mellett aszondták terepre való (mivel sárnehéz és pillanat alatt elássa magát)nem igen igaz ez az állítás.
Oszt annyi.