Hétvégén nyitva van az?
Két hét múlva hétvégén előreláthatóan szabad leszek.
Úgy is gumicsere előtt állok, nem fog már sokat ártani a sok egyenes haladás.
De van egy feltételem...hazafelé Pozsonynak, a Vén asszony-hágón jövünk!
150/70 a legkeskenyebb hátsó, amit Pilot Roadból láttam. De ha eddig is 150-es volt fönt a tieden, és jó volt, akkor akár miért ne, gondolom... Passz, én csak kibic vagyok a GS500 topikban (meg még egy pár helyen)
Nyahh..széttapostam a szarom száját...még a tank bagot is cipeltem..
3,5 liternél valahogy nem akar többet enni...
..szóval ha kell valakinek akkor jó drágán eladó
Fasza, ha még jövő héten megvan, elugrom érte, elfogyott a kosztpénz... elmulattam (ettem, ittam, csekkeket fizettem, kicsit motoroztam... na jó azért picit nyaraltam is )
(Sehol nem találok gördülési ellenállásról adatokat ezekre a francos motorgumikra )
Amúgy ja, van 110-es Pilot Road n, F650CS-es közönségben nagyon kedvelt, a mi gépeinkre gyárilag 110/160-as pár kell (jó, nekem most elöl 120-as, mert Heidenau K73 csak 120/160 van, ez az összes lehetőség. Hogy miért ez van rajta, az hosszú :D).
látom otthon vagy quados témában, régebben olvasgattam a rendszámoztatásáról most hogy van ez lehet már rendszámoztatni őket? vagy még mindig csak az újakat? Itt osztrákoknál egy rakás quad járkál rendszámmal és nem csak a zsírújuk, sőt még kasznis gokartot is láttam rendszámmal
Megmondaná valaki, mi a különbség a teljesítmény és a nyomaték között?
A GS500-at hasonlítom a GSX650F és GSX1250FA-hoz.
Utóbbi kettő között lóerőben alig van különbség, de nyomatékban a nagy majdnem duplája...
Mi miért felelős, és hol adja vissza a gép?
Köszi!
L.
Két hét múlva hétvégén előreláthatóan szabad leszek.
Úgy is gumicsere előtt állok, nem fog már sokat ártani a sok egyenes haladás.
De van egy feltételem...hazafelé Pozsonynak, a Vén asszony-hágón jövünk!
baba
3,5 liternél valahogy nem akar többet enni...
..szóval ha kell valakinek akkor jó drágán eladó
gumi
Most már fel is tudja szerelni helyben ha megbeszéled vele előre.
Ezekszerint az 8 rugó lenne?
link
Felül a méret található.
Lasertech
De itt van az ominózus első gumi is, amiről már esett szó:
Road2
Nekem is 120 van elöl, hátul meg 150, és így is marad!
Szerintem ilyenkor semmi nincs. Kijavítják a hibát, feltöltik olajjal aztán mehet tovább.
(Sehol nem találok gördülési ellenállásról adatokat ezekre a francos motorgumikra )
Amúgy ja, van 110-es Pilot Road n, F650CS-es közönségben nagyon kedvelt, a mi gépeinkre gyárilag 110/160-as pár kell (jó, nekem most elöl 120-as, mert Heidenau K73 csak 120/160 van, ez az összes lehetőség. Hogy miért ez van rajta, az hosszú :D).
1db csutkakormány még van, 1EFt, Bp. 17.ker.
Pénz és idő.
Pénz nehéz dió de az igazi gond az idővel van.
És nem az időjárással.