Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt egyébként osztrákoknál már most is ez van 24 év alatt nem lehet nagy mocid
Áhhhh.............birodteazt.......... ........benzinnel,gumival,töré
ssel.
Az egyik haver most csinálta frissen a jogsiját, vett egy R6-ost (nyugi, előtte már motorozott és tud is) és valami irdatlan sok teljesítményadót fizet. Ha jól emlékszem 16 e / negyed év (de lehet hogy félév). El is vette a kedvemet a sportmotorozástól.
Ha már megvan a jogsid, azt nem veszik el, de ezentúl 24 éves korig nem kaphatsz nagymotor jogsit.
(bár azt nem tudom hogy érvényben van e, vagy csak januártól )
2013.
ilyen mikortól lesz?
15e környéke.
Kortól függ.
Már motorkortól.
3 éves az szívás.
Majd ha öregebb lesz kevesebb lesz az adó.
mire hazaérsz, cserélheted az olajat......
Szerintem meg stagnáló.
ha engem is kérdeztél, akkor :16560.-/év ,drágább mint az autómé
De 78-at fizetsz!
Nektek mennyi az éves teljesítményadó?
mert Te,kezdő vagy
Az enyém papíron 78 Kw mégis 25 öt használok.
Na jó ez enyhe túlzás, de most hogy nagymotorra csak 24 évesen lehet ülni, fel fog menni azoknak a motoroknak az ára, amiket A korlátos jogsival lehet vezetni. (papíron 25 KW)
1:1 ben gixxerre?

Elég hurutost lehet kapni a GS áráért.
A tiéd is 25KW-os?
Minden tipushoz jol kell erteni. Harley-hoz is. Ja es az angolt is vagni kell.
Megyek ki hozzád motort szerelni...
Vegyél egy brutális nem F-est...mondjuk az enyémet.
Csak papíron buta..
Eloszor is az nem olaj.

Ugy is lehet. De kicsit ugyesebb megoldas:
Csovet radugod es belevezeted egy flakonba. Kinyitod a legtelenitot majd addig pumpalod a pedalt amig friss folyadek jelenik meg. Majd elzarod, ennyi. Az atlatszo cso induljon eloszor kicsit felfele es ugy le a flakonba. DOT 4
1.

2.

Ezek is elkeltek már?
Egyébként az enyém is 25Kw-os. Lehet hogy majd 1:1-be váltok Gixerre. Mindig lesz olyan ifjonc, aki nem akar 24 éves koráig várni és inkább csenget kicsit többet.
Holnap fékolajat kell cserélnem hátul, kérdésem a köv lenne hogy helyesen akarom -e csinálni
Szal a benzincsövet rádugom a leeresztő csavarra, majd pumpálok a fékbe 6-7-et, lenyomva tartom, majd kiengedem a leeresztő csavaron az olajat úgy hogy közben a másik feléről a tartályba töltöm utána a friss olajat, úgy hogy ne kapjon levegőt, majd mikor már más színű lesz az olaj a benzin csőbe akkor kész van, majd megpróbálom légteleníteni megint, kihagytam valamit vagy esetleg valami tanács? kösz
Sziasztok.

GS500F-t keresek 33le papírokkal. Hasznaltauto.hu, motor.hu, kepesmotor,hu, expressz.hu-t mind végigérdeklődtem, végigtelefonáltam. Az összes elkelt :D
Ha esetleg valakinek van eladó, megnézném :)
Nem én nem geoládázok, bár még az is lehet, hogy rákapok annak az ízére is. Mondjuk csak egy Becker GPS-em van, nem tudom, hogy azzal egyáltalán lehetne-e geoládázni? Időnként a várakat is elég nehéz megtalálni, nemhogy egy geoládát.
Hello.

Esetleg ti is geoládázol? Netán megtaláltad a geoládát?

Érdekes ez a zsilip dolog, amikor a Tisza túrán voltam (eddig 3x) egyszer mind a két duzzasztónál kajakkal át is zsilipeltem. Érdekes érzés volt lesüllyedni 5 ill 10 métert.