Súlyos tévedésben vagy.
Egyfelől van humorom, másfelől nem veszekedni jöttem, harmadrészt pont délután óta tudom, hogy a kötekedés éltet téged.
Végeztem pszichológiát koma, szórakoztattál.
Ehh..............pedig aszittem birod addig míg a gixxergyík....................azt asszem két napon át birtam húzni.
De te nem vagy ennyire kemény ahogy látom.
Ja és még annyit fűznék hozzá hogy bátran állíthatom azt hogy itt az Alpokban a motorosok több mint fele BMW-vel jár, és nem hinném hogy fél Ausztria sznob lenne
Erről az jut eszembe, amikor 4 éve egy magát rendkívül tájékozottnak gondoló hazai újságíró leírta, hogy a boxer motor fejlesztési zsákutca és itt a vég, nem lesz tovább.
nem túl régen egy összejövetelen megkérdeztem ezt az urat, hogy mi a véleménye a vizes boxerről?
Jót kacarászott.
Ennyit képalákról, kommentekről, de még a véleményformáló szakújságírásról is.
Tudva, hogy természetesen bárki tévedhet.
itt egy vélhetően anyanyelvi szinten angolul beszélő kommentje:
Okay...if you watch this guys other videos you will understand that he is being sarcastic in this film. He doesn't mean anything he is saying...he rides a KLR650!
Ápropó tapasztalat............hogyvan hogy a GS terepjáró képessége versenyzősbéjemvésektől ered akik túratársak nem saját kútfőből?
Vagy a KTM versen és a BMW RT mellett nem tellik a szorgos munka sok gyümölcséből egy 1200-asra?
Vagy sznob vagy de nem annyira hogy HD minőségben mutogasd a hudejésdrága GS-edet?
Milyen dolog egy hithű márkahívőtől ez?
Szorgoskodj, abból nem élsz meg, hogy zéró tapasztalattal észt osztasz.
Innen viszont fizetős a kurzus. Tudod, a BMW-t nem adják ingyen és a folyton szar GS500 is pénzbe kerül. Úgyhogy a beszélgetés számlás mostantól. Nem lehet egy rossz szavad sem. Nincs gyógypedagógus végzettségem, mégis foglalkozom a lelkeddel délután óta
42. másodperctől a következő hangzik el: Akárhányszor kihoznak egy új gs modelt, a ktm mérnökei mély depresszióba esnek. 2003-ban a ktm főmérnöke Peter von Schneider öngyilkos lett, ausztriában kivetette magát a Danube toronyból. De egy arra járó szemfüles GS-es elkapta a levegőben, és megmenekült.
Meg hát megmondtad a tutit...............nem is tellne rá...............
bár most hogy mondod.............van a sufniban még két motorom..............az ér?
Igaz nem versenyzek vele..............mert?...............kitaláltad...........monitor mögött nem keresnék annyit.
hosszú veszekedés lett meg elvett nekem is félórát az életemből!
Én nem vagyok BMW buzi, de ha lenne rá pénzem bizony megfontolnám hogy vegyek egyet, nem tudok valami sokat a BMW gs ről, de amiket én olvasgattam róla nekem annyi maradt meg bennem hogy egy erdős úton elmegy és ennyi, de azt is úgy teszi mintha frissen aszfaltozott úton mennél, mert kiváló a futóműve
Ha terepezni akarnék én sem ezt vennék!
Egyfelől van humorom, másfelől nem veszekedni jöttem, harmadrészt pont délután óta tudom, hogy a kötekedés éltet téged.
Végeztem pszichológiát koma, szórakoztattál.
De te nem vagy ennyire kemény ahogy látom.
Sajnálom.
Szoc.alapon ennyi fért bele. Szép álmokat Zoli32!
nem túl régen egy összejövetelen megkérdeztem ezt az urat, hogy mi a véleménye a vizes boxerről?
Jót kacarászott.
Ennyit képalákról, kommentekről, de még a véleményformáló szakújságírásról is.
Tudva, hogy természetesen bárki tévedhet.
Probono?
Okay...if you watch this guys other videos you will understand that he is being sarcastic in this film. He doesn't mean anything he is saying...he rides a KLR650!
Fizetős.
Vagy a KTM versen és a BMW RT mellett nem tellik a szorgos munka sok gyümölcséből egy 1200-asra?
Vagy sznob vagy de nem annyira hogy HD minőségben mutogasd a hudejésdrága GS-edet?
Milyen dolog egy hithű márkahívőtől ez?
Nehogy már ne értsem a videót, tegnap egész éjjel amerikaikkal voltam, és nem magyarul beszéltünk
Innen viszont fizetős a kurzus. Tudod, a BMW-t nem adják ingyen és a folyton szar GS500 is pénzbe kerül. Úgyhogy a beszélgetés számlás mostantól. Nem lehet egy rossz szavad sem. Nincs gyógypedagógus végzettségem, mégis foglalkozom a lelkeddel délután óta
Szerinted ez mi, ha nem gúnyolódás?
Meg hát megmondtad a tutit...............nem is tellne rá...............
bár most hogy mondod.............van a sufniban még két motorom..............az ér?
Igaz nem versenyzek vele..............mert?...............kitaláltad...........monitor mögött nem keresnék annyit.
Én nem vagyok BMW buzi, de ha lenne rá pénzem bizony megfontolnám hogy vegyek egyet, nem tudok valami sokat a BMW gs ről, de amiket én olvasgattam róla nekem annyi maradt meg bennem hogy egy erdős úton elmegy és ennyi, de azt is úgy teszi mintha frissen aszfaltozott úton mennél, mert kiváló a futóműve
Ha terepezni akarnék én sem ezt vennék!
Tudod cimbora van olyan, akinek telik több motorra. Ha szorgalmasan melózol, veled is előfordulhat. nem lehetetlen.
Leírtam délután, hogy aki tud motorozni, annak biztosan jó terepen a nagy GS. Erre ti "alá kommenteltétek", hogy nem....
Van köze az általatok írtaknak ahhoz, amit én írtam? Nincs. A filmet linkeltem, nem pár hülye kommentjét.