Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még idén akarok egy ilyet gurulni:
A port még csak-csak leviszi, de a kamikáze bogarakat nem.
Mit meg nem adnék egy jó kis savasesőért...
nem mond esőt, lehet vasárnap valami gurulás, én benne lennék!
Teljesen jók az adatok amiket regisztráltál, ezek a gyári fogyasztási adatok. Ezek szerint mind a kettőnk gépe tudja hozni a gyári adatokat. Ahogy már korábban írtam nekem is pont ezek a fogyasztási értékek jönnek ki.
Esővel
Az idén gyártott gumimon is felfedezhetőek halványain hajszálrepedések. Szerintem nem kell vele foglalkozni.

Nekem volt 18 éves gumi is a GS-en... kicsit keményebb volt a kívánatosnál, de azért el lehetett vele lenni
Nekem attól is kiszárad, repedezik, ha rámegy a Tesco gazdaságos automosó lötty. A kezemet is kiszárítja.
Ti mivel mossátok?
Ez azért van, mert szárad ki a gumi. Amíg puha, addig nem olyan nagy gond. Defekt semmiképp nem lesz belőle.
Menj többet, koptasd el, és cseréld le.
Úgy látom ma Erdély felé kellene venni az irányt! Csak aggódom a visszaút miatt!
Üzemanyag fogyasztás téma amióta nálam van a gépszerkezet http://www.spritmonitor.de/en/...
Ja-ja, én is ezt olvastam...

Bár kérdés, hogy náluk jó-e a weben lévő infó, mert a minap a rodeoride34 oldalát olvasgatva felhívtam őket, hogy hogyan is van ez a K9-es akció és kiderült szó nincs már akcióról, csak a webfejlesztőjük kiment amerikába, és itt hagyta őket egy marhaságokkal teli website-al ... Nooormális? Gyanítom nem sokba telne találni valaki mást helyette....
Uram, Ön nem tartozik az emberi faj keretei közé. De úgy is mondhatnám, Ön egy állat
Szemel az esö és süt a nap /néha/
Holnap fog esni? Gurulhatnánk egy kicsikét..
Én leiratkoztam a shoxról...tele lett a brájzlim a sok idióta hírlevéllel..
Jahh vegyünk vissza a naftádból? Megnézzük a gyertyákat aztán sorsolunk!
Ha utána náluk vásárolsz, a tesztvezetés árát tudtommal beszámolják a vételárba
Ez a Ctr+v átka :S sry
Köszi! Akkor mehet a csapatás ...amúgy ha úgy leszek anyagilag akkor cserélem úgyis,elől a metzeler tappancs van,valami álom nyagilag akkor cserélem úgyis,elől a metzeler tappancs van,valami álom
Ha tapad, szard le... sokat volt napon, esetleg keskenyebb felnin van, mint kéne?... ha tapad, szard le.
Szép Estét! Mennyire veszélyes ha a hátsó gumi futó felületének a bordái között hajszál repedések vannak...? 7éves gumi
Nem bírtam ki, én is írtam tapasztalatot :

"Asszony terhes, 8 hónapos,
Beküldő: latogato. Beküldés időpontja: p, 08/31/2012 - 23:15.

Asszony terhes, 8 hónapos, vettem egy mózeskosarat, amit a SHOX-ban vett doboztartóra rögzítettem, kiváló!
Asszony belefekszik hassal, foggal kapaszkodik a nadrágomban, alig lóg hátra ki a lába, nagyon szereti, biztonságos, már aludt is el menetközben, akkor sem esik ki belőle.
Nagyon jó közös élmény. Ajánlom neked is."

biztos nem Shox-os
Nézd, ilyen okos hozzászólásokat szül..."látogató-tól".. marketing felsőfokon...

Fiam 5 éves motoron hordom
Beküldő: latogato. Beküldés időpontja: p, 08/31/2012 - 14:57.

"Fiam 5 éves motoron hordom Oviba. Kiváló GIVI gyerekülést lehet kapni a motorra. SHOX-nál rendeltem. Nagyon szereti, biztonságos, már aludt is el menetközben, akkor sem esik ki belőle.
Nagyon jó közös élmény. Ajánlom neked is."
Ez, mi ez?!: Shox cikk

Az egészben annyi a hasznos, hogy leírja mire jó a saját tömeg...