Teljesen jók az adatok amiket regisztráltál, ezek a gyári fogyasztási adatok. Ezek szerint mind a kettőnk gépe tudja hozni a gyári adatokat. Ahogy már korábban írtam nekem is pont ezek a fogyasztási értékek jönnek ki.
Bár kérdés, hogy náluk jó-e a weben lévő infó, mert a minap a rodeoride34 oldalát olvasgatva felhívtam őket, hogy hogyan is van ez a K9-es akció és kiderült szó nincs már akcióról, csak a webfejlesztőjük kiment amerikába, és itt hagyta őket egy marhaságokkal teli website-al ... Nooormális? Gyanítom nem sokba telne találni valaki mást helyette....
Köszi! Akkor mehet a csapatás ...amúgy ha úgy leszek anyagilag akkor cserélem úgyis,elől a metzeler tappancs van,valami álom nyagilag akkor cserélem úgyis,elől a metzeler tappancs van,valami álom
Asszony terhes, 8 hónapos, vettem egy mózeskosarat, amit a SHOX-ban vett doboztartóra rögzítettem, kiváló!
Asszony belefekszik hassal, foggal kapaszkodik a nadrágomban, alig lóg hátra ki a lába, nagyon szereti, biztonságos, már aludt is el menetközben, akkor sem esik ki belőle.
Nagyon jó közös élmény. Ajánlom neked is."
"Fiam 5 éves motoron hordom Oviba. Kiváló GIVI gyerekülést lehet kapni a motorra. SHOX-nál rendeltem. Nagyon szereti, biztonságos, már aludt is el menetközben, akkor sem esik ki belőle.
Mit meg nem adnék egy jó kis savasesőért...
Nekem volt 18 éves gumi is a GS-en... kicsit keményebb volt a kívánatosnál, de azért el lehetett vele lenni
Ti mivel mossátok?
Menj többet, koptasd el, és cseréld le.
Bár kérdés, hogy náluk jó-e a weben lévő infó, mert a minap a rodeoride34 oldalát olvasgatva felhívtam őket, hogy hogyan is van ez a K9-es akció és kiderült szó nincs már akcióról, csak a webfejlesztőjük kiment amerikába, és itt hagyta őket egy marhaságokkal teli website-al ... Nooormális? Gyanítom nem sokba telne találni valaki mást helyette....
Jahh vegyünk vissza a naftádból? Megnézzük a gyertyákat aztán sorsolunk!
"Asszony terhes, 8 hónapos,
Beküldő: latogato. Beküldés időpontja: p, 08/31/2012 - 23:15.
Asszony terhes, 8 hónapos, vettem egy mózeskosarat, amit a SHOX-ban vett doboztartóra rögzítettem, kiváló!
Asszony belefekszik hassal, foggal kapaszkodik a nadrágomban, alig lóg hátra ki a lába, nagyon szereti, biztonságos, már aludt is el menetközben, akkor sem esik ki belőle.
biztos nem Shox-os
Fiam 5 éves motoron hordom
Beküldő: latogato. Beküldés időpontja: p, 08/31/2012 - 14:57.
"Fiam 5 éves motoron hordom Oviba. Kiváló GIVI gyerekülést lehet kapni a motorra. SHOX-nál rendeltem. Nagyon szereti, biztonságos, már aludt is el menetközben, akkor sem esik ki belőle.
Az egészben annyi a hasznos, hogy leírja mire jó a saját tömeg...