Majd ha munkanélküli lottomilárdos leszek.
Úgy néz ki egyenlőre az évi 10-12e-ret tudom tartani.
Ha ezt megteszi egy hátsó úgy hogy szép gömbölyűn tudom tartani boldog leszek.
Marad a pirelli.
Ez már lefut így ahogy van.
Michelin power pure jobb volt,a rosso corsa is.
De a rossoval mentem a legtöbbet.5000- körül birta,tapadt is.
Így jövőre beruházok egy szett új rosso II-be.
Kezd telelenni a púpom a túránkénti motorgumivadászattal.
Érdekes, pedig mostanában használtad a széleit is rendesen.
Nekem is a közepe kopott inkább Pilot Power-nél, de az egy elég lágy gumi, és mivel 110-es felnin van a 120-as gumi, ezért íveltebb is valamivel.
Bemelegszik egyáltalán?
Jó neked hogy ráuntál a kanyargásra. Én meg ahogy kopik a gumim egyre lassulok.
Már megvettem az "újat", valamikor fel is dobom.
Képzeljétek láttam ott 110-es Pilot Road2-est is. Eddig nem is tudtam hogy ebben a méretben is van.
Én most egy Bt020-as párt vettem összesen 16 000-ért. Az első az olyan jó állapotban van, hogy szerintem röhögve kibír 1,5 szezont még, vagy többet is. A hátsó kevesebbet fog, de az volt az olcsóbb...
Sziasztok!
Olajat szeretnék cserélni a gépben,mikor megvettem nem kellett,az előző gazdi lecserélte,castrol actevo 10-40 x-tra van most benne,maradjak ennél,vagy érdemesebb másra cserélni,köszi
Sziasztok!
Nem érdekel valakit egy Suzuki GS500-ra való doboz tartó konzol hátra? Nem gyári, egyedi gyártás, de működik, mert a korábbi motor tulaj használta. Amióta nálunk van a szerzemény, egyszer nem volt még fent. Úgy tűnik felesleges. A KHR@VIPMAIL.HU címen értek el a legkönnyebben.
unalmas lett az aszfalt ?
( csak kíváncsiságból: nem ismerem a gépet, aminek a fotóját belinkelted. hol a f...ba tekergetik a kipuffot ? jobbra mennek a csonkok oszt balra a dob ?!
Úgy néz ki egyenlőre az évi 10-12e-ret tudom tartani.
Ha ezt megteszi egy hátsó úgy hogy szép gömbölyűn tudom tartani boldog leszek.
Marad a pirelli.
Ez már lefut így ahogy van.
Michelin power pure jobb volt,a rosso corsa is.
De a rossoval mentem a legtöbbet.5000- körül birta,tapadt is.
Így jövőre beruházok egy szett új rosso II-be.
Kezd telelenni a púpom a túránkénti motorgumivadászattal.
Nekem is a közepe kopott inkább Pilot Power-nél, de az egy elég lágy gumi, és mivel 110-es felnin van a 120-as gumi, ezért íveltebb is valamivel.
A Bt 016 jelentem szar.
2000 Km és lassan dobom ki.A közepe kopik el.
Jó neked hogy ráuntál a kanyargásra. Én meg ahogy kopik a gumim egyre lassulok.
Már megvettem az "újat", valamikor fel is dobom.
Képzeljétek láttam ott 110-es Pilot Road2-est is. Eddig nem is tudtam hogy ebben a méretben is van.
Én most egy Bt020-as párt vettem összesen 16 000-ért. Az első az olyan jó állapotban van, hogy szerintem röhögve kibír 1,5 szezont még, vagy többet is. A hátsó kevesebbet fog, de az volt az olcsóbb...
Élvezetes.Csak egyenesen.
Egyenlőre elég volt a hosszú és sok kanyaros utakból.
Anyagi oka van.
Köszönöm a magyar vezetésnek, hogy ilyen döntést kellett hoznom.
Olajat szeretnék cserélni a gépben,mikor megvettem nem kellett,az előző gazdi lecserélte,castrol actevo 10-40 x-tra van most benne,maradjak ennél,vagy érdemesebb másra cserélni,köszi
Aztán később egy GS500 tulaj helyrerakja őket...
Hát ez melyik kolléga volt?
olajozás
Nem érdekel valakit egy Suzuki GS500-ra való doboz tartó konzol hátra? Nem gyári, egyedi gyártás, de működik, mert a korábbi motor tulaj használta. Amióta nálunk van a szerzemény, egyszer nem volt még fent. Úgy tűnik felesleges. A KHR@VIPMAIL.HU címen értek el a legkönnyebben.
ez meg valami spanyol (?) vas. idáig nem is hallottam róla. Rieju...
Dupla kipufogós az SLR 650
megnéztem .
hááát.... furi egy gép ránézésre
( csak kíváncsiságból: nem ismerem a gépet, aminek a fotóját belinkelted. hol a f...ba tekergetik a kipuffot ? jobbra mennek a csonkok oszt balra a dob ?!
Bázze.. gyorsan le kell beszélni róla magam, mert endurózni szeretnék..de a csábítás nagy