Hát persze...ha hagyod szaladni a "ménest" megy az 3 kilóval is....
Hö hö..főleg mert a csupasz motorok jobban mennek mint a burkoltak...hisz az a 1,5 kilónyi súly sokat számít....és nekem minden vicc új!
Keresem azon vállalkozó szellemű GSX650F (K8+) tulajdonost, aki jutányos áron (pl. tank benzin) egy próbaútra rendelkezésemre bocsátaná hőn szeretett bringáját!
Természetesen gépcserés próbaútra gondoltam (GS500F), így akár a nosztalgiázás is motiváló lehet...
Ja, és a "Bocs, de nem!" is válasz, csak hogy tudjam, elérte célját a hozzászólásom!
Százhalombattánál én is benéztem , és ráhajtottam az autópályára , kb 5km a legelső lehajtóig. Jött a csekk ! A sógoroknak is biztos van a ilyen esetekre eljárás pénzbehajtásra. (gondolom)
szárazon is faintos a metz...er ! mostanában már "nem félem a halált" és bátrabban döntöm a vasat , szépen tartja az ívet kis és nagy sebességnél is. ( CSAK TISZTA ASZFALTON, ! POR SÓDER, MURVÁNÁL NEM AJÁNLOTT, de gondolom ezeket egyik márka sem szereti.) nedves aszfalton még para van nálam, mióta locsolt aszfalton eldobtam egy kíínway-t.
Ma bejártuk EZT az utat , marha szép volt, és van az útvonalon két motoros múzeum is, bár nekünk a célunk két Louis volt :) vettünk hideg időkre kesztyűt! Meg nyári kesztyű alá ilyen alá kesztyűt nem tom mit érhet!
Nah szal Innsbrucknál beszart a gps én meg véletlen ráhajtottam az autópályára, az első lehajtón már jöttem is re, majd miután megint üzem kész volt a gps, megnéztem és az a szakasz fizetős volt
Lehet esetleg ebből büntetés?
Az aerodinamika kiba nagy tényező ebben az ügyben..
Hö hö..főleg mert a csupasz motorok jobban mennek mint a burkoltak...hisz az a 1,5 kilónyi súly sokat számít....és nekem minden vicc új!
Lovi81:
Mennyi kilométer van a lánc szettben a fényképen? Mit kérnél érte? Köszi!
Nekem van egy használt, ha gondolod :
Öreg hiba.
Asszem még külön fizetett pízt hogy UV zűd pinponglabdának nézzen ki benne.
Nem volt hasraesve tőle emlékeim szerint.
Ehün.
Tud valaki esetleg Suzuki Gs 500 első féktércsát eladót esetleg?
Meg Gs 500 hátsó lánckereket?
laszlosanya@hotmail.com
Köszönöm szépen
15000 Ft (+- 300)
És mennyiről szólt a csekk?
Keresem azon vállalkozó szellemű GSX650F (K8+) tulajdonost, aki jutányos áron (pl. tank benzin) egy próbaútra rendelkezésemre bocsátaná hőn szeretett bringáját!
Természetesen gépcserés próbaútra gondoltam (GS500F), így akár a nosztalgiázás is motiváló lehet...
Ja, és a "Bocs, de nem!" is válasz, csak hogy tudjam, elérte célját a hozzászólásom!
Köszi!
L.
Keress rá a TB-n.
van esetleg a sisakkal valakinek tapasztalata?
Nah szal Innsbrucknál beszart a gps én meg véletlen ráhajtottam az autópályára, az első lehajtón már jöttem is re, majd miután megint üzem kész volt a gps, megnéztem és az a szakasz fizetős volt
Lehet esetleg ebből büntetés?