Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy pindurka apróság: én voltam a lágy szövet az aszfalt, és a vas között! ( óccó vót, de annyit is ért ! )
Szerintem azt úgy is fejlesztik.
...úgy hallottam, hogy a keeway kifejezetten szereti, ha dobálják...nem igazán tudsz rajta rontani...
Na nehogy már te is komolyan vedd...ez cinikus megjegyzés volt!
Az aerodinamika kiba nagy tényező ebben az ügyben..
"csupasz motorok jobban mennek " nem minden esetben igaz ez sztem ;) Majd fojtás nélkül megnézzük pl Mentq-val
Hát persze...ha hagyod szaladni a "ménest" megy az 3 kilóval is....
Hö hö..főleg mert a csupasz motorok jobban mennek mint a burkoltak...hisz az a 1,5 kilónyi súly sokat számít....és nekem minden vicc új!
Hali!

Lovi81:
Mennyi kilométer van a lánc szettben a fényképen? Mit kérnél érte? Köszi!
Szia!

Nekem van egy használt, ha gondolod :
Nem ösmered a TB-t?
Öreg hiba.
Asszem még külön fizetett pízt hogy UV zűd pinponglabdának nézzen ki benne.
Nem volt hasraesve tőle emlékeim szerint.

Ehün.
totalbike
Sziasztok!
Tud valaki esetleg Suzuki Gs 500 első féktércsát eladót esetleg?
Meg Gs 500 hátsó lánckereket?

laszlosanya@hotmail.com

Köszönöm szépen
az "eset" 18 hónapja volt (autóval, és mint írtam Mo.-on)
15000 Ft (+- 300)
min?

És mennyiről szólt a csekk?
HI!

Keresem azon vállalkozó szellemű GSX650F (K8+) tulajdonost, aki jutányos áron (pl. tank benzin) egy próbaútra rendelkezésemre bocsátaná hőn szeretett bringáját!

Természetesen gépcserés próbaútra gondoltam (GS500F), így akár a nosztalgiázás is motiváló lehet...

Ja, és a "Bocs, de nem!" is válasz, csak hogy tudjam, elérte célját a hozzászólásom!

Köszi!

L.
Százhalombattánál én is benéztem , és ráhajtottam az autópályára , kb 5km a legelső lehajtóig. Jött a csekk ! A sógoroknak is biztos van a ilyen esetekre eljárás pénzbehajtásra. (gondolom)
szárazon is faintos a metz...er ! mostanában már "nem félem a halált" és bátrabban döntöm a vasat , szépen tartja az ívet kis és nagy sebességnél is. ( CSAK TISZTA ASZFALTON, ! POR SÓDER, MURVÁNÁL NEM AJÁNLOTT, de gondolom ezeket egyik márka sem szereti.) nedves aszfalton még para van nálam, mióta locsolt aszfalton eldobtam egy kíínway-t.
Asszem a Winklernek.
Keress rá a TB-n.
Meg felpróbáltam egy Schuberth C3-at,
van esetleg a sisakkal valakinek tapasztalata?
Az alakesztyu nem rossz.....sima shoxos borbe raktam forcefildet......nullafokig birom.
Nekem 2008-ban kiküldtek Magyarországon egy 15 000-es csekket hasonlóért.
Ha nem állítottak meg akkor nem valószínű...szoktak az ilyen becsapós helyekre kiállni a rendőreik, de ha nem voltak akkor....
Ma bejártuk EZT az utat , marha szép volt, és van az útvonalon két motoros múzeum is, bár nekünk a célunk két Louis volt :) vettünk hideg időkre kesztyűt! Meg nyári kesztyű alá ilyen alá kesztyűt nem tom mit érhet!
Nah szal Innsbrucknál beszart a gps én meg véletlen ráhajtottam az autópályára, az első lehajtón már jöttem is re, majd miután megint üzem kész volt a gps, megnéztem és az a szakasz fizetős volt
Lehet esetleg ebből büntetés?
1993-as modellt írják, az még lomha volt, de már az is verte az Imprezát......