Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy valódi sznob BMW-s nem keveredik KTM-esek közé.
Há holitten a márkaelkülönülés sporttárs?
KTM-el Zoli32.
Látod, hogy nem olvasol figyelmesen, pedig világosan leírtam.

Hogy mondják ezt? Trollkodsz?
Akkor olvasd el a kommenteket is.. bár azt biztos trollok írták
Késő tanács...............már megtettem...............és nekem ne segíts.
Nekem viszont elég jól megy az angol és semmi más nem történik, minthogy reálisan beszélnek. Nem elfogultan. Éppen azért tettem föl ezt a videot, mert azt reméltem, hogy más is érti.
Spongyát rá.
Nem trollkodni jöttem koma, hanem segíteni.

A legjobbakat neked. Motorra ne költs, monitor mellől megy ez neked!
De hát versenyzős márkatársak azt mondták bizisten nem földút.........amúgy kiazisten versenyez 1200-as GS-el és melyik kupán?
Itt valami hiba csúszott a rendszerbe Holiday koma. Most hanggal együtt néztem a második videót.. , ugyan nem beszélek anyanyelvi szinten angolul de tisztán kivehető hogy az alámondott szövegben épp kikarikírozzák a GS-t.
http://news.cnet.com/8301-1138..." target="_blank">2 napja szikrázó napsütés és csúcsforgalom.

iszont nem döngölt földúton.
De,de,de,de,de.
Meg tudom.

Jobb lenne túráznál a versenyzősbéjemvésmárkatársakkalrallyta hóttszupernagynonnehézmonitoronmegállapíthatatlan nemdöngöltföldutakon minthogy itt GS-en trollkodsz.

Kezdesz mulattatni ahogy a személyiséged sekélyes sznobbéjemvésvonala kijön.
"Igyekszem (még)több időt tölteni
azokkal(és csak azokkal), akiket szeretek, vagy éppen a MOTOROMON ülök és "antidepresszálok"! A finoman fújó menetszél mindenre jó! Aki nem hiszi, járjon utána..."

Ne szórakozz velem barátom, mert most még viccelődöm...
Szerencsére. Mélyülj el köztük te, ott otthonosan mozogsz.

És mi volt akkor, amikor a monitorod mellől elnéztél a Marsra, milyen ott az idő?
Na ezt hagyd öreg, kezdesz szánalmassá válni!
Nehogy megdumáld, hogy egy monitor mellől mindezt tudod b+, mert akkor a C14 vizsgálatot is megcsinálod telepatikusan.
Figyelj, elhiszem én, hogy raj gyerek vagy, de ne csináld ezt.

Nem tudod megállapítani. Ha meg tudnád állapítani, akkor nem itt basznád a rezet.

Fogalmad sincs a prolikról sznob BMW koma.
Nem kell hozzá földtani ismeretek és labor hogy megismerjek egy döngölt kavicsos földutat szar monitorról.
A döngölt földút az döngölt földút még rózsaszínködös versenyzős BMW-falván is.
Mondja ezt egy ócska irigy proli, aki bármit lefikáz zéró tapasztalattal.
Mértékadó.
Szevasz!
És akkor mit csinálsz Bugris?
Keresd a pezsgőszínű autót.
Véleményed mindenről lehet.
Maradjunk inkább annyiban, hogy egy szar monitor mellől megállapítani egy útról azt, hogy az egy döngölt földút (te tetted) és kétségbe vonni egy olyan motor képességeit, amin még sosem ült (te tetted) több, mint nevetséges.

Félre ne értsd, nem vonom kétségbe, hogy terepre vannak sokkal jobb motorok a GSA-nál, sosem tettem, remélem nem állítod ezt, annyit bátorkodtam megjegyezni, hogy annak, aki tud motorozni még egy ekkora bálna is jó lehet terepre.
Tettem mindezt a saját tapasztalataim és versenyző túratársam véleményére alapozva.
Külön kiemeltem, hogy én nem vagyok mérték, mert én sosem terepeztem.

Gondolkodj, ha van kedved ezen az ügyön.
Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz...további jó trollkodást...szevasz!
Viszont látásra valamelyik reggel kukker!
Nem érsz annyit.
Szal maradjunk annyiban hogy ha nem vezetek valamilyen gépet attól még lehet véleményem róla.
Rólad............ nem ismerlek.............azért már megvan a véleményem.
Ergo szevasz fanatikus BMW-s sznob.
Te is?
Elkerülöd a választ?
És te a bilibe?