Etessem a trollt?
Te kezded a nincs pénzed dumát ami a végtelenül buta sznob ujgazdagok egyik vesszőparipája.
És egy fórumon marhaság is mert halvány fingod sincs kinek mennyi lapul a zsebében.
Ez olyan mint az óvodában visszamaradottak egymás közti vetélkedője a bibbíííí apukám újabb kocsival jár mint a tied.
Nem tudom kin röhögnek Bugris, de itt pillanatnyilag te fenyegetőzöl, te érkeztél ide azért, hogy velem foglalkozz.
Vagy tagadod ezt is?
Csak miattam jöttél bucimaci. De nem vagyok neked való, mert a lányokat szeretem, így le is koccolhatsz, mondtam már a múltkor is. Keress magadnak valaki csillogós szakállút.
Amúgy ha ez megnyugtat minden BMW tré és sosem ültem olyanon..............mivel egy turmixra sincs pénzem.
Ellenben az jut eszembe hogy minden BMW-s sznob köcsög.
Miért olvasnék vissza koma, mikor te sem vetted a fáradtságot rá. Szerinted leszarom?
Nem gond, ha nincs valamire pénzedk, de húzdk ki magad és ne fikázz, mert az végtelenül ostoba dolog. Tudod?
Elvesztettem a fonalat miről beszélsz..............de megmondom őszintén hogy marhára nem is érdekel már mit akarsz kihozni a kérdéssel.
Leírtam a véleményem 3x.
Olvass vissza és értelmezd ahogy akarod.
vazze jut eszembe ! lehet én hoztam a "bajt" a fórumra ?
csüt.-ön az 1. es úton biatorbágytól alcsútig, egy bömössel kerülgettük egymást ! igaz. az egy higgadt srác volt.
Te kezded a nincs pénzed dumát ami a végtelenül buta sznob ujgazdagok egyik vesszőparipája.
És egy fórumon marhaság is mert halvány fingod sincs kinek mennyi lapul a zsebében.
Ez olyan mint az óvodában visszamaradottak egymás közti vetélkedője a bibbíííí apukám újabb kocsival jár mint a tied.
Mesélj még, szórakoztat.
Vagy tagadod ezt is?
Csak miattam jöttél bucimaci. De nem vagyok neked való, mert a lányokat szeretem, így le is koccolhatsz, mondtam már a múltkor is. Keress magadnak valaki csillogós szakállút.
Ahhoz túl sznob vagy.
Nem rajtad röhögnek?
Pedig nem olyan nagy dolog. Csak egy jó motor.
Ellenben az jut eszembe hogy minden BMW-s sznob köcsög.
Íme egy kis ízelítő Bugris kolléga stílusából.
Ebből adódtak problémái a múltban is.
Nem gond, ha nincs valamire pénzedk, de húzdk ki magad és ne fikázz, mert az végtelenül ostoba dolog. Tudod?
@luciferko: Engem az is megnyugtat, ha idióta trollokat küldhetek el a picsába!
Indulhatsz"
Leírtam a véleményem 3x.
Olvass vissza és értelmezd ahogy akarod.
csüt.-ön az 1. es úton biatorbágytól alcsútig, egy bömössel kerülgettük egymást ! igaz. az egy higgadt srác volt.