Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bedugtad már a kezed forrásban lévő vízbe?
Pont annyira tudom mint te azt, hogy mi rossz, amit nem próbáltál soha.
Etessem a trollt?
Te kezded a nincs pénzed dumát ami a végtelenül buta sznob ujgazdagok egyik vesszőparipája.
És egy fórumon marhaság is mert halvány fingod sincs kinek mennyi lapul a zsebében.
Ez olyan mint az óvodában visszamaradottak egymás közti vetélkedője a bibbíííí apukám újabb kocsival jár mint a tied.
Nocsak, hát ennyire ismersz?
Mesélj még, szórakoztat.
Nem tudom kin röhögnek Bugris, de itt pillanatnyilag te fenyegetőzöl, te érkeztél ide azért, hogy velem foglalkozz.
Vagy tagadod ezt is?

Csak miattam jöttél bucimaci. De nem vagyok neked való, mert a lányokat szeretem, így le is koccolhatsz, mondtam már a múltkor is. Keress magadnak valaki csillogós szakállút.
Eszemben sincs feltételezni olyat amit nem fogsz a magaslóról megtenni.
Ahhoz túl sznob vagy.
Szegényt nagyon megviselhette az a pár nap. Nyilván, hiszen akkor is valami hazudozáson kaptuk többen. Nem bírja kiheverni.
Az én stílusommal van gond?
Nem rajtad röhögnek?
Jó duma.
Nem tudom, de sok egyszerű lélek irigy rájuk.
Pedig nem olyan nagy dolog. Csak egy jó motor.
Én pár motoros barátom miatt olvasok be néha ide, nem szoktam kommentelni, de ezt nem tudtam kihagyni.
Amúgy ha ez megnyugtat minden BMW tré és sosem ültem olyanon..............mivel egy turmixra sincs pénzem.
Ellenben az jut eszembe hogy minden BMW-s sznob köcsög.
Uraim, kinek a stílusa proli itt?
Íme egy kis ízelítő Bugris kolléga stílusából.
Ebből adódtak problémái a múltban is.
Miért olvasnék vissza koma, mikor te sem vetted a fáradtságot rá. Szerinted leszarom?
Nem gond, ha nincs valamire pénzedk, de húzdk ki magad és ne fikázz, mert az végtelenül ostoba dolog. Tudod?
Hazug szarházi...ott és akkor legyen majd nagy a szád!
"HOLIDAY 2011.11.05 20:35:09
@luciferko: Engem az is megnyugtat, ha idióta trollokat küldhetek el a picsába!
Indulhatsz"

Elvesztettem a fonalat miről beszélsz..............de megmondom őszintén hogy marhára nem is érdekel már mit akarsz kihozni a kérdéssel.
Leírtam a véleményem 3x.
Olvass vissza és értelmezd ahogy akarod.
Te nem tudod miről beszélsz tökfej! Egy paraméter sem stimmel.
Nem. A vezessen találkoztunk. Szimpatikius srác. Egy valamit nem visel: a tapasztalatot.
Legközelebb, ha meglátlak valamelyik reggel abban a szappanszínű szupertrében a 2-es úton, meglátjuk ki fog betojni
Ügyesen beszélsz olyan dolgokról, amihez közöd sincs. Fikázásban is erős vagy. Mindenről így vélekedsz, amire nincs pénzed?
Totalcar/totalbike...?
vazze jut eszembe ! lehet én hoztam a "bajt" a fórumra ?
csüt.-ön az 1. es úton biatorbágytól alcsútig, egy bömössel kerülgettük egymást ! igaz. az egy higgadt srác volt.
Nem te savazol éppen bugris?
Az oldal azóta is az egyik legolvasottabb autós oldal. Te sem változtál, pont úgy hazudsz, mint akkor.