Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindig így kezdi, ezzel nincs gond, csak aztán kiborul a bili...
Akkor szerettél volna találkozni, de betojtál és inkább eltűntél a honlapról. Kicsi a világ. Összefuthatunk, gondolom alig várod.
Téged meg az ő szele hozott ide? Mert még soha nem láttalak errefelé
Nem tudom mi szél hozta ide, talán véletlen...mivel motorozik is, logikus, hogy olvas motoros oldalakat is.
Én még korábbról ismerem (bár ez túlzás, de elég sokat tudok róla) egy autós fórumról. A stílusa ott is pont ilyen volt, semmit sem változott pár év alatt. Mindig csak kötekedni tudott, nála jobban nem tudhatott senki semmit. Volt pár seggnyaló nick mellette, de sokan szembementek vele. Azóta az az oldal meghalt, egy fillért sem ér, minden jobb arc elkopott onnan...nagyon régen nem olvastam sehol róla, ezért lepett meg a mai story.

(van már hátsó gummád ?)
Volt hogy berregésig hergeltem egy krokodilt.
Na jó, azért szeretünk titeket

(Trollok)
Nem ismerem a srácot, de segíteni akart...
Egyébként faszok vagytok, mert ha már felismertétek a márkabuzit, miért nem hagyjátok békén?

... a faszom, csak rakom alátok a lovat, hát ezért dolgoztatok, tessék...Trollok vagytok

Holiday
[99477] ma 09:49
Egy BMW-s fórumon írta az egyik kommentelő, hogy nagyon puha a Road Attack oldalfala, ezért döntve bizonytalanná válik más abroncsokhoz képest. Extrém korai kopásról is mesélt. Visszanézegettem pár évvel ezelőtti teszteket, erős középmezőnyben szerepelt azokban ez az abroncs.

válasz erre előzmény
ataaa
ma 09:15
Van valakinek tapasztalata evvel a gumival?

conti

Van rajta hús rendesen és csak 12 000 ...

válasz erre ugrás ehhez a hozzászóláshoz
...
De honnan került ide?
Vigyázz, még a végén kapni fogsz ezért a szájkaratebajnokunktól
Jópár ducit láttam...............szerintem KB japokkal egyenlő mennyiséget.............és mind eltörpült a kimondhatatlan 3 betűs mellett.
Olaszok, olasz motorról!
Tavaly egy céges vacsin beszélgettünk olasz kolegákkal. Mondván, hogy motorozunk-e? Mondtam: igen,kicsit. Kérdi, mia véleményem az új Ducati-ról? Mondom neki: szép-szép, csak ha minden nap motorozni szeretnék, japcsi bringát veszek. Erre a másik srác nevetve fel állt és kézen fogva gratulált. Ő is csak japán bringákkal túrázott!
Jó estét Kartársak!

Inkább mesélj! Legyen egy jó esténk! Mókás volt olvasni az írásait! Egyáltalán, hogy került ide?

Minden perfetto.
Én nagyon szeretnék egy Guzzit... Bár semmilyen észérvet nem tudok mellétenni.. ja de, egyet, kardános, nem kell rá láncot venni
Kösz srácok, film helyett jó volt.
Na mi lesz a köv. kreténkedés?
Kawások megvoltak, BMW pipa, javasolnék valami olaszt, na ott van mibe belekötni
Nem tudom, de kellemes méretű tankja van. Az ülése meg jó szellős.. csak a kormánya van kicsit magasra húzva
Atyám...............miagyöszez?
Inkább szerezz egy ilyen gülüszeműt terepezni
a biztonság kedvéért megnéztem a fejlécet , milyen fórumon is vagyok ? ez a kis eszmecsere lentebb legalább annyira perverz, mintha pár GS-es (Suzuki) egy MZ topicban elmélkedne az "E" és az "F" GS jó és rossz oldaláról.
...de élvezettel olvastam...
Szerintem az nem az övé, ő valami bmw-vel nyomta régen is.
Fel sem fogom, mit keres itt...ez egy beteg állat. Évekkel ezelőtt egy autós fórumon olyanokat művelt...inkább nem is meséltek, még most is röhögök, ha eszembe jut
Nem is lessz.
Pláne 1200-as.
Neki legalább van egy GS 500..

Nekünk még az sincs
B@szki, nem hiszek a szememnek...ez a holiday hogy keveredett ide?
Pajtás...már nincs senki a vezessen, akibe beleköthetsz? Ja, mondjuk megértem, évek óta egy nagy rakás sz@r az oldal.
Ez itt egy értelmes társaság, nem kell itt osztani az észt kukker. Eszem megáll...