Ajánló:
Gyulai határátlépés, 79A úton Deva, tovább az 1-esen a 7C leágazásig. A 7C-n (Transzfogaras) át a kárpátokon, majd 67-esen keletnek. A 67C-n (Transalpina) vissza a kárpátokon, majd Deva felé az 1-esen. Aztán 66-os Targu Jiu-ig, majd 67D Orsova-ig. Orsovától a Kazán-szoros 57-esen Pojejana-ig, és aztán észak felé bármerre haza Gyula felé.
Garantáltan hatalmas élmény ez a kör, lehet számolgatni!
Dipshit majd belinkeli az utat, ő ügyesebb ebben!
Viszont ha egyszer véletlen letesztelnéd a Bobolya által ajánlott szakaszt, ide megéri beugrani (B pont) európai bölényeket lehet nézni. Csak itt meg lengyelországban van erre lehetőség
Sziasztok SUZUKISOK új vagyok ezen a forumon kedd ota vagyok GS 500 tulajdonos remélem sok kilométert megteszek majd probléma mentesen vele.Mindenkinek széles utat és persze olcsó benzint.EZ az én kicsikém.
Szerintem a Déva-Vajdahunyad (hunedoara)-Hátszeg(Hateg) Petrozsényra(petrosani) gondol. Én csak autóval voltam ott, akkor építették. Szerintem annál tucatszám vannak szebb útszakaszok, bár nem rossz az se
Teccik mikor motorosok így el vannak tévedve, hogy út csak nyugaton létezik.... Keleten meg bennszülöttek élnek akik embert esznek, és benzint isznak, meg tüzet pisálnak.....
A Déva-Petrozsény út felveszi a versenyt bármely osztrák út minőségével. Az kb. ide 250 km.
Mátrázni is milyen sokan járnak, pedig egyáltalán nem nagy szám a 24-es.
99954-es hozzászólásban van az útvonal, már nem a dunántúli kör van tervben.
10 kor indulunk Esztergomról, Szerintem 10:45 körül ott vagyunk a 2-es úton Vác fölött, ott becsatlakozhatsz, ha neked úgy jobb.
Vannak komplett kátyúmentes tájegységek romániában is. Biharba ne menjél, ilyen hozzáállással de délebbre nagyon faszántos utak vannak. Jobbak mint itthon
Nekem Ausztria van nagyon messze. Meg drága is.
Makulátlan Erdélyi szerpentinek vannak tőlem kb. 150-200 km-re.
Az osztrák határ meg kb. 450 km. Plusz még onnan menni kell befelé vagy 100-at....
Majd csörgetlek ha valami nem úgy alakulna.
Te vagy a Dombi Peti ugye? (csak nem akarok telefonszámokat írogatni ide)
Gyulai határátlépés, 79A úton Deva, tovább az 1-esen a 7C leágazásig. A 7C-n (Transzfogaras) át a kárpátokon, majd 67-esen keletnek. A 67C-n (Transalpina) vissza a kárpátokon, majd Deva felé az 1-esen. Aztán 66-os Targu Jiu-ig, majd 67D Orsova-ig. Orsovától a Kazán-szoros 57-esen Pojejana-ig, és aztán észak felé bármerre haza Gyula felé.
Garantáltan hatalmas élmény ez a kör, lehet számolgatni!
Dipshit majd belinkeli az utat, ő ügyesebb ebben!
Viszont hallottam murvás autópályáról.És elfosott telószimeringről.
Mátrázni is milyen sokan járnak, pedig egyáltalán nem nagy szám a 24-es.
10 kor indulunk Esztergomról, Szerintem 10:45 körül ott vagyunk a 2-es úton Vác fölött, ott becsatlakozhatsz, ha neked úgy jobb.
Jelezze aki jönne!
Majd ha nyugaton elfogytak.
Makulátlan Erdélyi szerpentinek vannak tőlem kb. 150-200 km-re.
Az osztrák határ meg kb. 450 km. Plusz még onnan menni kell befelé vagy 100-at....
Nem volt terelés középtájon?
Viccet félretéve nem túl rózsás a víz körképünk. Már kiszáradt tavakat is láttam!
Egy tómedres gyorsulási verseny?
Megvolt a 100000 hozzászólás!