Na, ezt csak azért láttam be, mert magas volt a kamion. Útálom azokat a körforgókat, amiket beültetnek egy komplett faiskolával, meg egy Kékes méretű dombbal, hogy csak akkor vegyem észre, ha jön valaki, ha már nekemcsattant.
Velem jött már szembe kamion egy körforgóban, hát biztos értelmes arckifejezést vághattam... Ahol ő bejött, állt egy lerobbant teherautó, és inkább nem b@szkódott a kikerülésével...
Már ha visszahívna a fószer és adná 300-ba nem mennénk visszamennénk érte!
A susogás kifejezetten a blokkból jött nekem az villant be rögtön minta a lánc a láncvezető bakelithez súrolódna erősen!
Szelephangot szerintem felismerem legalább is a sajátomon biztos!
Tuti csúsztak a motorral de megnéztem jó volt az egyenes futása kormányt nem rázta 1 nyomon ment se a vázon se a villanyokon nem láttam semmi oda nem illőt!
Majd enged belőle...de én inkább nem erőltetném! Gyűjtsön még a haverod és vegyen egy olyan vasat amit használni is lehet....na meg nem hányja el magát az ember a látványtól..
Ezt mondtam nem.
Nekemis úgy volt..................nya 1,5-ért hirdeted?
1,2 nél több Nonononon......................erre ő ki van csukva.
Itt a számom oszt szólj ha meggondolod.
Egy hét és hívogatott....................meg is vettem.
Az én egykori GS-emnek akkor volt nagyon szép susogós hangja amikor vezlánc lett benne cserélve. 2500-4000res fordulatig lehetett tisztán hallani. Ez a hang párezer kilométerig volt meg.. talán 10, aztán ugyan olyan volt mint a csere előtt.
De hát susogás és susogás között is óriási különbségek lehetnek.
Nem lehet hogy csak szelephangja van?
amúgy a susogós hang...ami nem múlik melegen sem...csak max csökken...a kipuff tűzkarikája lehet...de ha odavágták a motort (és a leírtak alapján ez nem lehetetlen) akkor a blokkból is kinyírhatja a lehúzó csavarokat...oszt kuka..
Egy ilyen elhanyagolt,lealázott motor csak meglepetést okozhat...az olcsó húsnak híg a leve...Most megveszi mondjuk 3 killáért...és mire motor lesz belőle (pontosabban egy korrekt és korának megfelelő állapotú vas) addigra szerintem nem 50..hanem 100 is elmegy rá...és majd jövőre használhatja..
Amúgy pedig mondjanak rá 290-et...oszt majd szól a csóka ha annyiért odaadja.. Gondolom még páran megnézik..és jól elmenekülnek...mert ép ésszel ilyet nem vesz meg senki...és akkor jelentősen javul az alku pozició
Tudom h hangokról beszélni írott fórumon nem túl szerencsés...
Majd lesz valami azt mondta h van rá dögivel jelentkező... bár hülye lett volna mást mondani!
Nekem ezt olajcsere után csinálja a friss olajjal és HF133-as szűrővel. Aztán pár 100 km után nekem mindig megszűnik. De lehet annál a motornál teljesen másról van szó.
A véleményetekre vagyok kíváncsi!
Ma néztünk a szomszédomnak egy Gs-t (2002) pöcröff indult viszont susogó hang jött a blokkból ami alapjáraton elcsendesült viszont fordulaton erősödött! (Múlthéten pénteken mentem egy idomos Gs-sel annak nem volt ilyen susogó hangja!) (2006) Én vezérműláncra gondoltam!
A fordulatszámmérő kihajtásán szépen folydogált az olaj fékkar törött, tank mindkét oldalán komoly horpadás az egyik oldalt rozsdált is szépen, több apró rozsda a motoron a farokidomon két 4-5 cm-es repedés hátsó fékbetét nulla hátsó tárcsa összemarva a dekni oldalán a suzuki feliratos műanyag rész nincs meg!
350000Ft körül ideadta volna a tulaj!
Szerintetek ér ez ennyit?
Velem jött már szembe kamion egy körforgóban, hát biztos értelmes arckifejezést vághattam... Ahol ő bejött, állt egy lerobbant teherautó, és inkább nem b@szkódott a kikerülésével...
Pedig nem mai darab!
A susogás kifejezetten a blokkból jött nekem az villant be rögtön minta a lánc a láncvezető bakelithez súrolódna erősen!
Szelephangot szerintem felismerem legalább is a sajátomon biztos!
Tuti csúsztak a motorral de megnéztem jó volt az egyenes futása kormányt nem rázta 1 nyomon ment se a vázon se a villanyokon nem láttam semmi oda nem illőt!
Nekemis úgy volt..................nya 1,5-ért hirdeted?
1,2 nél több Nonononon......................erre ő ki van csukva.
Itt a számom oszt szólj ha meggondolod.
Egy hét és hívogatott....................meg is vettem.
De hát susogás és susogás között is óriási különbségek lehetnek.
Nem lehet hogy csak szelephangja van?
Amúgy pedig mondjanak rá 290-et...oszt majd szól a csóka ha annyiért odaadja.. Gondolom még páran megnézik..és jól elmenekülnek...mert ép ésszel ilyet nem vesz meg senki...és akkor jelentősen javul az alku pozició
Majd lesz valami azt mondta h van rá dögivel jelentkező... bár hülye lett volna mást mondani!
Köszönöm a segítséget!
Ja............3 kiló oszt annyi.
Ha nem adja van másik.
Csak még mindig ott van h mi az a susogó hang ami a blokkból jön?!
Egy hét és telefonálgatni fog.
Nem véletlen adja el.Rájött hogy sok meló van vele és pénz.
Szabadulni akar tőle.
ataaa
Még ő nem cserélt benne olajat mióta nála van (2 hónapja vette)
A véleményetekre vagyok kíváncsi!
Ma néztünk a szomszédomnak egy Gs-t (2002) pöcröff indult viszont susogó hang jött a blokkból ami alapjáraton elcsendesült viszont fordulaton erősödött! (Múlthéten pénteken mentem egy idomos Gs-sel annak nem volt ilyen susogó hangja!) (2006) Én vezérműláncra gondoltam!
A fordulatszámmérő kihajtásán szépen folydogált az olaj fékkar törött, tank mindkét oldalán komoly horpadás az egyik oldalt rozsdált is szépen, több apró rozsda a motoron a farokidomon két 4-5 cm-es repedés hátsó fékbetét nulla hátsó tárcsa összemarva a dekni oldalán a suzuki feliratos műanyag rész nincs meg!
350000Ft körül ideadta volna a tulaj!
Szerintetek ér ez ennyit?