Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért a GS érdekes hangokat tud kiadni akkor is ha tökéletes. Simán lehet hogy nincs is baja....
Na, ezt csak azért láttam be, mert magas volt a kamion. Útálom azokat a körforgókat, amiket beültetnek egy komplett faiskolával, meg egy Kékes méretű dombbal, hogy csak akkor vegyem észre, ha jön valaki, ha már nekemcsattant.
Ha tényleg ez az a motor, és azt írja, hogy szép a hangja, akkor azért felmerülnek kétségek a szavahihetőségével, nem?
Az alföldi, minden irányban belátható körforgalmakban én se szarozom.. arra megyek amerre rövidebb
De. EGYSZERRE mindig csak egy irányba.

Velem jött már szembe kamion egy körforgóban, hát biztos értelmes arckifejezést vághattam... Ahol ő bejött, állt egy lerobbant teherautó, és inkább nem b@szkódott a kikerülésével...
Csinos

Pedig nem mai darab!
Már ha visszahívna a fószer és adná 300-ba nem mennénk visszamennénk érte!
A susogás kifejezetten a blokkból jött nekem az villant be rögtön minta a lánc a láncvezető bakelithez súrolódna erősen!
Szelephangot szerintem felismerem legalább is a sajátomon biztos!
Tuti csúsztak a motorral de megnéztem jó volt az egyenes futása kormányt nem rázta 1 nyomon ment se a vázon se a villanyokon nem láttam semmi oda nem illőt!
Ez lehet az, valószínűleg igazad van. Gyanúsan új rendszáma van..
Majd enged belőle...de én inkább nem erőltetném! Gyűjtsön még a haverod és vegyen egy olyan vasat amit használni is lehet....na meg nem hányja el magát az ember a látványtól..
Vagy alkalmilag legyalázva vette meg 220-ért és sokat akar akasztani rajta.
Ezt mondtam nem.
Nekemis úgy volt..................nya 1,5-ért hirdeted?
1,2 nél több Nonononon......................erre ő ki van csukva.
Itt a számom oszt szólj ha meggondolod.
Egy hét és hívogatott....................meg is vettem.
Nagyon ragaszkodott az árhoz azt mondta azért ilyen olcsó mert esztétikailag kell vele foglalkozni!
Az én egykori GS-emnek akkor volt nagyon szép susogós hangja amikor vezlánc lett benne cserélve. 2500-4000res fordulatig lehetett tisztán hallani. Ez a hang párezer kilométerig volt meg.. talán 10, aztán ugyan olyan volt mint a csere előtt.

De hát susogás és susogás között is óriási különbségek lehetnek.
Nem lehet hogy csak szelephangja van?
amúgy a susogós hang...ami nem múlik melegen sem...csak max csökken...a kipuff tűzkarikája lehet...de ha odavágták a motort (és a leírtak alapján ez nem lehetetlen) akkor a blokkból is kinyírhatja a lehúzó csavarokat...oszt kuka..
Van itt egy "titingelős" kollega...ő a hangok nagy tudója
Egy ilyen elhanyagolt,lealázott motor csak meglepetést okozhat...az olcsó húsnak híg a leve...Most megveszi mondjuk 3 killáért...és mire motor lesz belőle (pontosabban egy korrekt és korának megfelelő állapotú vas) addigra szerintem nem 50..hanem 100 is elmegy rá...és majd jövőre használhatja..
Amúgy pedig mondjanak rá 290-et...oszt majd szól a csóka ha annyiért odaadja.. Gondolom még páran megnézik..és jól elmenekülnek...mert ép ésszel ilyet nem vesz meg senki...és akkor jelentősen javul az alku pozició
Tudom h hangokról beszélni írott fórumon nem túl szerencsés...
Majd lesz valami azt mondta h van rá dögivel jelentkező... bár hülye lett volna mást mondani!

Köszönöm a segítséget!
Hangokról írott fórumon.........................
Ja............3 kiló oszt annyi.
Ha nem adja van másik.
Olyan 300000 körül érdemes lenne vele foglalkozni!
Csak még mindig ott van h mi az a susogó hang ami a blokkból jön?!
Akkor add meg neki a számod...............és sétálj el.
Egy hét és telefonálgatni fog.

Nem véletlen adja el.Rájött hogy sok meló van vele és pénz.
Szabadulni akar tőle.
Nem enged már belőle 370000ft-ért hírdeti és 350000 körül adná el!

ataaa

Még ő nem cserélt benne olajat mióta nála van (2 hónapja vette)
Alkudj belőle..............Festés,renova minimum 50 rugó.
Nekem ezt olajcsere után csinálja a friss olajjal és HF133-as szűrővel. Aztán pár 100 km után nekem mindig megszűnik. De lehet annál a motornál teljesen másról van szó.
Helló!

A véleményetekre vagyok kíváncsi!
Ma néztünk a szomszédomnak egy Gs-t (2002) pöcröff indult viszont susogó hang jött a blokkból ami alapjáraton elcsendesült viszont fordulaton erősödött! (Múlthéten pénteken mentem egy idomos Gs-sel annak nem volt ilyen susogó hangja!) (2006) Én vezérműláncra gondoltam!
A fordulatszámmérő kihajtásán szépen folydogált az olaj fékkar törött, tank mindkét oldalán komoly horpadás az egyik oldalt rozsdált is szépen, több apró rozsda a motoron a farokidomon két 4-5 cm-es repedés hátsó fékbetét nulla hátsó tárcsa összemarva a dekni oldalán a suzuki feliratos műanyag rész nincs meg!
350000Ft körül ideadta volna a tulaj!
Szerintetek ér ez ennyit?
talán nem lőnek le ...