Sajna a GigaSügérről lejárt a műszaki, de megdumáltuk az Emberrel, hogy 2 évig halasztjuk, mert kellene új gumi-akksi-olaj-gyertya-megmittomén. De most puncsolok egy havernél, mert a tűzpiros 750-es rettenet ducatiját ideígérte. Van egy szintén piros Ducatoja is, de az nem érdekel.
Ki merre járt? Nagy nyaralásos túrás beszámolókat, please.
Fura! Ha rendesen le van húzva..akkor egy ilyen erős anyag sokkal többet kibír mint egy pillanatnyi nyíró mozdulat...mi több akkor szerintem a felninek törnie kell.
nem adtam el a Kisfelest, hogyisne! Az igaz, hogy idén még egy métert sem mentem vele, de ami késik... Hál istennek, a Kölyök nő, mint a répa, mondtam az apjának (lásd Ember ), hogy ha így nő, 3 évesen már leér a lába a lábtartóra, és lehet vinni.
Szokott bár általában az első...egy nagy gödör és már görbül is....persze olyankor a felni is kap, de azt ha kicserélték csak a tengelyt nem akkor így lehet...láttam már párat...
Szintén, csak én Kecsóról húztam fel Pestre végig hozta az esőillatot a szél, viszont én úgy döntöttem nem veszek sört, mindig van otthon ;-)
Betoltam a motort a helyére, és elkezdett szemerkélni.
viszont a 8-ason a keddi nagy vihar elkapott jéggel mindennel, a vízálló hátizsákban is a zárási pontoknál elázott, úgy "folyt" az eső.
Pedig előtte pár kisebb zivatart simán túlélt.
Sajna a GigaSügérről lejárt a műszaki, de megdumáltuk az Emberrel, hogy 2 évig halasztjuk, mert kellene új gumi-akksi-olaj-gyertya-megmittomén. De most puncsolok egy havernél, mert a tűzpiros 750-es rettenet ducatiját ideígérte. Van egy szintén piros Ducatoja is, de az nem érdekel.
Ki merre járt? Nagy nyaralásos túrás beszámolókat, please.
Üdv ismét a fórumlakók között !
Gratulálunk !
Gratula a Babához, most már el ne tűnj!
Nem hagytál ki semmit, az utak szélesek és a fák gumírozottak, így lesz ez még sokáig!
Sokan hiányoltunk ám itt, de azért tudtuk mi a szitu.
Had gratuláljak a picúrhoz!
Remélem GS-t nem adtad el!
ha szerzel babysittert...
Betoltam a motort a helyére, és elkezdett szemerkélni.
viszont a 8-ason a keddi nagy vihar elkapott jéggel mindennel, a vízálló hátizsákban is a zárási pontoknál elázott, úgy "folyt" az eső.
Pedig előtte pár kisebb zivatart simán túlélt.
Próbálva volt vissza egyenesiteni de soha nem lesz az eredeti.
Mi történt?
Kellett ez már nekem, holnap indiánszökdelésben megyek melózni.