sziasztok.Kérdésem az lenne hogyan lehet hátso lengéscsilapitot,felujitani?Mennyibe fog fájni,meg lehet e othon csinálni?Köszönöm elöre is segitségeteket...
1. Nem gyári a motor (ergo az én szememnek nem szép)
2. Ez minden, csak nem "bokorugró"
3. Ez nem régi boxer BMW (enduro), tehát kicsit sem tud érdekelni
Ha cserélem akkor vagy egy rendes, sallangmentes endurora, vagy valami hülyeségre, amiért legalább rajongani lehet. Ez éppen az "sem" kategória... és szerintem nem ér meg ez a motor 530-at (ennyi a Divi irányára), csak max 400 körül (ha esetleg mégse tetszene és el akarnám adni.. fontos szempont)
Az lehetséges hogy megváltozott a doboza a Repsol olajnak? a felírat ugyan az ami a régi zöld dobozos 15W50-esen volt, csak narancssárga lett a doboz és egy csopper helyett egy gyorsasági képe lett, mind kettőn az van hogy 4 T rider
Csepptankos jawaztam az este. GS500 kényszer pihenőn van szimering csere miatt + wilbers rugók cseréje.. Most jöttem meg. Leírhatatlan hangulata van: veteran, 2 ütem, hangok, szagok, rugózás, gömbölyű formák stb. Megyek még egy kört, nem bírom ki.
Sziasztok!
Bosszantó,de eldőlt a gépem,és a fékkar végén levő gömb letört,ezért cserélném. Ha jól láttam egy átmenő csavart kell kicsavarnom és kivehető,vagy van még egyéb rögzítés,ami így elsőre nem látszik?
Előre is köszi
Többször tankoltunk ott, valahogy mindig több fért a tankba, mint kellett volna. Egyszer a 8 literes tankba is belement 9. Nem, nem volt puffertartály... De lehet, hogy csak mi fogtuk ki...
Ez éppen az "egyik sem" kategória..
1. Nem gyári a motor (ergo az én szememnek nem szép)
2. Ez minden, csak nem "bokorugró"
3. Ez nem régi boxer BMW (enduro), tehát kicsit sem tud érdekelni
Ha cserélem akkor vagy egy rendes, sallangmentes endurora, vagy valami hülyeségre, amiért legalább rajongani lehet. Ez éppen az "sem" kategória... és szerintem nem ér meg ez a motor 530-at (ennyi a Divi irányára), csak max 400 körül (ha esetleg mégse tetszene és el akarnám adni.. fontos szempont)
Bosszantó,de eldőlt a gépem,és a fékkar végén levő gömb letört,ezért cserélném. Ha jól láttam egy átmenő csavart kell kicsavarnom és kivehető,vagy van még egyéb rögzítés,ami így elsőre nem látszik?
Előre is köszi
lehet mégsem eszik annyit a "drágám"
De 10% azért mégiscsak pofátlanság. Főleg kamionnál...