Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és jövőre nem szarakodok használtal.

Elején felszórok egy rosso II-es szettet.
Egyébként tudja valaki mi a rendszer a Battlaxoknál?
Én ha jól értelmezem az első 2 számjegy a gumi puhaságára utal, 00-val kezdődő a legpuhább, aztán 01, 02 így keményedik és nő a tartósság. Az utolsó számjegy meg az újabb és újabb verziókat takarja.
Tehát a 02-es sorozatban így jöttek sorba a gumik: 020, 021, 022, 023.

Jól gondolom, vagy nagyon rosszul?
Arra én is.Most még picit várok 15.-e körül beterveztem az olajcserét,talán addigra le lesz fujva a tank,felgumizom,bepakolok,még kéne bizti és egy 30-40 ejuro vésztartaléknak.

És ez az év már túl sok meglepit nem ad.Lejáom a túrát és ha úgy adódik hétvégéken tudok menni egy 4-500-as etepokat..

Meglesz az évi 10-12e Km.
Közben spór a fejlesztésre,meg a tgrincsre.
Az a lágyabb fajtából van. Kiváncsi vagyok mennyit mész el vele!
Az se rossz.
Hát.............a BT016-ot szidták már most kiderül mit lép.
Szerintem nem lesz gond.
Én jobban szeretnék sok pénzt keresni, és kéthetente gumiztatni
Valaki feltalálhatná már a nagyon tapadós nagyon nemkopóst is!

Majd jövőre.
Az első corsa jó még legalább egy 5000-re az meg nagyon belelóg a jővő évbe.a hátsó lesz cserélve túra előtt.
Addig talán lekopik a rosso corsa.
Nagyontapadós-kopós.
Vadi új gumikat vettél?
Szinte mindennap ülök motoron.A hétvégék meg 2-3 hete mind el van baszva az idő miatt.
Ha nem kellett volna gumit vennem....................hajj................még megettem is volna egy hoszabbat.

De legalább a brigi is ki lesz próbálva.
Sőt................3 hét.
És addig úgy spórolsz hogy motorra sem ülsz?
Nálam ez az érzés folyamatos.
Még 4 hét. És...................vrooooooom.
Jól van, csak a film végén ne nyírj ki senkit...
Kanyarogni akarok!
Na az van, hogy szombatra berendelt Batman a IMAX-be Matinéra, mert nélküle üres lenne az életem... tehát marad a délután, de meglátjuk...
Időjárást nem könnyű kiszámítani...
De nem kell túlparázni a dolgot, majd elszaladunk az eső elöl.
Szombat délutánról is lehet szó, de az csak fél nap, ezért ahova érdemes lenne eljutni, oda nem tudunk, vagy csak sietősen ha sötétedés előtt haza akarunk érni.
Vasárnap nekem is ráérősebb lenne a napom, viszont az időkép tényleg esőt mutat. Persze ezek mindig hazudnak!
De valahova menjünk, mert már olyan régen voltam kanyarogni, hogy szerintem már el is felejtettem.
Migrénem most van a meló miatt
és migréned is lessz ?
kis tanmese:
Újdonsült férj a friss feleségéhez:
-Drágám egy-két szabályt had közöljek veled.
Hétfőn kártya a haverokkal , szerdán foci a kollégákkal. Csütörtök a mamával bridzs. Péntek :kocsmázunk. Szombaton pecázás.
ezeken a napokon ne számíts rám.
-Rendben van.- válaszol az ifjú ara.
Egy szabályom nekem is van ! Én minden nap kefélek. Ha itt vagy ,ha nem...
Félek esni fog...
És vasárnap?
Mondjátok majd, merre mentek, mert szombat délelőtt matinéra megyek, de délután csatlakoznék tán!
Ne buktass le:)