Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem jó hír . A közelben akartam egy hegymászós túrát csinálni motorral, de viszont nincs endurom. Tehát csak aszfalt, vagy ahoz közelítő út jöhet számításba.
Nem voltam.. csak akartam. De be kellett látnom hogy utassal oda nem tudtam volna felmenni. Az viszonylag nagy kövekből álló úton megközelíthető. 200 kilónál könnyebb motorral szerintem fel lehet menni kényelmetlenül Ja, és az az út patakátkeléssel kezdődik
Akkor ez nem Ausztria ahol a kis mellékutak is jobbak, mint sokszor nálunk az egy számos főutak. Viszont úgy emlékszem te jártál a nagy Bihar csúcson tavaly? Az akkor mere is van? Tudom nem vezet oda aszfalt út.
Azon nem voltam, csak a 75-ösön (az teljesen jó).
Szerintem az murvás.. nekem úgy rémlik
Szia Dipshit!
Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy Erdélyben, a Bihar hegységben a 763-as út ami Pádison vezet át, az milyen minőségü?
Igazából nem kell, csak tartalék cucc, majd ha lesz motorod és erre jársz hozhatod...
Tudom, de más okból érdekel...
Szerintem ne parázd ezt túl... most hogy 280 körül van az euro, nem lehet sokkal drágább a szlovák nafta..

Közelebb nincs? Én a másik irányból jövök. Esetleg Hontnál?
Azt láttam hogy a határon van valami kút, de gondolom ott már nem lehet Forinttal fizetni.
Rétság.
Hát ez van.
Gondolj arra hogy már csak 3 hét a Kánaán!

Egy kérdés: A parassapusztai átkelőhöz hol van legközelebb benzinkút a magyar oldalon?
Abba még férne de ha valamit szeretnék csinálni a tankal az most kéne,már 3. hétvégémet cseszi el a meló................jelesül most is bemutató cuccot szerelek benn.
Eléggé.
Neked nem fér bele a költségvetésedbe a holnapi nap?
Mehetnéked van?
Az időkép holnapra már nem mond esőt, legalább is a 12 napos nem.
Én el akarok menni Szlovákiába kanyarogni egyet. Esztergomnál megyek át, ha valaki jönne még itt lenne a találka. Ha itt tankolunk úgy számoltam hogy egy tankkal vissza érünk ide. De ha nem, odaát lehet fizetni Master card-al, meg mással is...
A tempó "pénztárcakímélő" lenne, majd az 577-en tábort verünk és mindenki mehet szabadon fel-le a maga tempójában.
Ha szar idő lesz mégis akkor lefújva.

Krissal, te a moziban ragadtál?
Túl szép idő van hogy itthon üljek, szerintem én hamarosan elmegyek egyet gurulni. Ha itt nem lennék elérhető, akkor
Du.-i gurulásról én is lecsúsztam ezért megyek valamerre este.
mi van a láncoddal?
Nem sok van, de azért akad. Ki kell fogni.
Természetesen megvan, ott volt a motorban, hogy vissza tudjam adni, ha találkoznánk, de nem találkoztunk. Ha kell, kiviszem valamikor jövő héten.
ataaa !
a szo. du-ról lecsúsztam.
és megnéztem a láncomat.
messzebbre már evvel nem merek , csak csere után !
Hahun az erik féle gsxf nemnagyon van............vagy tévedek.
Tényleg, kar megvan még?
Na igen, most már tőlünk viszik külföldre a gépeket.....egy ismerősnek 2 hete vitték el szlovákok a banditáját...
Használt. Újra most nincs pénzem, de elég jó áron lehet használtat is venni. Az az érdekes, hogy külföldön sem olcsóbbak a használtak, ilyen se volt még...
Új lesz vagy ki van nézve használt?
Az elején így gondoltam én is, de a motorpiac döglött. A hahu-n lévő hirdetések hónapok óta ugyanazok, nem nagyon van mozgás. Így választhattam, vagy engedek egy kicsit az elképzelésemből vagy még jövőre is hirdetem. Mivel már nagyon szeretnék a GSXF-fel menni, az előbbit választottam, így is jól jártam a dologgal.