Blokkol az...de hiába emelem a nagy seggem...ez a szar nem emeli a nagy seggét...pedig a kormányom miatt eleve előrébb van a súlypontom...
...mondjuk nem vagyok vele túl bátor..mint a Sliderrel...mert többe kerülne ha túl jól sikerülne a próba
Ez az "infómukus-őrült motoros" típus úgy látszik, hogy másokra is jellemző, kb. mintha az FZR-es haveromat olvasnám. :D Amúgy a vezetési stílusotok is 90%-ban hasonlít. ;)
Lehet, hogy eddig nem kerültem olyan helyzetbe, hogy blokkoljon az első kerék, de szerintem nem valami acélos a GS első fékje. Pláne az enyémen, ahol még az origi '91-es fékcsövek vannak. Ha lesz egy kis fölös zsém, le akarom cserélni fém fékcsőre, ahogy Krissal is tette. (És Dipshit et al.)
A mostani állapotáról annyit, hogy hosszabb Lepencézés után 4 ujjal már be tudom rángatni úgy, hogy elérje a kormányt.
Kicsit lemaradtam tegnap óta... De igen, egy Kakucsra vevő lennék, mondjuk egy szombat délelőtti session-re, vagy ha valakinek belefér, egy szabadnap árán is, hét közben.
ezt nem értem, nekem azt tanították hogyha benézem a kanyart taposam a hátsót, és beáll az ívre a motor, és ezt is csinálom!
de ezt az elsőfékes dolgot nem igazűn értem
Kakucsringen gondolkozol?
Sajna annyira kocka vagyok már hátul, hogy hiába a hús oldalt, egyszerűen átdob
Sajna vennem kell egy újat,de a Kakucs érdekelne...
Az útvonalat most se mutatja rendesen (majd talán legközelebb) de az a kanyargós az amit látsz Besztercebánya mellett. 500 km-ből fel-le szaladgálással együtt megvan, és kisimult arccal térsz haza.
A hátsó féket nem is fékezésre használom, hanem kanyarszűkítésre.
Fékezésre ott a motorfék, ha meg kell akkor persze hogy használom az elsőt.
Mindenesetre első fékem még nem puhult fel egyszer sem szerpentinezéskor. A hátsómat egyszer koppig nyomtam mindenféle fékhatás nélkül.
"ne félj nemecsek! "
a Rili-sek szerint a hátsó fék nem a fékezésre való ! ez most komoly !
megdöbbentő fáktáv-külömbségeket mértünk csak a hátsó, csak első, és kombinált fékezéskor. ! az sem mindegy milyen technikával használod az első féket !
...mondjuk nem vagyok vele túl bátor..mint a Sliderrel...mert többe kerülne ha túl jól sikerülne a próba