Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha szo.-on gurulunk a budai hegyekbe, akkor maradok B. örsön. itt valahol csatlakozom és a guriga után megyek a "birtokra". ott esetleg el is sörözhetünk utána, hely van. (nem vagyok ismerős budán de a normafa tuti kihagyható. több a túrista mint a St. Márk téren ) monitorozom a fórumot, ill. a tel.-om tudod.
tudna valaki nekem mondani olyan helyet ahol hátsó kerék tengelyt lehet kapni.FONTOS!
Na holnap a Batman után jelentkezem... basszus bezárt az őrzött parkoló, ahol eddig voltam a másik meg fél kilométer...fuck... igaz egy ezressel olcsóbb és van teteje (eddig zsákban élt a drága ), de ettől most nem lettem boldogabb.
Szerintem ennyi simán belefér az alkuba, nem tűnik rossz üzletnek, vevő és eladó is örül... volt is alku, meg nem is :)
Barlanglakó előzményünk hazacsörtet, és közli az asszonnyal:
- Most pedig kefélünk!
- Ááá, most nincs kedvem...
Emberünk suhint egyet a kőbaltával az asszony fejére, és úkból közli:
- De igen, kefélünk!
- Ááá, ma ne, fáj a fejem...
Azt gondoltam 700 alatt nem válsz meg tőle. De ha találsz egy olcsó GSX650F-et akkor végül is sikertörténet.
Fix 680-ért volt fönt, végül 660-ban egyeztünk meg. Szerintem egyikünk sem járt rosszul vele.
Igen. Jött, megnézte, kipróbálta, kicsit alkudozott, aztán vitte. Nem sokat tökölődött vele. Na de én az ilyen vevőket szeretem, nem véletlenül volt úgy megfogalmazva a hirdetés szövege, ahogy.
Gratula!
Azért még nézz be hozzánk néha néha!
Mennyiért kelt el? ha publikus...
Az első érdeklődő vitte el mi?

Grat
Majdnem napra pontosan 4 évvel a belépés után a mai napon kiléptem a GS500 tulajok táborából. Azért most egy kicsit furcsán érzem magam, nem jártam akkora örömtáncot, mint amikor az előtte lévő motoromat eladtam. Na de most már jöhet a GSX650F!
Sok sikert a hézagoláshoz, majd számolj be róla!
Sziasztok!

Végre voltam otthon egy hetet, tudtam törődni a drágasággal. Nálam valóban az aksi volt a bibi, 2 éves, viszont sokat állt a motor, így megadta magát.
Az újjal már romantikusan fogok bánni. Bár megvettem, és túl magas volt, így először az aksira feküdt fel az ülés. De a gyári gumibakot tuningoltam, így most a vázra fekszik fel. Annyi hogy kicsit magasabban van az ülés, furcsa első ránézésre, de legközelebb alacsonyabb aksit veszek (mert hát leszedhető pótbak lett felsufnizva ). Legközelebb szelephézagolás, és megasütemény lesz.

Kellemes gurulást mindenkinek!
Ha vasárnap nem esik akkor Szlovákia kör. Szombaton délután meg szerintem Normafa, aztán levezetőnek egy kis Dobogókő.
Merre szeretnél menni "kanyarogni"?
Ha mindenütt esik nehéz lelépni az eső elöl, bár kérdés meddig megy az ember.
Tegnap a legnagyobb szakadó esőben igyekeztem haza, csak úgy kopogott a bukón a jég. Nem tudtam lelépni az eső elöl...
Azért a Jánoshegyi kilátóig nemigen gurulod ki....15-20 éve fel-le száguldoztunk azon a szerpentinen, de ma már bahajtani sem lehet és most modta egy haver, hogy az útminőség meg élvezhetetlen :(

Van benne egy visszafordító derékmagas fallal, na ott meg lehetne találni egy haverom teljes első fogsorát
A Gellért-hegyen is jó kis szerpentin van, csak viszonylag sok a lépcső
Normafánál nagy lendülettel behajt.. motor leállt ki üresbe, és biciklis üzemmódban végig lehet gurulni, mert utána már leginkább lefelé visz az út
Hali!

Halál képben vagyok, csak az a gond, hogy egész egyszerűen kicsi és ami van szerpentin, oda nem lehet behajtani...lásd Jánoshegyi, de majd átgondolom...
Aztán onnan már csak egy verébuggrás a Pilis.
Krissal!

A Budai hegyekben ismerős vagy? Budaörsön, Normafánál, Pesthidegkút... meg úgy az egészben vannak ilyen kanyargós szakaszok? Nem kell gyorsnak lennie, de kiváncsi lennék rá. Egyszer elterveztem hogy bejárom az egészet, de eltévednék egyedül.
Szombat délutáninak ideális lehet, aztán meglátjuk milyen idő lesz vasárnap.

Isti55 neked jó lenne így?
Egyébként én is így vagyok vele. Amekkorákat mi döntünk közutakon ahoz bármelyik sporttúra gumi megfelelő.
Franc se tudja.
Az én tudásomhoz eddig bármit válsztottam mind jó volt.
Max az egyik tartósabb a másik meg nem.
Nem vagyok egy nagy kanyarkirály.
Úgyhogy passz.
Hát a 00,01,02-khöz képest abból is van.
De az szerintem nem BT045, hanem BT45.
Akkor a 045 nek fából kéne lennie.
Vagy gránitból.