Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor lehet több kört is megyünk.
Egyébként még a Bükkbe is tervezünk egy bóklászást. Bandita400 ismerős arrafelé, végigvezetne minden útvonalon.
Jó lenne még idén az a Mecsek túra is, Kakucsolni is kéne egyet...
már csak augusztus közepétől. majd kiszámolom a beosztásomat. (logikátlan )
Másfélnap?
Nem necces, hanem lehetetlen.
Oda egy hétvége kell!
ott SEM voltam még
csak pár éve motorozgatok. ahogy az időm , pénzem és a korom engedi sok helyre szeretnék eljutni !
Egy nap alatt necces.
Nem gyenge, ide egyszer el akarok jutni!
Isti, te neked mikor lenne jó a felvidéki kör?
A Transalpinán jártál már? Jobb..
Ezen a hétvégen Transzfogarasra megyek, de ha nem ezen a hétvégén gondoltátok, akkor énis csatlakoznék hozzátok.
Ha nem túl közeli ez a jövő (2, vagy inkább 3 hét legalább), szerintem én is mennék, addigra remélhetőleg már friss lánccal
Én is próbáltam már többször, egyszer sikerült is de alig emelkedett valamit , a Cbf 250-el is próbálgattam anno azzal kurwa könnyű volt
ezt nem tudtam, persze ki se akarom próbálni, ahogy olvasom ehez már olyan gumi is kell nagyon nem közútra való téma
Az a lényege -bár közúton kb annyi értelme van mint térdelni- hogyha finom első fékkel összeülteted az elejét, akkor hegyesebb lesz a villaszög.. és a hegyesebb villaszög jobb fordulékonysághoz vezet.

Ha nézel superbike-ot, vagy motoGP-t megfigyelheted hogy ott is igyekeznek úgy beesni a kanyarba, hogy teljesen összeüljön a motor eleje... és az első féket nem a kanyar előtt, hanem valahol a kanyarban engedik csak el.

Korrigálni, ívet szűkíteni valóban a hátsófékkel kell, de még az ív elején lehet játszani az első fékkel is.. közben már nem érdemes. Hátsófékkel általában már akkor szűkítünk tovább, ha már jócskán a kanyarban vagyunk..
jaj
Értelek. Bontóban 5 körül kínálják, ha jól emlékszem.
a ricnik vannak elnyalva benne...forog
Eltört vagy csak elhajlott? Mert ha az utóbbi, akkor nagyon szépen ki lehet egyengetni.
Sziasztok!

Nincs véletlenül valakinek elfekvőben egy eladó váltókarja?
akarom mondani stoppie
Leszívtam a tartályból a nagyját, de csak annyira, hogy egy kicsi maradjon benne, hogy ne legyen levegős. Majd a légtelenítőcsavarra a gumicső, aztán addig pumpáltam, meg töltögettem utána, míg az új lötty jelent meg a csövön. Így tényleg gyorsabb, mert kisebb az esélye, hogy levegős lesz. Szvsz. Aztán lehet, hogy más a magyarázat. :)
Van itt egy video, ahol egy tálib arcú állat szériában töri az R6-osokat stopye közben.
Hogyan csináltad?
Légtelenítőre gumi cső, aztán pumpáltad ezerrel?
Mikor töltötted rá a frisset? Közben, vagy amikor a használt lement?
Valaki mondta hogy érdemes közben tölteni, és úgy gyorsabban átmegy.
Hm, meglehet, igaz nekem eddig nem voltak streetfighter ambícióim, így nem is erőltettem a stoppie-t. :)