Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szo. vas. nekem mindegy. az útvonal is. a zenyim gumim is már kockásodik . csak mehetnékem van. ("mindenütt jó, de a legjobb útközben ".)
Ne kéresd magad.
Ez melyik nap? Szombat? Nem nagyon akarok kanyarmentes utakon szaladgálni, sajnos nem kétkomponenses a gumim és nagyon kopik a közepe. De majd meglássuk...
akkor majd gondolunk rád, mikor tömjük a réteseket.....
Ha futtat is akkor biztos...
Jajj te szegény! Csinálsz majd pár milla hasznot...
Az én örömömre...de jó lenne...F1-ezek egész hétvégén...azaz holnaptól hétfő hajnalig
az időkép szerint szombaton lesz csak csapadékmentes az idő...
isti55 Balaton-körét jó ötletnek tartom, és még egy rétest is útba lehet ejteni ganjaninja örömére
Szerencsére nem estem.
Akitől vettem egy magasabb járdáról legurult, berepedt a spoiler, megcsináltatta műanyagossal azonban nem a gyári színre fújatta az alját hanem a spoileren is található ezüst színre. Ezt persze korrektem említette is amikor vettem a motort.
Én meg arra gondoltam, télen lefestetem eredeti színre, nekem az jobban tetszik.
Estél vele?
köszi
Hasznos oldal...
Innen, ebből minden festékbolt tud dolgozni: link
Hali

Honnan tudhatom meg a színkódját/kék/ egy K4 GS500 F nek?
Le van ez valahol írva?
... figyelek ! csak egy ötlet : balaton kis kör ? (zamárdi) lenne egy-két kötelező látogatásom . 2x fél óra...oszt usgyi
A titing örök
Ránézés, és ha igaz, lánc(ok) cseréje. A titing hol van, hol nincs, de azt hiszem, örökké velem marad
Egyébként majd a hét vége felé meglátjuk hogy merre lesz gurulás. Ez attól is függ hogy érek rá, meg hogy milyen idő lesz. Vasárnap a legvalószínűbb, és 90%-ban Tátra vagy Mátra jöhet szóba. Ha van jobb ötlet szívesen fogadom.
Titing mentesítés lesz?
Elvileg én tsanyihoz gurulok...
pasztázd be..jó lesz az még...vagy bontó
Bandita400 eladta a 400-ast, már csak TDM 125, majd tavasszal vált vissza nagyobbra... gyanítom 125-össel nem tud sok mindent megmutogatni
Sziasztok! Nincs valakinek elfekvőben egy darab (vagy kettő), a mellékelt képen látható szívócsonk (nem tudom, pontosan így hívják-e)? Megvásárolnám. Az enyémen jól láthatóan van egy repedés. Az adatlapomon lévő e-mail címre jelezhet, aki segíteni tud. Előre is köszönöm!
Akkor másvalaki volt az. Az utóbbi hetekben mindig találkoztam ezzel a kollégával, csak nem értem utol, mert robogóval voltam.

Kisgida:
Nem hiszem, Konkrétan a dobogókői parkolóban nem jártam még, de az oda felé vezető úton igen. Én mindíg lekanyarodok az esztergom felé vezető útra, majd Visegrád előtt PilisSzentlászló felé jövök vissza Szentendrére, onnan meg Pomázra.
Átalában ezt szoktam használni arcsimításra. Ezt írta elő a doktor bácsi.
Én is! Kékes 500 F-es "Északi Agglomeráchió"