Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt a k...a ezt múlt héten néztem melóban...csóri gyerek. De milyen jó fej volt a gyalogos hogy visszanézet aztán annyi.
Ilyen helyzetben a reflexek dolgoznak, nálam meg ez úgy jön elő hogy megpróbálok kitérni, nem is áll rá a kezem az első fék megtépésére.
Remélem nem visznek majd be a reflexeim egyszer egy szembe jövő kamion alá!
Mondjuk vicces de leszoktam a kanyarba elsofekezesrok.Ha neaj isten megis akkor sem akar felegyenesednu nagyon.........sv igen.........mostani csak jelzi hogy nyugtalan tolle.
Akarom mondani fékbetét! Jól van, informatikus vagyok. Nézd el!
Persze mert előtte lecseréled.
vagy a motort cseréled le mindig fékbetét csere előtt?
Kanyarban pici első fékkel meredekebb lesz a villaszög.. jobban fog fordulni a motor. Fakezűeknek nem ajánlott..
Szerintem kora ősszel ácsolom össze a garázsomat, és ott egy pár deszkát meg kell majd csiszolnom. Szerintem azért még gurulunk együtt idén, de majd
Ez úgy alakult ki, hogy óvatosan kezelem az első féket. Félek a perectől. Bár szerintem túlságosan is félek, mert versenyzők kanyarban is használják finoman az elsőt. Sőt vannak olyan vasmacsók, akik utakon is...
Cöcöcöcöcöc.
Maradj már! Az puncis puska!
2 km-erről kettélövöm egy Gepárdal!
Még nem kopott el egy fékpofám sem.
Az úgy nem rossz
ok . hívj, vagy emil ...
2 hátsó fékpofa cserénél kopik el az első fékpofám...
Nem gepárdolunk.
Csak barett jöhet szóba.
M82 vagy M107.
Azt hiszem lesz egy beszélgetésünk...
Mert ezzel a két eszközzel mindent meg lehet oldani...
Megnézném 5.56-os kaliberrel kit szendétek ki 10cm-es betonfal mögül?
A rohampuskáknak nem kell több 100 méterre "olyan" pontosan lőni, arra ott a Gepárd 6-os Hiúz! Ne legyetek már ennyire idegen szívűek!
Inkább az első.................van érzéke.
Szvsz. csak dumálsz, ailyen féktávokat veszel simán jól használod....vagy én nagyon szarul.
Csak igaziról.Airsoft nem játszik.
Airsoft lesz az...:D

Én használok Mp5-öt, Glockot (most meghalt szegény), kedvencem az M4 (CA, még régi, átépítve), de szar a hopup és ami mindenhova jó az G36C!
74-est használtam, de nekem kényelmetlen , nagy a tár, túl hosszú.
Persze használom az első féket is, de kereszteződést, piros lámpát, kanyart motorfékkel közelítem.
Én leginkább városon kívül szeretek gurulni célzott kanyargós utakon. De gondolom ezt te is jól tudod.
Olyankor szeretek jó ritmusba menni. Egyenesbe nem húzom úgy ki, "lassabban" közelítek a kanyar felé. Nem úgy mint a nagy sportemberek, akik kihúzzák egyenesben 200 fölé, aztán meg akkorát satuznak kanyar előtt hogy megvakít az első féktárcsájuk izzása.
na most igazíról beszélünk vagy airsoftról?
Az a baszott nagy csavarás felfelé ami idegesít.........mivel nem egy vonalban van a cső és a válltámasz tengelye az első 2-3 lövés talál a többi elmegy a holdba.

A G36 meg csak szórja az áldást egy pontra.