Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez lett a vége:

karika
Én most értem haza.
Végig szép idő volt, amikor Esztergomnál visszajöttem, láttam hogy Lábatlan felé felhők vannak. Tarjánnak mentem, itt egy kicsit szemerkélt de semmi komoly. Kb 500 méterre voltam a házunktól, de gondoltam elmegyek éjjelnappaliba ezt-azt venni (sört ) Akkor hirtelen leszakadt az ég. Jégeső ezerrel, mondom gyorsan megfordulok aztán tűzök haza. Az egyik "jégkockán" majdnem pofára estem. Nem gondoltam volna hogy a 2 szomszéd utcába fogok szétázni.
Na gurultok ma?
Sry, közbejött valami, nem tudok menni, széles utat.
Szerintem fogok vele élni, ha megyek . Köszi!
Lehet,hogy megpróbálom augusztus 20. hosszú hétvégén.
Rövidített szakasz:

variáció
Még képlékeny, de szerintem inkább 2. Esőruha kötelező!
Ebéd után az mit jelent 1, 2, 3, 4?
útvonal

találka a-pontban (benzinkút).
f pontnál érzékeny búcsú, de még variálható a dolog tetszés szerint...
Tegnap hova tűntél te gazember?

Én benne vagyok, de igen ellentmondásosak az egyes időjárás jelentések.
Bevállaljunk egy szlovákiai kört? Ha ebéd után mennénk, egy rövidebbet még le tudnánk nyomni.
Hali!

Ma valaki délután egy gurulásra?
Idény végéig remélem eljárok ezzel, és akkor /mint ahogy te is ajánlottad/ nittelőszemes lesz rátéve.

Minden esetre próbálom kímélni, a hirtelen terhelésváltozásoktól.
Igazából elég rá mivel 50LE-ig ajánlott és azt is keréken....., de a jobbakból nem nagyon van patentszemes a leggyengébből sem....
Hali

Én 13000 nél kicsit többet mentem vele, mióta nálam van.
Ráadásul a 20 szemes lánchosszúság limitet kb 1mm-rel már túlhaladtam.
Pietroasa-tól még pár km friss aszfalt, onnan Bogáig murva, meg fel a hágó is murvás. Az út viszonylag sima, de elég poros és meredek néhol, így nyálkás időben sima utcai gumival nehezen járható. Egyébként simán fel lehet menni.
A határ túloldalán az alsórendű utak minősége kiszámíthatatlan, néhol friss aszfalt, máshol meg ökölnyi kő.
Pl: Királyhágótól Biharfüredig az út katasztrófa, de a táj gyönyörű. Vagy Rosiától Borod felé pazar kanyargós út, zéró forgalommal, szép tájjal.
Bihart elég jól ismerem, ha info kell, akár rám is csöröghetsz.
Nálunk épp most szakadt le az ég, én meg kint hagytam az udvaron a motort. Nyugtassatok meg hogy nem lesz baja azonkívül hogy reggelre patyolat tiszta lesz! Csak jég ne jöjjön!
nálam ez már lassan kísértése a sorsnak
állítólag nagy galibát tud okozni egy megnyúlt lánc, és a cápafogas f, kerekek
Nekem is patentszemes, és már 13 000-et mentem vele minden gond nélkül. Nem kell félni a patentszemtől...
Nekem is csere érett, ráadásul patentszemes DID. nem nit-es.
De legyünk optimisták...
már nagyon csereérett ! amilyen peches vagyok pont a legtávolibb helyen lenne gondom. í
Nekik sikerült sportmotorral. Szóval próbáld ki
A pádist megpróbálhatod. Azt írják hogy bármilyen motorral fel lehet menni. Csak ne számíts aszfaltra