Én most értem haza.
Végig szép idő volt, amikor Esztergomnál visszajöttem, láttam hogy Lábatlan felé felhők vannak. Tarjánnak mentem, itt egy kicsit szemerkélt de semmi komoly. Kb 500 méterre voltam a házunktól, de gondoltam elmegyek éjjelnappaliba ezt-azt venni (sört ) Akkor hirtelen leszakadt az ég. Jégeső ezerrel, mondom gyorsan megfordulok aztán tűzök haza. Az egyik "jégkockán" majdnem pofára estem. Nem gondoltam volna hogy a 2 szomszéd utcába fogok szétázni.
Én benne vagyok, de igen ellentmondásosak az egyes időjárás jelentések.
Bevállaljunk egy szlovákiai kört? Ha ebéd után mennénk, egy rövidebbet még le tudnánk nyomni.
Pietroasa-tól még pár km friss aszfalt, onnan Bogáig murva, meg fel a hágó is murvás. Az út viszonylag sima, de elég poros és meredek néhol, így nyálkás időben sima utcai gumival nehezen járható. Egyébként simán fel lehet menni.
A határ túloldalán az alsórendű utak minősége kiszámíthatatlan, néhol friss aszfalt, máshol meg ökölnyi kő.
Pl: Királyhágótól Biharfüredig az út katasztrófa, de a táj gyönyörű. Vagy Rosiától Borod felé pazar kanyargós út, zéró forgalommal, szép tájjal.
Bihart elég jól ismerem, ha info kell, akár rám is csöröghetsz.
Nálunk épp most szakadt le az ég, én meg kint hagytam az udvaron a motort. Nyugtassatok meg hogy nem lesz baja azonkívül hogy reggelre patyolat tiszta lesz! Csak jég ne jöjjön!
karika