Ezek szerint nálatok is hozta a formáját az öreg. A tenger mellett (Adrián ) az 500-as robogójával volt, de azzal is hasitott, mint egy állat. Úgy, hogy a felesége is ott volt a háta mögött. Alig birtunk utána kapaszkodni.
Most hogy még csak másodjára voltam.. meg tudtam állni, hogy ne száguldjak végig az egészen.. de például az Al-Dunánál már nem. Ott ez volt a harmadik menet.. hát nemigen mentem 140 alatt
(De ez sem volt elég arra hogy egy üdítőnyi előnyt kimotorozzak a végéig... mert a Sárkányék a DRZ-vel ugyan 100-zal jöttek csak.. de mint kiderült nem lassítottak le 50re a településeken mint én .. meg is kérdezték, tudom e hogy települések vannak.. mondom jah, de ezek szerint ti nem.. loholtak szegények )
Tavaly, amikor Isti volt a Fogarason, én is voltam. Leváltunk a nejemmel, és aznap még átmotoroztunk a Transalpinán. Pazar volt, de egy nap alatt húzós volt a kettő. Sajnáltuk is, hogy úgy végigrohantunk rajta. Mondjuk én nem vagyok nagy kanyarvadász, nem a majrécsík koptatása volt a lényeg, hanem nézelődés, fotózás...
Két napos túra lesz. Egyik nap Transzfogaras, másik nap elvben Transalpina. A második képlékeny, mert egyes havri beszámolók alapján Transalpina kicsit szét van szedve. Azt rebesgetik, hogy átlag 10 km-ként eltűntettélk az utat némi közművesitét meg a fene tudja mi miatt.
Remélem azért összejön, én legalábbis bizom benne.
a "hivatalos" 2012- programban nem szerepel , Erdély.
teljesen nyitott a csapat és mondhatni országos.
De itt megtudhatsz mindent :http://www.akmt.hu/
engem egy itteni fórumlakó vitt bele a jóba.
Nem voltam még Transalpinán. Ez lesz az első. A motorozz.hu-n jelentkeztem erre a túrára. Ennek a szervezőjével voltam tavasszal Adrián. Az is faja kis túra volt .
Remélem ez is olyan jó lesz, mint amilyen az adriai karika volt. Majd meglássuk.
sok motoros jár arra. a szállás ,és ellátás a legkissebb tétel a költségvetésben, és FEJEDELMI ! ha már elgurulsz odáig, kár kihagyni . és van sok látnivaló , nem csak az aszfaltcsík !
Viszont szerpentinen most legalább nem ő diktálta a tempót (ez azért ritka!).. hanem a BMW meg én.. hú de jó is volt
(De ez sem volt elég arra hogy egy üdítőnyi előnyt kimotorozzak a végéig... mert a Sárkányék a DRZ-vel ugyan 100-zal jöttek csak.. de mint kiderült nem lassítottak le 50re a településeken mint én .. meg is kérdezték, tudom e hogy települések vannak.. mondom jah, de ezek szerint ti nem.. loholtak szegények )
Az az Adrián nem inkább Róbert? Csak mert Adrián nem volt a csapatban
Remélem azért összejön, én legalábbis bizom benne.
teljesen nyitott a csapat és mondhatni országos.
De itt megtudhatsz mindent :http://www.akmt.hu/
engem egy itteni fórumlakó vitt bele a jóba.
Remélem ez is olyan jó lesz, mint amilyen az adriai karika volt. Majd meglássuk.
Reggeli indulással nekem a transzfogaras meg a transalpina is közel van.. majdhogynem 1naposba is beleférne, ha nagyon akarnám
És mennyire zártkörű a túracsapat?
( a "nagyhangú" Bandita ?)