Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, hogy téged láttalak már párszor Dkőn a parkolóban.
Jó magam északi agglomeráció lennék, de a rendszám nem stimmel. Maga a motor az stimmel, meg a szín is.
Na ez jó hír. Mi elvben pont Novaci felől mennék északi irányba a 7-es útig. Mások is a Sebes környéki rész említik sz@rnak.
No majd meglássuk.
Ne félj jó az út végig lehet menni rajta, csak néha van egy kis folytonossági hiány, ezért figyelni kell. Ez elsősorban Sebes és a 7A jelű út közti részre érvényes. A 7A úttól Novaci-ig szuper a Transzalpina.
Van itt fórumozó kolléga a III. kerületből vagy az északi agglomerációból?
Fehér-kék GS500 F. UEM-XXX a rendszáma. Ma reggel is láttam f8-8 körül a Szentendrein, meg többször a III. kerületben/környékén.
Helló! GS500-hoz kellene nekem hátsó sárvédő, '95-ös évjárathoz. Egyedi rendszámtartót csinálok rá, de le kell vágnom a gyárit, mivel ez egyben van a sárvédővel. Tud valaki segíteni?
Sziasztok. Most hétvégén nem gurulunk el valahová?
Klasszikus highside esés.
Nem baj, ez legalább 4 hengeres
Nem ez volt a kérdés...
Yamaha MT-03 lámpa van rajta, kényelmes lehet :)
Melyik szart szerelték ilyen hátsó villával?

Csoki moci
"márt"...hö hö parasztgyerek........-"t"
Na most márt tudhatjátok ,hogy miért szarom össze magam amikor valami foltot látok az aszfalton...
Korfun az angolok gyök kettővel csúsztak olyat ,hogy a robogó lecsúszott a nem túl nagy szakadékba...a srácot a kitört kőkorlát maradványa fogta meg...
esetleg annyi a tanulság belőle hogy mindig a kocsinak a keréknyomába kell ugye menni mert az elvileg tiszta, most majd megfigyelem hogy ilyen lehajtón én is az útközepén megyek-e, bár sztem igen

egyébként milyen kamerája lehet? szép tiszta a felvétel, mostanában akarok én is venni
én még a Kííínweey-jel csináltam érdekes kombinációt egy fellocsolt körforgalomban . fékezni is kellett a gyalogos miatt, és az aszfalt szakasosan volt nedves. kicsit csúszott a segge, de amikor a szárazra csúsztam ... simán átestünk a jobb oldalra !
meg ha jól láttam akkor a térdvédője nem rajta hanem a dobozba volt?
számomra hihetetlen hogy senki nem száll ki segíteni, még ha azt is mondja hogy nem kell... én akkor is kiszállnék és segítenék
hát igen, fura egy videó, érzéseket kelt az emberben, de igen jófej volt a másik sávban a motoros.... szívesen megnéztem volna a folytatását is
De ez a kuplung dolog... én sem értem
ez olyan volt, mint egy temetésen a nekrológ.
brutális látvány, ahogyan összeszedi a szétzúzott dolgokat.
még akkor is, ha nem történt igazán komoly baj.
A behúzott kuplunggal történő megközelítése a kanyarnak már önmagában is érdekes.

Az olajjal meg valószínű ebben a helyzetben 100 motorosból 99 nem tudott volna mit kezdeni.

Én egyszer mentem olajra körforgalomban.. ott nem volt szalagkorlát, így egyenesen kimentem a fűre, majd ott megálltam.
Nem kételkedem, de nekem akkor is napokig fog tartani, mig ezt megemésztem
Szerinted a Krími túrán hogy volt megoldva a szállás?

Amúgy tavaly kiírtam motorozz.hu-n egy vadkempingezős túrát tavasszal meg egyet nyáron. Mivel a tavaszi megtetszett neki, és utána eljött a nyárira is így már benne van a buliban. Igaz még nem kezeli olyan rugalmasan a dolgokat mint más, ebben edződött, úgyhogy általában az ő szava volt a döntő..már ami a sátorhely "biztonsági szintjét" illeti.