Ne félj jó az út végig lehet menni rajta, csak néha van egy kis folytonossági hiány, ezért figyelni kell. Ez elsősorban Sebes és a 7A jelű út közti részre érvényes. A 7A úttól Novaci-ig szuper a Transzalpina.
Van itt fórumozó kolléga a III. kerületből vagy az északi agglomerációból?
Fehér-kék GS500 F. UEM-XXX a rendszáma. Ma reggel is láttam f8-8 körül a Szentendrein, meg többször a III. kerületben/környékén.
Helló! GS500-hoz kellene nekem hátsó sárvédő, '95-ös évjárathoz. Egyedi rendszámtartót csinálok rá, de le kell vágnom a gyárit, mivel ez egyben van a sárvédővel. Tud valaki segíteni?
Na most márt tudhatjátok ,hogy miért szarom össze magam amikor valami foltot látok az aszfalton...
Korfun az angolok gyök kettővel csúsztak olyat ,hogy a robogó lecsúszott a nem túl nagy szakadékba...a srácot a kitört kőkorlát maradványa fogta meg...
esetleg annyi a tanulság belőle hogy mindig a kocsinak a keréknyomába kell ugye menni mert az elvileg tiszta, most majd megfigyelem hogy ilyen lehajtón én is az útközepén megyek-e, bár sztem igen
egyébként milyen kamerája lehet? szép tiszta a felvétel, mostanában akarok én is venni
én még a Kííínweey-jel csináltam érdekes kombinációt egy fellocsolt körforgalomban . fékezni is kellett a gyalogos miatt, és az aszfalt szakasosan volt nedves. kicsit csúszott a segge, de amikor a szárazra csúsztam ... simán átestünk a jobb oldalra !
hát igen, fura egy videó, érzéseket kelt az emberben, de igen jófej volt a másik sávban a motoros.... szívesen megnéztem volna a folytatását is
De ez a kuplung dolog... én sem értem
ez olyan volt, mint egy temetésen a nekrológ.
brutális látvány, ahogyan összeszedi a szétzúzott dolgokat.
még akkor is, ha nem történt igazán komoly baj.
Szerinted a Krími túrán hogy volt megoldva a szállás?
Amúgy tavaly kiírtam motorozz.hu-n egy vadkempingezős túrát tavasszal meg egyet nyáron. Mivel a tavaszi megtetszett neki, és utána eljött a nyárira is így már benne van a buliban. Igaz még nem kezeli olyan rugalmasan a dolgokat mint más, ebben edződött, úgyhogy általában az ő szava volt a döntő..már ami a sátorhely "biztonsági szintjét" illeti.
No majd meglássuk.
Fehér-kék GS500 F. UEM-XXX a rendszáma. Ma reggel is láttam f8-8 körül a Szentendrein, meg többször a III. kerületben/környékén.
Csoki moci
Korfun az angolok gyök kettővel csúsztak olyat ,hogy a robogó lecsúszott a nem túl nagy szakadékba...a srácot a kitört kőkorlát maradványa fogta meg...
egyébként milyen kamerája lehet? szép tiszta a felvétel, mostanában akarok én is venni
De ez a kuplung dolog... én sem értem
brutális látvány, ahogyan összeszedi a szétzúzott dolgokat.
még akkor is, ha nem történt igazán komoly baj.
Az olajjal meg valószínű ebben a helyzetben 100 motorosból 99 nem tudott volna mit kezdeni.
Én egyszer mentem olajra körforgalomban.. ott nem volt szalagkorlát, így egyenesen kimentem a fűre, majd ott megálltam.
olaj az úton...
Amúgy tavaly kiírtam motorozz.hu-n egy vadkempingezős túrát tavasszal meg egyet nyáron. Mivel a tavaszi megtetszett neki, és utána eljött a nyárira is így már benne van a buliban. Igaz még nem kezeli olyan rugalmasan a dolgokat mint más, ebben edződött, úgyhogy általában az ő szava volt a döntő..már ami a sátorhely "biztonsági szintjét" illeti.