A fűrészlap befogója a gond..............egyszerűen szólva egy kalap szart sem érnek.
Volt olyan ahol a görgő tört le volt hogy a csavar szakadt ki a hulladék anyagból,volt hogy egyszerűen nem fogta meg a lapot és pecenként benneragadt az anyagban.
Technika kérdése.
Ha szereted az első féket kihasználni hanyagold ha inkább hátsózol nem gond.
Én inkább előbbi vagyok de szoktatom magam az utóbbira is.
Nem is számítottam másra, de gondoltam megkérdezem. Nem vagyok iparos, tényleg csak házi munkákra szántam volna, de az is idegesítő lehet amikor fél évente előveszi az ember mert valamit meg akar vele csinálni, aztán "felszáll a fehér füst".
Kössz a gyors választ!
Ki merre gurult a hétvégén? Én olyan 40-50 km-t gurultam...
Azt vettem észre hogy az első gumik kib...ottul kopik.
Pilot Power és nem két komponenses.
Jól gondolom hogy ez valami sportosabb gumi, és inkább Pilot Road,Road 2, Road 3, Active gumikkal kéne legközelebb próbálkoznom?
Vagy talán valamilyen Batlaxal?
Melyik az ami közúti kanyargásra elégséges és tartós? (120-ast használok, így nagyobb a választék)
Akkor legyen egy kis off hozzászólás is:
Szerintetek lehet az, hogy egy 50-es robogón 1000 km-enként kelljen cserélni a hajtóműolajat? Nem túl sűrű ez?
Érdemes a 600-as gépeken kívül is szétnézni. Úgy tapasztaltam, azok drágák mert sokan keresik őket. Én pl. egy Yamaha Super Tenerét vettem 430-ért tavasszal. Azért a GS500 megmaradt, csak szegényke várja a szétszedés-összerakást. Városi használatra tuti beállítom jövőre vagy majd ha lesz pénzem. El nem adom, ez nem is motor hanem egy emlék.
Pont az olajszűrő az egyik, ami miatt írtam. Meg az öntött kerék, meg a haslemez hiánya, meg a kis hasmagasság, stb... Én is gondolkodtam DL-en, de ezek miatt kiesett. Ár-érték miatt maradt a Freewind.
A Transalp mellett igazából csak a neve szól, nem tud semmit sokkal jobban,mint a Free.
A GS650 legnagyobb ütőkártyája pedig a fogyasztás.
Árban mikor én vettem A Free-t 500-ért, hasonló GS-ek és Transalpok 800-at kóstáltak.
A KLE 500-at nem ismerem igazán, dehát Kawát neked nem is merek ajánlani...
Volt olyan ahol a görgő tört le volt hogy a csavar szakadt ki a hulladék anyagból,volt hogy egyszerűen nem fogta meg a lapot és pecenként benneragadt az anyagban.