Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Püspöklila vagy mélybordó nejlon szütyő volt a hátán, még ez rémlik. :)
Igen, igen. Osztom az előttem szóló véleményét.
ez előítéletesség kérem ! létezik olyan humanoid is, aki motorozásra használja a mkp.-ját
Keresek GS500F bal oldali első és hátsó idomot, tudja valaki hol lehet venni?
Peter
Ezt biztos értékelni fogja, ha megmondom neki. Kell neki minden biztató szó, mert idén ült át robogóról motorra.
Megvédeném az asszonyt: én a sóderágy versus kóborkutya óta nem használok rövid féktávokat...
majd lesz ... pláne ha majd elmaradnak az "önbizalomnövelő" intézkedések ! mióta motorozik a hölgy , ha nem vagyok windishgretz ?
Na de képzeld, a fórumos kollégáknál ez már végképp leverné a biztosítékot: KÉT nő egy motoron... semmi egykerekezés... semmi gumifüst... tiszta ciki
Akkor az a motor volt, így hátulról F-esnek néztem, de olyan fura "idomzata" volt. Mondjuk a reggeli csúcsban amúgy sem lehet rohanni. Arra értettem, hogy "megfontolt", hogy nem cikázott a sorok között 80-nal, hanem nyugisan ment, semmi gond nem volt vele.
Múlt héten kétszer is kivágott elé 1-1 drága autós. Azóta kicsit megfontoltabb, persze azelőtt sem volt egy vágtázó fenevad. Egy F-es verzió, amiről le van szedve az oldalidom, és helyett házi tákolmány bukócső van rajta. Ennyi még az ismertetője.
egy szabályosan közlekedő mkp.-os, aki nem használja ki a kétkerekű előnyeit, Ő szerintük az a gyanús !
más... a gyámügy csak akkor lázadna , ha nincs a bébinek bukóba
épített cumisüveg , protektoros pelus, acélbeépítésű tipegő, és ha
nem jól énekli a "lánc lánc, vezérműlánc..." c dalocskát
Ennyire nem figyeltem, de rémlik vmi. Elég megfontoltan ment, nem sietett, akár még stimmelhet is a leírás. ;)
Nem kandikáltak ki a bukó alól szőke hajtincsek? Ha igen, akkor kis felségemet láthattad. Remélem nem nagyon bénázott.
Köszönöm szépen! Hát nehezen tudom elképzelni, hogy ezzel a családfával mondjuk, hibridhajtás-rajongó lesz... Bár ha meg az oldalkocsissal viszem majd bölcsibe, lehet, hogy meggyűlik a bajom a gyámügyesekkel...
Mostanában nem fórumoztam, pótolom a lemaradást: gratula a motoros bébihez! Csak vigyázzatok, nehogy nagyon megfertőzze a benzingőz! ;)
Hát tegnap én is bevonzottam a "fehér-kékeket"... Panaszkodtak ismerősük, hogy sok a rendőr a városban, és kifejezetten a motorosokra álltak rá. Már arra a kettőre, akinek még van pénze benzinre.

Azon agyaltam, hogy ha intek, hogy előzzenek meg, azzal csak rontok a helyzetemen?
Azt elfelejtettem, hogy a Szentendrein mentünk "együtt" az Árpád hídig.
Úgy látszik, hogy vonzom a fehér-kék GS-eket. :) Ma reggel is, f8-8 körül láttam egy márka-társat, UJU-xxx rendszámmal. Vki?
Értem,na ezt nem tudtam sry
Urak!
Most hétvégére (aug. 11. szombat pl.) van-e már vmi csapatos gurulás tervezve? Ha igen, mikor, hova?
Miért lenne sok? Van vagy 4 misi újonnan egy ilyen motor, a 100k kilométer meg lófing egy túramotorban. Szerintem tök jó áron van.
Hehe, itt már jártam... de akkor még csak simson állt a garázsban És természetesen nem azzal voltam erre.
Nem sok érte picit a 730? pláne h közel 100K benne van már...?
Kedden irány Nyíregyháza :) Megnézzük a kis fehér tigriseket
Itt voltam!
cél

Ez nem az? Bár így is szép helyeken járkáltam gyönyörű kilátással...