Akkor az a motor volt, így hátulról F-esnek néztem, de olyan fura "idomzata" volt. Mondjuk a reggeli csúcsban amúgy sem lehet rohanni. Arra értettem, hogy "megfontolt", hogy nem cikázott a sorok között 80-nal, hanem nyugisan ment, semmi gond nem volt vele.
Múlt héten kétszer is kivágott elé 1-1 drága autós. Azóta kicsit megfontoltabb, persze azelőtt sem volt egy vágtázó fenevad. Egy F-es verzió, amiről le van szedve az oldalidom, és helyett házi tákolmány bukócső van rajta. Ennyi még az ismertetője.
egy szabályosan közlekedő mkp.-os, aki nem használja ki a kétkerekű előnyeit, Ő szerintük az a gyanús !
más... a gyámügy csak akkor lázadna , ha nincs a bébinek bukóba
épített cumisüveg , protektoros pelus, acélbeépítésű tipegő, és ha
nem jól énekli a "lánc lánc, vezérműlánc..." c dalocskát
Köszönöm szépen! Hát nehezen tudom elképzelni, hogy ezzel a családfával mondjuk, hibridhajtás-rajongó lesz... Bár ha meg az oldalkocsissal viszem majd bölcsibe, lehet, hogy meggyűlik a bajom a gyámügyesekkel...
Hát tegnap én is bevonzottam a "fehér-kékeket"... Panaszkodtak ismerősük, hogy sok a rendőr a városban, és kifejezetten a motorosokra álltak rá. Már arra a kettőre, akinek még van pénze benzinre.
Azon agyaltam, hogy ha intek, hogy előzzenek meg, azzal csak rontok a helyzetemen?
Peter
más... a gyámügy csak akkor lázadna , ha nincs a bébinek bukóba
épített cumisüveg , protektoros pelus, acélbeépítésű tipegő, és ha
nem jól énekli a "lánc lánc, vezérműlánc..." c dalocskát
Azon agyaltam, hogy ha intek, hogy előzzenek meg, azzal csak rontok a helyzetemen?
Most hétvégére (aug. 11. szombat pl.) van-e már vmi csapatos gurulás tervezve? Ha igen, mikor, hova?
cél
Ez nem az? Bár így is szép helyeken járkáltam gyönyörű kilátással...